ترلان کافه


+ اسپاگتی با میگو

این هم یه غذای خوشمزه با ظاهر جدید و قشنگ از دوست خوبم معصومه! قلب


"طرز تهیه"
نویسنده: ترلان ; ساعت ٢:٠٧ ‎ق.ظ ; ۱۳۸٩/۳/۱
دسته بندی: منوی جانبی
    پيام هاي ديگران()  

+ کیک گلاب

دستور این کیک رو هم دوست خوبم نادیا بهم داد. چون معتقد بود کسی که این کیک رو نخوره نصف عمرش بر فناست! خنده


"طرز تهیه"
نویسنده: ترلان ; ساعت ۳:۱٢ ‎ب.ظ ; ۱۳۸٩/٢/٢۸
دسته بندی: کیک
    پيام هاي ديگران()  

+ رولت بادمجان

چند شب پیش تو یکی از سایتهای عربی چشمم به یه غذای جدید خورد: رولت بادمجان! جالبه که اتفاقاً یکی دو روز قبلش هم شادی تو وبلاگش یه غذا با بادمجان و پنیر معرفی کرده بود!! چه حسن تصادفی... جل الخالق!! نیشخند

بالاخره من هم درست کردم و طعمش برام تازگی داشت. امیدوارم شما هم دوست داشته باشید! این غذا رو تقدیم می کنم به همه دوستانی که بادمجون رو دوست دارن و دلشون میخواد غذاهای متنوع تری با بادمجون یاد بگیرن... مثل خود من! چشمک


"طرز تهیه"
نویسنده: ترلان ; ساعت ۱٢:٢۸ ‎ق.ظ ; ۱۳۸٩/٢/٢٥
دسته بندی: منوی جانبی
    پيام هاي ديگران()  

+ دسر ژله و کرم وانیلی

این دسر رو با الهام از دسر خورده شیشه و دسر ژله کسترد که هر دو تاش رو از وبلاگ رویا جون یاد گرفتم، درست کردم. هم قیافه جالبی داره و هم طعم خوبی! مرسی رویای عزیز! ماچ


"طرز تهیه"
نویسنده: ترلان ; ساعت ۱٢:۱٢ ‎ق.ظ ; ۱۳۸٩/٢/٢۱
دسته بندی: دسر
    پيام هاي ديگران()  

+ پیراشکی های عربی

عربها مخصوصاً لبنانی ها تو درست کردن انواع غذاهایی که با خمیر درست میشه استادن! به این غذاها هم میگن "فطایر" که همون پیراشکی خودمونه تقریباً و همچنین "مناقیش" که یه خمیر باز شده هست که روش رو با مواد دلخواه پر می کنن و همونطور باز و گرد می ذارن تو فر تا بپزه!

خمیراشون فوق العاده نرم و خوشمزه و مواد میانیش هم هر چی که باشه معمولاً خوشمزه س! حالا یا فقط پنیره، یا یه سبزی خشک و معطر به اسم "زعتر" (تو ادامه مطلب بیشتر توضیح دادم!) یا گوشت یا مرغ یا هر چیز دیگه!

من خیلی وقته که سعی می کنم از این پیراشکی های عربی تو خونه درست کنم ولی متأسفانه هیچ وقت خمیرم مثل مال اونا نمیشد و به محض این که می رفت تو فر خشک میشد! تا این که چند شب پیش یه دستور جدید رو امتحان کردم و نتیجه خیلی بهتر از اون چیزی شد که انتظار داشتم!!! خیلی نرم و لطیف شده بود... بالاخره من هم موفق شدم به این فرمول سری دست پیدا کنم و اونشب شب مهمی در تاریخ زندگی من محسوب میشد! نیشخند حالا دوس دارم شما رو هم تو این شادی سهیم کنم! چشمک


"طرز تهیه"
نویسنده: ترلان ; ساعت ٢:٠٠ ‎ق.ظ ; ۱۳۸٩/٢/۱٧
    پيام هاي ديگران()  

+ کوکیز کدو حلوایی

امروز روز معلم بود... با کمی تأخیر این روز بزرگ رو به همه معلم های عزیز تبرک میگم و براشون آرزوی تندرستی می کنم... از معلم کلاس اولم خانم مهین صلواتی تاااااااااااااا معلم های گل و مهربون کلاس چهارم دبیرستان! (تعدادشون زیاده ماشاءالله، خانم و آقا...!!)

 قلب روز معلم مبارک باد! قلب


"طرز تهیه"
نویسنده: ترلان ; ساعت ۱۱:٢٤ ‎ب.ظ ; ۱۳۸٩/٢/۱٢
دسته بندی: شیرینی و بیسکویت
    پيام هاي ديگران()  

+ قطاب خمیر

این غذایی که اینجا معرفی می کنم تقریباً همون پیراشکیه با یه تفاوتهای خیلی کوچولو. من اینو از خانمی که اهل کاشمر (استان خراسان) هستند یاد گرفتم و می گفتند که از قدیم الایام این غذا به خصوص در روزهای عید تهیه می شده. البته ناگفته پیداست که ایشون بسیار بیشتر از من مهارت داشتند ولی به هر حال من با بضاعت خودم درست کردم و اتفاقاً خوب شد!


"طرز تهیه"
نویسنده: ترلان ; ساعت ٩:٥۱ ‎ق.ظ ; ۱۳۸٩/٢/٥
دسته بندی: منوی جانبی
    پيام هاي ديگران()