ترلان کافه


+ نان خامه ای

از بچگی شیرینی مورد علاقه ام بود، هر چند حالا کمتر خامه ای ام ولی اون موقع ها هر کس میخواست از ایران بیاد خودش می دونست باید با خودش نون خامه ای بیاره! چشمک

 

یه بار هم سعی کردم خودم درست کنم ولی همزن برقی نداشتم و کارم خیلی سخت شده بود... خمیرم خراب شد و منم بیخیال شدم! افسوس تا این که.........

ماه رمضون گذشته یه دفعه هوس کردم یه بار دیگه امتحان کنم. دل رو به دریا زدم و دست به کار شدم و نتیجه ............ حداقل ٨۵ درصد رضایت! هورا

از اون وقت تا حالا ٣ بار درست کردم، آخرین بارم همین جمعه گذشته! البته بار آخر دستورش فرق می کرد. اونو از یه قناد خیلی ماهر گرفته بودم و خداییش نون خامه ای ها هم خیلی خوب شدن! منم همین دستورو اینجا می نویسم. امیدوارم با این دستور ساده اونایی هم که همیشه از درست کردن نون خامه ای می ترسیدن، ترسشونو بذارن کنار و موفق به درست کردن یکی از خوشمزه ترین شیرینی های دنیا بشن! لبخند


"طرز تهیه"
نویسنده: ترلان ; ساعت ٩:٢٢ ‎ب.ظ ; ۱۳۸۸/٢/٢۸
دسته بندی: شیرینی
    پيام هاي ديگران()  

+ کوفته انگشتی

راستش نمی دونم بگم کوفته یا نه؟! مواد درونیش یه جورایی مثل کوفته س ولی طرز پختش اصلاً! شاید یه جور کروکته... نمی دونم... سوال

حالا هر اسمی می خواد داشته باشه، مهم نیست... من خودم خییییییییییلی دوس دارم چون هم خوشمزه س هم وقتی می خورم به شدت یاد دوران خوش دانشگاه میفتم. همیشه طعم این غذا با یه حس نوستالژی قشنگ قاطی میشه و کیف می کنم!... یکی از بچه ها یه وقتایی درست می کرد و با خودش میاورد... دور هم جمع می شدیم، می خوردیم، می گفتیم، می خندیدیم.... یادش بخیر! خیال باطل

من مطمئنم شما هم خوشتون میاد... لازم نیست حتماً خاطره دانشگاهی از این غذا داشته باشید، به یاد من درست کنید و بخورید و حالشو ببرید! منم به یاد اون روزا و مخصوصاً دوست عزیزم که طرز تهیه شو بهم داد می ذارمش تو وبلاگم. فرشته

 

 


"طرز تهیه"
نویسنده: ترلان ; ساعت ۱۱:٤٢ ‎ق.ظ ; ۱۳۸۸/٢/٢٤
دسته بندی: منوی جانبی
    پيام هاي ديگران()  

+ کیک پرتقال

من همیشه از کیک پرتقال خوشم میومد... به خاطر مزه اش... به خاطر عطرش...

ولی هر وقت درست می کردم بد از آب در میومد (البته اون موقع ها کلاً کیک پختنم خوب نبود و در مرحله آزمون و خطا بودم! زبان) تا اینکه یه بار یه دستورو از برنامه "خانه ما" گرفتم. یادم رفت بنویسم و بعدش هر چی که تو ذهن فرٌارم بود به کار بستمو اتفاقاً خیییییییلی خوب شد! خنده ولی متأسفانه بعدش یادم رفت چیکار کردم!!! ولی از اونجایی که عاشق کیک پرتقالم و درست نیست به این راحتیا میدونو خالی کنم، این بار اومدم یک کم ابتکار به خرج دادم و یه مدل از کیک هایی که امتحان پس داده بود و خیلی خوب از آب در اومده بود با کمی دستکاری تو مواد اولیه، اونو کاملاً پرتقالیش کردم!! نیشخند همین دستور من درآوردی رو اینجام می نویسم تا شما هم درست کنید و لذت ببرید! چشمک


"طرز تهیه"
نویسنده: ترلان ; ساعت ۱۱:٤٥ ‎ب.ظ ; ۱۳۸۸/٢/٢٢
دسته بندی: کیک
    پيام هاي ديگران()  

+ سمبوسه پنیر

سمبوسه پنیر یه وقتایی در اندازه کوچیک تر از معمول درست میشه. شاید به خاطر این که پنیر زیاد مزه خیلی جالبی نداره ولی وقتی کوچیکتر باشه پنیر کمتری داره و خوشمزه است. برای این کارم خمیر سمبوسه آماده هست که سایزش کوچیکتر از معمولی هاس. من تو پست سمبوسه سبزیجات نوشتم که میشه اونو به عنوان یه وعده غذایی در نظر گرفت ولی سمبوسه پنیر فقط به عنوان پیش غذاس.


"طرز تهیه"
نویسنده: ترلان ; ساعت ٦:۳٢ ‎ب.ظ ; ۱۳۸۸/٢/۱٩
    پيام هاي ديگران()  

+ اسپرینگ رول (Spring Roll)

یه غذای در اصل آسیایی با تنوع بسیار زیاد! با شکل خوشگل و شیکی که داره هر کس می تونه بنا به سلیقه خودش توشو پر کنه و چند تایی ازش بذاره کنار غذای اصلی.


"طرز تهیه"
نویسنده: ترلان ; ساعت ۱٢:٤٠ ‎ق.ظ ; ۱۳۸۸/٢/۱۳
دسته بندی: منوی جانبی
    پيام هاي ديگران()  

+ بیسکویت کره ای

خیلی وقت بود می خواستم دستگاه بیسکویت ساز بگیرم ولی دلم نمیومد!! به نظرم میومد گرونه! متفکر تا اینکه بالاخره یه روز مامانم گفت "تو که این قدر دوست داری چرا نمی گیری؟ اصلاً بگیر... از طرف من!! به عنوان کادوی تولدت!!!!" ........... خوب واکنش منم که معلومه!!! هوراموافقت... خوشحالی.... خرید.... و متعاقب اون استفاده! تو بسته خود دستگاه، یه دستور تهیه بیسکویت داده بود که منم همونو درست کردم و خیلی هم خوب شده بود. برای شما هم می ذارم که اگه دوست داشتید درست کنید و اصلاً مهم نیست اگه دستگاهو ندارید چون خمیرش چسبنده است و از نوع خمیرایی نیست که بشه با وردنه صافش کرد و قالب زد، شما می تونید با یه قاشق مرباخوری یه مقدار از مایه بردارید و روی سینی چرب شده فر بریزید. بعد با پشت قاشق صاف کنید تا شکل منظم تری به خودش بگیره. (البته فکر کنم بشه میون دو لایه پلاستیک بازش کرد و قالب زد)

بیسکویت ساده


"طرز تهیه"
نویسنده: ترلان ; ساعت ۱۱:۱٠ ‎ب.ظ ; ۱۳۸۸/٢/۱٠
دسته بندی: بیسکویت
    پيام هاي ديگران()  

+ کیک تولد خواهرم!

هورا تولد خواهرم بود و مثل همیشه از من خواسته شد کیک تولدشو درست کنم. از اونجایی که کیک های بیرون پر از خامه هستند و مزه شون خیلی مورد پسند اعضای خونوادم نیست، همیشه تولد هر کس که باشه کیکش به عهده خودمه!‌ که البته هم فاله هم تماشا... هم اونا خوشحال و راضی می شن هم من به کار مورد علاقه ام می رسم و لذت می برم! چشمک

چیزی که متداوله، گذاشتن شمع روی کیک و نوشتن "تولدت مبارک" روی کیک تولده ولی من این بار استثناءاً هیچ کدوم از این موارد رو رعایت نکردم! نتیجه اش از نظر ظاهری چیزی شد بیشتر شبیه کیک توت فرنگی یا حتی چیز کیک! ولی مثلاً کیک تولد بود!! نیشخند و یه توضیح کوچیک این که: معمولاً برای تولد من کیک نمی پزم، یک عدد کیک اسفنجی آماده می خرم و بعد با کمپوت و خامه و بادام پرک شده و ... تزیین می کنم.

کیک تولد


"طرز تهیه"
نویسنده: ترلان ; ساعت ۱۱:۳٤ ‎ق.ظ ; ۱۳۸۸/٢/٧
دسته بندی: کیک
    پيام هاي ديگران()  

+ چیکن پاف

اینم یه اسنک دیگه! خیلی خوشمزه و خوش خوراک... تقریباً مورد پسند همه! لبخند

چیکن پاف


"طرز تهیه"
نویسنده: ترلان ; ساعت ۱٢:٢۳ ‎ق.ظ ; ۱۳۸۸/٢/٦
دسته بندی: منوی جانبی
    پيام هاي ديگران()  

+ پیراشکی گوشت

یک غذای جمع و جور... خوشمزه.... امکان خوردن تمیز و آسون.... با امکان تنوع بسیار... مناسب به عنوان پیش غذا و یا حتی غذا! ............. پیراشکی!

 پیراشکی گوشت


"طرز تهیه"
نویسنده: ترلان ; ساعت ٢:۱٩ ‎ب.ظ ; ۱۳۸۸/٢/٤
دسته بندی: منوی جانبی
    پيام هاي ديگران()  

+ کوکیز موزی

یکی از خوراکی هایی که با چای عصرونه خیلی می چسبه، کوکیزه.

کوکیز یه جور شیرینیه، یه جور کلوچه ظریف و سبک، یه جور بیسکویت... ولی در نهایت ترجیح می دم همون "کوکیز" رو به کار ببرم! چون بالاخره یه فرقایی با بیسکویت داره. اونایی که با کوکیز آشنایی ندارن، یه بار که درست کنن متوجه حرفام میشن! لبخند

 کوکیزها انواع مختلفی دارن. میشه توش چیپس شکلاتی ریخت یا اسمارتیس. اینجا کوکیز موزی رو بهتون آموزش می دم و به زودی کوکیز شکلاتی رو! 

کوکیز موزی


"طرز تهیه"
نویسنده: ترلان ; ساعت ۱:٥٦ ‎ق.ظ ; ۱۳۸۸/٢/٤
دسته بندی: بیسکویت و شیرینی
    پيام هاي ديگران()  

+ یه خواهش کوچولو ولی مهم!

به همه دوستای خوبی که تو همین مدت کوتاه (کمتر از یک هفته!) پیدا کردم و همه دوستای خوبی که به زودی پیدا خواهم کرد...

سلام!

اول از همه آرزو می کنم تندرست و سلامت باشید... بعد هم شاد و با طراوت!

و ممنون از نظرات قشنگی که واسه غذاها و شیرینی هام می ذارید!

من فقط یه خواهش دارم از شما دوستای گل و اون این که:

 

خواهشاً نظراتی که می دین زیر پست مربوط به اون نظر باشه... مثلاً نظر مربوط به بیسکویت شطرنجی رو زیر پست بیسکویت شطرنجی بدین نه زیر پست کیک کدو حلوایی و نظر مربوط به سمبوسه زیر پست سمبوسه و به همین ترتیب...!!! لبخند

 

این جوری من می تونم آمار دقیق تری از پست های مورد علاقتون به دست بیارم و این بیشتر می تونه کمکم کنه که وبلاگ بهتر و خوشمزه تری داشته باشم! چشمک

من از همه شما خانومای باسلیقه، کدبانو، مهربون، خونگرم، باحال و دوست داشتنی که منو مورد لطفتون قرار می دین تشکر می کنم! اینم یه بوس دسته جمعی واسه همه شما دوستای خوبم

ماچ ماچ ماچ ماچ ماچ 

ماچ ماچ ماچ ماچ ماچ ماچ ماچ ماچ ماچ ماچ

نویسنده: ترلان ; ساعت ٢:۱۸ ‎ب.ظ ; ۱۳۸۸/٢/٢
    پيام هاي ديگران()