ترلان کافه


+ کوکیز شکلاتی

سلام دوستان عزیزم

قبلاً یه مدل دیگه از کوکیز شکلاتی آموزش داده بودم به اسم کوکیز چیپس شکلاتی. خود اون کوکیز سفیده و تیکه های چیپس شکلاتی تیره رنگ هستن (ترکیب رنگیش مث شیرینی کشمشی خودمونه!) ولی این یکی کوکیز، خودش شکلاتی و تیره رنگه و توش چیپس شکلاتی سفید رنگ (شکلات شیری) استفاده میشه. البته نوع اول رایجتره ولی این هم یه تنوعیه و در نوع خودش جالب!


"طرز تهیه"
نویسنده: ترلان ; ساعت ۱۱:٥٥ ‎ق.ظ ; ۱۳٩۱/۱۱/٢٦
دسته بندی: شیرینی و بیسکویت
    پيام هاي ديگران()  

+ فلن پرتقالی (Orange Flan)

سلام دوستان عزیزم

فلن (Flan) یه مدل کرم هست که خیلی به کرم کارامل شباهت داره. اصلاً میخواستم اسم این پست رو بذارم کرم کارامل پرتقالی ولی گفتم شاید اشتباه باشه بنابراین ترجیح دادم از اصطلاح اوریجینالش استفاده کنم!


"طرز تهیه"
نویسنده: ترلان ; ساعت ۱۱:۳٢ ‎ق.ظ ; ۱۳٩۱/۱۱/۱٧
دسته بندی: دسر
    پيام هاي ديگران()  

+ کیک تیرامیسو

سلام عزیزان

حتماً تا حالا همتون اسم دسر تیرامیسو رو شنیدین. یه دسر ایتالیایی که جدیداً خیلی رایج شده و تو خیلی از وبلاگ های فارسی و خارجی طرز تهیه ش به خوبی آموزش داده شده. اساس این دسر، بیسکویت لیدی فینگر، پنیر ماسکارپونه و قهوه هست. چند باری هم خواننده های محترم وبلاگ از من درخواست آموزش این دسر رو کردن ولی با توجه به این که طرز تهیه این دسر تو وبلاگ های دیگه زیاده و مفصل راجع بهش توضیح داده شده، من تصمیم گرفتم کاری که می کنم یه کم متفاوت تر باشه و اونم این که به جای دسر تیرامیسو، "کیک تیرامیسو" رو آموزش میدم. امیدوارم بپسندید.

ضمناً میلاد پیامبر اکرم رو پیشاپیش به همه شما دوستان عزیزم تبریک میگم! قلب


"طرز تهیه"
نویسنده: ترلان ; ساعت ۸:٤٥ ‎ق.ظ ; ۱۳٩۱/۱۱/۸
دسته بندی: کیک و شیرینی و دسر
    پيام هاي ديگران()