ترلان کافه


+ کیک روز مادر

قبل از هر چیز روز فرخنده "زن" رو به همه خانوم های عزیز - چه اونایی که این وبلاگ رو می خونن و چه اونایی که نمی خونن! - تبریک می گم ... البته یه تبریک ویژه هم برای مادرای گل! قلب انشالله تنشون سالم باشه و سایه شون هم بالا سر بچه هاشون... آمین!

من امشب (فردا روز زنه) این کیک رو که تو کتاب شیرینی پزیم به اسم "کیک تولد" توضیح داده شده درست کردم و انشالله فردا میخوام تزیینش کنم. ولی الآن میذارمش تو وبلاگ (بدون تزیین) تا اگه کسی دوس داشت درست کنه براش قابل استفاده باشه و دیر نشده باشه! لبخند

یه دوست عزیزی به نام مهشید میخواست برای مادرش یه کیک خوشمزه درست کنه! امیدوارم این دستور به دردش بخوره و شروعی بشه برای کیک های خوشمزه بعدی! قلب


مواد لازم:

شکر (دونه ریز) ........................... یک و یک سوم پیمانه

بکینگ پودر ................................  ٣ ق چ

آرد شیرینی پزی ......................... دو و یک چهارم پیمانه

روغن مایع ................................. نصف پیمانه

تخم مرغ ................................... ۵ عدد

شیر .......................................... سه چهارم پیمانه

رنده پوست پرتقال ........................ ٢ ق س

کرم تارتار .................................... نصف ق چ

وانیل ......................................... یک چهارم ق چ

طرز تهیه:

تو کاسه بزرگی آرد، شکر و بکینگ پودر رو با هم ترکیب کنید و دو سه بار الک کنید. سفیده و زرده تخم مرغ ها رو جدا کنید. سفیده رو با کرم تارتار اونقدر بزنید تا سفت و خشک بشه. (کرم تارتار کمک می کنه که سفیده خشک تر و پوک تر بشه و اگه نداشتین مهم نیست)

وسط آرد رو کمی گود کنید و روغن، زرده ها، رنده پوست پرتقال و شیر رو بریزید اون وسط و شروع کنید با همزن مواد رو با هم مخلوط کنید تا کاملاً صاف بشه.

سفیده ها رو کم کم به مایه کیک اضافه کنید و به آرومی و به صورت دورانی سفیده رو با بقیه مواد مخلوط کنید. 

قالب رو چرب و آردپاشی کنید و مایه کیک رو بریزید تو قالب. فر رو هم که حتماً یادتون نرفته گرم کنید! چشمک

درجه حرارت فر ١٨٠ درجه باید باشه و کیک تو تقریباً ١ ساعت آماده میشه. پس از ١ ساعت یه خلال دندون فرو کنید تو کیک. اگه چیزی از مایه کیک به خلال نچسبید یعنی کیک کاملاً پخته وگرنه یه خورده دیگه بذارید تو فر بمونه تا کاملاً بپزه.

بعد کیک رو از تو فر در بیارید و بذارید کاملاً خنک شه.

بعد روش رو با سلفون بپوشونید و بذارید تو یخچال تا چند ساعت بمونه. بعد برای تزیین اقدام کنید.

من کیک رو از ارتفاع به سه قسمت مساوی بریدم. بین لایه اول و دوم موز و گردوی خرد شده ریختم.

بین ردیف دوم و سوم هم آناناس خرد شده.

طبقه آخر رو که می خواهید بذارید دقت کنید سمتی که برش خورده بیاد رو قرار بگیره تا کلاً سطح کیک صاف تر بشه. یعنی اون قسمت از کیک که در زمان پخت کیک سطح کیک رو تشکیل می داد الآن میشه زیر طبقه اول کیک! هر چند من وقتی کارم تموم شد کل کیک رو سر و ته کردم و به این ترتیب لایه موز من اومد بالا و لایه آناناس اومد پایین!

بعد دور تا دور و روی کیک رو اول با یه لایه خامه و بعد با بیسکویت پودر شده بپوشونید. 

من آخر سر هم کمی با خامه ای که تو قیف ریخته بودم و توت فرنگی و پودر پسته تزیینم رو کامل کردم و با کمی شکلات آب شده، نوشتم "مامان جون روزت مبارک!" بغل

البته شکلاته یه مقدار ادا در میاورد و راحت از سر قیف نمیومد بیرون... برای همین خیلی خوش خط نشد. ضمن این که من هم خیلی وقت بود ننوشته بودم و تسلطم یه مقدار کم شده بود! زبان

قلبماچقلبماچقلبماچقلبماچقلبماچقلبماچقلبماچقلب

مامان جونم روزت مبارک!

از صمیم قلب.... با بهترین آرزوها...

نویسنده: ترلان ; ساعت ۱٠:۱۸ ‎ب.ظ ; ۱۳۸٩/۳/۱٢
دسته بندی: کیک
    پيام هاي ديگران()