ترلان کافه


+ باقلوای عربی (مدل انگشتی)

سلام دوستان عزیزم... انشالله نماز و روزه هاتون قبول باشه!

با یه شیرینی عربی در خدمتتون هستم. یادمه چند ماه پیش احسانه جون از من درخواست کرده بود این شیرینی رو آموزش بدم.... با یه مقدار تأخیر این وعده رو عملی کردم! قلب


"طرز تهیه"
نویسنده: ترلان ; ساعت ۱٠:۱٩ ‎ق.ظ ; ۱۳۸٩/٥/۳۱
دسته بندی: شیرینی و غذاهای عربی
    پيام هاي ديگران()  

+ دسر رویال

من این دسر رو با الهام از دسر شارلوت رویال درست کردم منتها چون نمی خواستم شارلوت درست کنم و فقط قصدم درست کردن ژله بود، برای همینم شکل کلی دسر رو مثل شارلوت رویال درست کردم ولی به جای این که اون رو با شارلوت پر کنم با ژله درست کردم... اسمش رو هم گذاشتم "دسر رویال"... امیدوارم مورد پسندتون واقع بشه! لبخند


"طرز تهیه"
نویسنده: ترلان ; ساعت ۱۱:٥٥ ‎ق.ظ ; ۱۳۸٩/٥/٢٧
دسته بندی: دسر
    پيام هاي ديگران()  

+ دسر ژله و کارامل

یه دسر خوشمزه برای بعد افطار خیلی می چسبه. این هم یه دسر ترکیبی از ژله و کارامل... دو تا دسری که درست کردن هر دو تاشون خیلی آسونه و همتون بلدین! لبخند


"طرز تهیه"
نویسنده: ترلان ; ساعت ۸:٤٠ ‎ب.ظ ; ۱۳۸٩/٥/٢۳
دسته بندی: دسر
    پيام هاي ديگران()  

+ کنافه پنیر (Konafah with cheese)

سلام دوستان عزیزم

قلبحلول ماه مبارک رمضان را به همه دوستان عزیز تبریک و تهنیت عرض می کنم! قلب

امروز با یه شیرینی عربی به اسم "کنافه" (Konafah) در خدمت شما هستم... کنافه از رشته هایی درست میشه که به صورت آماده تو فروشگاه می فروشن. چند مدل مختلف کنافه هست که یکیش همینه که با پنیر درست می کنن. انواع دیگه کنافه هم هست مثلاً با خامه و ... که شاید در آینده اونها رو هم آموزش دادم!

شیوای عزیز چند وقت پیش این شیرینی رو از من درخواست کرده بود که امیدوارم الآن این پست رو ببینه و رضایت داشته باشه! قلب احسانه خانوم هم که طرفدار پر و پا قرص شیرینی های عربی! چشمک ماچ


"طرز تهیه"
نویسنده: ترلان ; ساعت ٩:٤٩ ‎ق.ظ ; ۱۳۸٩/٥/٢٠
دسته بندی: شیرینی و غذاهای عربی
    پيام هاي ديگران()  

+ زولبیا

سلام دوستان عزیز

ماه مبارک رمضان داره می رسه.... ماهی که با خودش برکت و خوشی میاره... من نمیخوام از برکات معنوی این ماه عزیز بگم چون شما خودتون خیلی بیشتر از من می دونید و خیلی بیشتر از من استفاده می کنید. قلب ماهی که به معنای واقعی کلمه احساس می کنیم مهمون خدا هستیم!

ولی صرف نظر از حس های قشنگ معنوی که در این ماه بر جان و روح ما حاکمه، این ماه یه معنی دیگه هم برای من داره! ماه رمضان برای من یعنی ٣٠ روز پرتلاش برای تهیه انواع افطاری های خوشمزه و جدید برای خونواده ام! مژه


"طرز تهیه"
نویسنده: ترلان ; ساعت ۱۱:٤٩ ‎ب.ظ ; ۱۳۸٩/٥/۱٥
دسته بندی: شیرینی
    پيام هاي ديگران()  

+ پیراشکی مرغ به شکل صدف

مونده بودم اسم این پیراشکی رو "به شکل صدف" بذارم یا "به شکل گل"!؟!؟ که دیدم با توجه به این که قبلاً یه نون میان پر به شکل گل معرفی کرده بودم و ضمناً این یکی خیلی هم شبیه صدف هست، ترجیح دادم از همین اسم استفاده کنم. لبخند

این غذای خوشگل و خوشمزه رو تقدیم می کنم به همه دوستانی که دنبال همچین خوراکی هایی هستند و سفارشش رو به من کرده بودن...

احسانه جون... امیدوارم مورد پسندت واقع بشه! قلب


"طرز تهیه"
نویسنده: ترلان ; ساعت ٧:۱٠ ‎ب.ظ ; ۱۳۸٩/٥/۱۱
دسته بندی: منوی جانبی
    پيام هاي ديگران()  

+ کیک کاکائویی با رویه شکلاتی

این کیک رو چند روز پیش با الهام از دستور کیک اسفنجی ویکتوریا که تو وبلاگ دوست خوبم ژولیت توضیح داده شده درست کردم. البته یه مقدار تغییر دادم که به این شکل در بیاد ولی ایده اولیه اش و نکاتی که لازم بود رعایت کنم همه از همین منبعی هست که گفتم. خیلی خوشمزه و ترد شده بود. عشاق شکلات دست به کار بشن!! نیشخند


"طرز تهیه"
نویسنده: ترلان ; ساعت ٩:۳٧ ‎ق.ظ ; ۱۳۸٩/٥/٧
دسته بندی: کیک
    پيام هاي ديگران()  

+ پریتزل (Pretzel)

دوستان گل... سلام  قلب

قبل از هر چیز بذارید یه توضیح بدم در مورد پریتزل برای دوستانی که در مورد اون اطلاعی ندارند.

پریتزل ٢ نوع هست: یکی شور که بافت خشکی داره در واقع یه جورایی میشه گفت مث چوب شوره!

یه مدل دیگه شیرین هست و نرم و بزرگ! تو اروپا و آمریکا پریتزل خیلی طرفدار داره، به طوری که خیلی ها اول صبح تو راه سر کار یه دونه از اینا میخرن و به عنوان صبحانه میخورن! خیـــــــــــــــلی خوشمزه هست! معروفترین تهیه کننده پریتزل هم Antie Anne's (آنتی آن) هست که واقعاً پریتزل های خوشمزه و نرمی داره.

من اینجا میخوام مدل شیرینش رو آموزش بدم...


"طرز تهیه"
نویسنده: ترلان ; ساعت ٧:٠۳ ‎ب.ظ ; ۱۳۸٩/٥/۱
دسته بندی: شیرینی
    پيام هاي ديگران()