ترلان کافه


+ چیزکیک لیمویی

کسانی که رژیم دارن چشمشون رو ببندن و گوششون رو بگیرن چون میخوام یه مدل چیزکیک آموزش بدم که از نظر کالری مثل همه چیزکیک های دیگه هست!! البته یه کم خوردنش و رعایت احتیاط مشکلی رو ایجاد نمی کنه...! چشمک


"طرز تهیه"
نویسنده: ترلان ; ساعت ۱٠:۳٠ ‎ق.ظ ; ۱۳۸۸/۱۱/۱۸
دسته بندی: کیک و دسر
    پيام هاي ديگران()  

+ سمبوسه مرغ

اینم یه مدل دیگه سمبوسه برای دوستداران غذاهای هندی!


"طرز تهیه"
نویسنده: ترلان ; ساعت ٥:٤۸ ‎ق.ظ ; ۱۳۸۸/۱۱/۱٥
    پيام هاي ديگران()  

+ بیسکویت دارچینی

این یه بیسکویت ساده و خوشمزه است که از یه سایت خارجی یاد گرفتم. و اگه بدونید چه عطری داره، همین الآن دست به کار درست کردنش میشید! لبخند 


"طرز تهیه"
نویسنده: ترلان ; ساعت ۸:٢٥ ‎ب.ظ ; ۱۳۸۸/۱۱/۱٢
دسته بندی: بیسکویت
    پيام هاي ديگران()  

+ لگیمات

یه شیرینی عربی بسیااااااااااااار ساده و خوشمزه! لبخند تلفظ اون به لهجه عرب های خلیج LEGEIMAT هست (تقریباً البته!! من اینجوری نوشتم که اونایی که با لهجه عربی خیلی آشنایی ندارن راحت تر تلفظ کنن) و به معنی لقمه های کوچیک! یه جاهایی بهش "لقمه الغازی" هم می گن ولی رایج ترین اسم همون لگیمات هست!


"طرز تهیه"
نویسنده: ترلان ; ساعت ۱٠:٠۱ ‎ق.ظ ; ۱۳۸۸/۱۱/٩
دسته بندی: شیرینی و غذاهای عربی
    پيام هاي ديگران()  

+ کبه سیب زمینی و بلغور

همون طور که می دونید کبه (KEBBEH) یه غذای عربیه که در واقع گلوله هایی هست که توش معمولا با مایه گوشت چرخ کرده پر میشه. حالا اون خمیری که دور مواد رو می گیره می تونه متفاوت باشه. مثلاً سیب زمینی یا برنج یا بلغور یا هر چیز دیگه که من اینجا کبه سیب زمینی رو آموزش میدم تا بعد انشالله با مواد دیگه هم درست می کنم و انواع دیگه کبه رو هم با هم تجربه می کنیم! لبخند


"طرز تهیه"
نویسنده: ترلان ; ساعت ٦:۱٠ ‎ب.ظ ; ۱۳۸۸/۱۱/٦
    پيام هاي ديگران()  

+ کیک نادیا

این کیک جزو اولین کیک هایی بود که درست می کردم و میشد خورد! یعنی نه توش نپخته می موند، نه پفش می خوابید، نه مزه آرد می داد، نه طعم سوختگی!! و از اونجایی که دستورشو از دوست هنرمندم "نادیا" گرفتم، به افتخار این دوست عزیز اسم این کیک رو هم گذاشتم "کیک نادیا"! خنده


"طرز تهیه"
نویسنده: ترلان ; ساعت ٩:٠٠ ‎ب.ظ ; ۱۳۸۸/۱۱/٢
دسته بندی: کیک
    پيام هاي ديگران()