ترلان کافه


+ دلمه مرغ

عجیبه، نه؟؟!! من خودم بار اول که شنیدم تعجب کردم ولی وقتی درست کردم دیدم خیلی خوشمزه و کلاً یه غذای جدیدی هست! در واقع فکر می کنم یه جورایی رولت مرغ باشه ولی با یه اسم دیگه! به هر حال چون دوس داشتم دلم نیومد اینجا نذارم... پس این شما و اینم "دلمه مرغ"!! لبخند


مواد لازم:

سینه مرغ ................................ ٣ عدد

قارچ تازه ورقه شده ..................... ١ عدد

جعفری خرد شده ....................... ٣ ق غ

پنیر چدار رنده شده .................... ٢ ق غ

پنیر پیتزای رنده شده ................. سه چهارم لیوان

پنیر پارمزان .............................. ١ ق غ

ریحان خشک ............................ ١ ق غ

اورگانو ...................................... ١ ق م

فلفل سبز .................................. به مقدار دلخواه

نمک، فلفل و ادویه دلخواه ............ به میزان لازم

طرز تهیه:

سینه مرغ رو از ارتفاع به ٢ قسمت مساوی ببرید تا ضخامت هر کدوم نصف بشه.

بعد با یه چیزی مث بیفتک کوب به آرومی روی مرغ رو بکوبید تا پهن بشه.

یه مقدار آب لیمو و فلفل بزنید به دو طرف تیکه های مرغ و بذارید یه مدت تو یخچال بمونه.

تو مدتی که مرغ ها رو گذاشتین تو یخچال تا مزه دار شه، بقیه مواد رو با هم مخلوط کنید و هم بزنید. (قارچ ها رو نمیخواد تفت بدین... خام مصرف میشه)

از مایه قارچ و پنیر یه مقدار بردارید و تو مشتتون محکم فشار بدید. این کار باعث میشه مواد به هم بچسبن و از دلمه نریزن بیرون. بعد گلوله ای رو که تو دستتون فشار دادین بذارید رو یه سر فیله.

از همون طرف شروع کنید به رول کردن. می تونید در آخر کار، وقتی رولتون رو پیچیدید با یه خلال دندون اون رو ثابت کنید تا مطمئن شید باز نمیشه ولی حواستون باشه بعد از پخت خلال دندون رو حتماً در بیارید.

با این مقدار مواد باید ۶ تا دلمه بشه ولی یکی از فیله های من کوچیک بود و دیگه نصفش نکردم. برای همین کل دلمه های من ۵ تا شد!

حالا یه دونه تخم مرغ رو تو یه کاسه گود با چنگال هم بزنید و یه مقدار فلفل قرمز و ریحان خشک بریزید توش. تو یه بشقاب گود هم یه مقدار پودر سوخاری بریزید.

 دلمه های مرغ رو یکی یکی بزنید تو تخم مرغ و بعد پودر سوخاری.

یه مقدار روغن رو بذارید داغ بشه و بعد دلمه ها رو توش سرخ کنید.

شاید فکر کنید کار تا اینجا تموم میشه ولی نه! از اونجایی که مرغ ما خام بود و با سرخ کردن توش هنوز نپخته، اونها رو بعد از سرخ کردن بچینید تو یه ظرف پیرکس یا سرامیک یا هر چیزی که بشه گذاشت تو فر و یه کم سبزیجات مختلف بریزید کف ظرف و یه مقدار خیلی خیلی کم هم آب بریزید و ظرف رو بذارید تو فر با حرارت ١٨٠ درجه به مدت تقریباً ٢٠ دقیقه الی نیم ساعت بمونه تا کاملاً هم مرغ بپزه هم سبزیجات.

قبل از پخت:  

پس از پخت:

دلمه مرغ ما آماده است... گرم سروش کنید.

نوش جان! قلب  

آهان راستی.... بازم میگم، خلال دندون یادتون نره! چشمک

نویسنده: ترلان ; ساعت ۸:٤٥ ‎ق.ظ ; ۱۳۸٩/۳/۱٩
دسته بندی: منوی جانبی
    پيام هاي ديگران()