ترلان کافه


+ ناشف (Nashef)

سلام به همه شما دوستان پرانرژی و علاقمند به آشپزی!

چند شب پیش ساندویچ ناشف درست کردم و بردم خونه مادرم اینا... خوشبختانه با استقبال بسیار شدیدی روبرو شد و خوشبختانه تر آن که من از اول از تمام مراحل تهیه این ساندویچ عکس گرفته بودم و می تونستم به بذارم تو وبلاگ!!!

ناشف به زبون عربی یعنی خشک... بی آب! و منظورشون از این ناشف، خورشی هست که آبش کشیده شده باشه!

معمولاً ناشف رو با گوشت درست می کنن ولی ناشف مرغ و میگو هم رایجه!

من سعی کردم از نظر مزه و سس و مخلفات، ساندویچم شبیه همونی باشه که از یه کافه تریای به خصوص می خریم و خیلی دوس دارم... هر چند البته نظر همسرم این بود که ساندویچ های من خیلی از اونا بهتر و استانداردتر هستن!! از خود راضی


"طرز تهیه"
نویسنده: ترلان ; ساعت ۱۱:٥٠ ‎ق.ظ ; ۱۳٩٢/۱/٢٢
    پيام هاي ديگران()  

+ کاپ کیک هل و زعفران

سلام به دوستان عزیزم

سال نو رو به همه شما عزیزان تبریک میگم... امیدوارم سال جدید رو با انرژی و لحظات خوش شروع کنید و با خاطراتی شیرین و لذت بخش به سال بعد برید. قلب

تعطیلات خوش گذشت؟ چشمک

برای این که تو این روزهای آغازین سال نو کامتون رو شیرین کنم یه کاپ کیک خوشمزه و آسون آموزش میدم با عطر هل و زعفران... مطمئنم خواهید پسندید.

 


"طرز تهیه"
نویسنده: ترلان ; ساعت ۸:۳۸ ‎ق.ظ ; ۱۳٩٢/۱/۱٥
دسته بندی: کیک و شیرینی و غذاهای عربی
    پيام هاي ديگران()