ترلان کافه


+ دونات

تو خونواده ما دونات خیلی دوس دارن و منم واسه درست کردنش خیلی جستجو کردم و دستورهای مختلفی پیدا کردم ولی اینی که اینجا دارم می نویسم دستوریه که نوشته بود مال خود دانکین دونات هست. (دانکین دونات یکی از معروفترین فروشگاه های تخصصی دوناته!) نتیجه اش هم خوب شده بود و امیدوارم شما هم لذت ببرید!


"طرز تهیه"
نویسنده: ترلان ; ساعت ۱۱:٥٩ ‎ق.ظ ; ۱۳۸۸/۸/٢٧
دسته بندی: شیرینی
    پيام هاي ديگران()  

+ نان میان پر به شکل گل

من خودم از این نونها خیلی خوشم میاد مخصوصاً از شکلش که شبیه گل هست!


"طرز تهیه"
نویسنده: ترلان ; ساعت ٥:٠٩ ‎ب.ظ ; ۱۳۸۸/۸/٢٠
دسته بندی: منوی جانبی
    پيام هاي ديگران()  

+ کیک کاکائویی نارگیلی

دستور این کیک رو من از یکی از برنامه های تلویزیونی گرفتم. فوق العاده کیک خوشمزه ایه. با کمی ابتکار و جرأت میشه اونو تبدیل به انواع دیگه ای کرد که من در آینده اونارو هم بهتون معرفی می کنم! چشمک (کیک پرتقالی که تو همین وبلاگ هست رو هم از همین کیک الهام گرفتم!)


"طرز تهیه"
نویسنده: ترلان ; ساعت ۱٢:٤٩ ‎ب.ظ ; ۱۳۸۸/۸/۱٥
دسته بندی: کیک
    پيام هاي ديگران()  

+ کیما پاراتا

پاراتا یکی از نون های اصلی هندیه که هم به صورت ساده تهیه میکنن و هم به صورت پر شده که حالا می تونه با گوشت چرخ کرده (که خودشون بهش می گن کیما) باشه یا سیب زمینی یا تربچه یا هر چیز دیگه. اینجا میخوام کیما پاراتا رو بهتون معرفی کنم که در واقع همون پاراتاس با مواد میانی گوشتی.


"طرز تهیه"
نویسنده: ترلان ; ساعت ۱۱:۱٥ ‎ب.ظ ; ۱۳۸۸/۸/۸
    پيام هاي ديگران()  

+ تُست رول مرغ

بالاخره اومدم!!... بعد از مدتها!!.... البته اونم با یه غذای ساده و خوشمزه و متفاوت! لبخند

اسمش رو هم گذاشتم تست رول چون هم با نون تست درست میشه هم رول میشه! نیشخند

از محبت دوستانی که در این مدت سراغ منو می گرفتن هم تشکر می کنم!! قلب ولی خوب دیگه... گرفتاریا که تموم نمیشه ولی حالا تا فرصتی بهم دست داده این غذای خوشمزه رو به همه شما عزیزان تقدیم می کنم!


"طرز تهیه"
نویسنده: ترلان ; ساعت ۱۱:٢٤ ‎ق.ظ ; ۱۳۸۸/۸/٢
دسته بندی: منوی جانبی
    پيام هاي ديگران()