ترلان کافه


+ بیسکویت پرتقالی

یه بیسکویت خوشمزه و فوری برای اونایی که عاشق اسانس پرتقال هستن! چشمک


"طرز تهیه"
نویسنده: ترلان ; ساعت ٩:٥۳ ‎ب.ظ ; ۱۳۸۸/۱٠/٢٥
دسته بندی: بیسکویت
    پيام هاي ديگران()  

+ فلافل

من همیشه فلافل رو دوست داشتم... از بچگی! ولی خوب همیشه اون رو می خریدم و هیچ وقت جرات نمی کردم درست کنم. یه بار یکی دو سال پیش بود اومدم درست کنم، هم خیلی پر دردسر به نظر اومد هم این که مزه اش چنگی به دل نمی زد. واسه همین بیخیال شدم. ولی چند شب پیشا اومدم یه بار دیگه امتحان کنم و نتیجه خیلی خوب از آب در اومد. ضمن این که اصلاً سخت هم نبود! این شد که گفتم بیام بازم درست کنم و این تجربه رو با شما دوستان گلم هم در میون بذارم! قلب


"طرز تهیه"
نویسنده: ترلان ; ساعت ۱:۱٠ ‎ق.ظ ; ۱۳۸۸/۱٠/٢٢
    پيام هاي ديگران()  

+ شیرینی خرمایی

این شیرینی که اینجا میخوام معرفی کنم، عرب ها بهش میگن‌ "معمول بالتمر"‌ یعنی معمول خرمایی. معمول هم کلاً به شیرینی هایی میگن مثل کلوچه که توش با یه چیزی پر شده باشه... خرما، پسته، گردو یا هر چیز دیگه!

دوست داشتم واسه چند شب پیش این پست رو میذاشتم... فکر می کردم میتونه شیوه مناسبی واسه پذیرایی با خرما باشه، اونم واسه شبهای محرم... ولی دوربین نداشتم و نشد! به هر حال الآن تقدیم می کنم لبخند


"طرز تهیه"
نویسنده: ترلان ; ساعت ۱٢:٢۳ ‎ب.ظ ; ۱۳۸۸/۱٠/۱۳
دسته بندی: شیرینی و غذاهای عربی
    پيام هاي ديگران()