ترلان کافه


+ وُلووان (Vol Au Vent)

سلام دوستان عزیز

وُلووان همون طور که از اسمش پیداس، در اصل یه غذای فرانسویه. در تهیه این غذا از خمیر هزارلا استفاده میشه. خمیر رو به شکل یه کاسه می پزن و پس از پخت، توش رو با مرغ و سبزیجات پر می کنن. توضیحات بیشتر رو با هم در طرز تهیه می بینیم. لبخند

 


"طرز تهیه"
نویسنده: ترلان ; ساعت ۸:٥٧ ‎ق.ظ ; ۱۳۸٩/٩/٢٤
دسته بندی: منوی جانبی
    پيام هاي ديگران()  

+ حمص (Hommos)

این هم یکی دیگه از پیش غذاهای  آسون و خوشمزه لبنانی ها!


"طرز تهیه"
نویسنده: ترلان ; ساعت ٩:۳٦ ‎ق.ظ ; ۱۳۸٩/٩/٢۱
    پيام هاي ديگران()  

+ پیراشکی بادنجان

از بچگی یادمه هر وقت مادرم بادمجون سرخ میکرد من سریع یکی دو تا از اونارو ورمیداشتم، تا جایی که می تونستم روغنش رو میگرفتم و میذاشتم لای نون... یه کم نمک و آبلیمو بهش می زدم و همونجا تو آشپزخونه سر پا می خوردم و فیض دنیا و آخرت رو می بردم!!!! نیشخند

این پیراشکی رو در واقع با الهام از یکی از مورد پسند ترین غذاهای دوران کودکیم درست کردم... خوشحال بودم که بقیه هم دوس داشتن و علیرغم سادگی مورد استقبال قرار گرفت! لبخند

خمیرش هم معرف حضورتون هست... چشمک


"طرز تهیه"
نویسنده: ترلان ; ساعت ٩:٠۸ ‎ق.ظ ; ۱۳۸٩/٩/۱٤
دسته بندی: منوی جانبی
    پيام هاي ديگران()  

+ نودل با مرغ و سبزیجات

سلام دوستان عزیزم، امیدوارم حالتون خوب باشه!

سحر جون از من درخواست یه غذای چینی کرده بود. من هم بلافاصله تصمیم گرفتم نودل با مرغ و سبزیجات درست کنم. البته من این غذا رو با مرور چند تا رسیپی مختلف درست کردم و کمی هم با سلیقه خودم تغییراتی درش ایجاد کردم. خودم که خیلی دوس دارم، امیدوارم شما هم بپسندید! لبخند


"طرز تهیه"
نویسنده: ترلان ; ساعت ۱٠:۱٦ ‎ق.ظ ; ۱۳۸٩/٩/٩
دسته بندی: منوی جانبی
    پيام هاي ديگران()  

+ کروسان گوشت

سلام دوستان عزیزم... قبل از هر چیز عید غدیر خم رو به همه معتقدان به امامت تبریک می گم. قلب

چند نفر از من خواسته بودن کروسان رو آموزش بدم... من هم با استفاده از همین خمیر آخری، یه مدل کروسان درست کردم و توش رو با مایه گوشتی پر کردم. سعی می کنم در آینده خمیرهای دیگه کروسان رو هم آموزش بدم لبخند

 


"طرز تهیه"
نویسنده: ترلان ; ساعت ٦:٠٥ ‎ب.ظ ; ۱۳۸٩/٩/٤
دسته بندی: منوی جانبی
    پيام هاي ديگران()