ترلان کافه


+ کیک آناناس

این کیک علاوه بر عطر خوبی که داره مزه اش هم عالیه و از همه مهمتر این که خیلی آسون تهیه میشه! من خودم این کیک رو برای بار اول درست کردم و واقعاً خوب از آب در اومد! پیشنهاد می کنم حتماً امتحان کنید! لبخند


مواد لازم:

کمپوت آناناس ........................ ١ قوطی (حدود ۴٠٠ گرم)

شکر .................................... دو و نیم لیوان

کره نرم شده .......................... یک و نیم لیوان (حدود ٣٠٠ گرم)

تخم مرغ بزرگ ....................... ۵ عدد

آرد شیرینی پزی ..................... سه و یک چهارم لیوان

7up (نوشابه بی رنگ) ............. نصف لیوان

اسانس آناناس ....................... ١ ق چ

آب لیمو ................................. ١ ق غ

طرز تهیه:

کره رو با سرعت متوسط همزن اونقدر بزنید تا به حالت کرم در بیاد. بعد کم کم شکر رو که بهتره از نوع دونه ریز باشه (در غیر این صورت آسیابش کنید) به کره اضافه کنید و هم بزنید.

تخم مرغ ها رو یکی یکی به مایه اضافه کنید و پس از هر بار اضافه کردن تخم مرغ خوب هم بزنید تا کاملاً با مایه مخلوط بشه.

 

از آب کمپوت نصف لیوان بردارید و با نوشابه تون (7up) مخلوط کنید. آرد رو هم سه بار الک کنید تا کاملاً هوادهی بشه. بعد به تدریج یه مقدار از مخلوط آب کمپوت و یه مقدار از آرد به مایه اضافه کنید و به آرومی هم بزنید. این کار رو با آخرین قسمت از آرد تموم کنید.

نهایتاً به مایه کیک اسانس آناناس و آبلیمو رو اضافه کنید. مایه رو بریزید تو قالبی که از قبل  چرب و آردپاشی شده و تو فری که از یه ربع قبل با حرارت ١٧۵ درجه سانتیگراد گرم شده به مدت ۵٠ دقیقه بپزید.

پس از ۵٠ دقیقه یه چاقویی خلال دندونی چیزی فرو کنید تو کیک اگه چیزی بهش نچسبید یعنی کیک پخته وگرنه یه چند دقیقه دیگه بذارید تو فر بمونه تا کاملاً بپزه.

 

بعد بلافاصله از تو قالب در بیارید و روی توری فلزی خنکش کنید.

وقتی کیک کاملاً خنک شد (ترجیحاً پس از ۶-۵ ساعت) اون رو از وسط ببرید و با خامه و کمپوت آناناس تزیین کنید و اطرافش رو هم اگه دوس داشتین پودر نارگیل بزنید. (مراحل تزیین مطابق شکل های زیر)‌ البته چون من این کیک رو برای تولد یکی درست کرده بودم مجبور شدم یه خورده زیادتر روش خامه بزنم و روشم بنویسم! تزیینش هم خیلی ساده و سرسری انجام گرفت... خجالت

 

 

اگه اسانس آناناس نداشتید وانیل بریزید (اتفاقاً تو دستور اصلی هم وانیل بود!) ولی خوب آناناس یه چیز دیگه است!

راستی تو دستور اصلی اسمی از بکینگ پودر و جوش شیرین و نمک نبود. اما من خودم از اونجا که بار اولم بود این کیک رو درست می کردم و از عملکرد نوشابه گازدار در پف کردن کیک خیلی مطمئن نبودم از خودم بکینگ پودر (١ ق م)، جوش شیرین (١ ق چ) و یه کوچولو نمک هم اضافه کردم!! ساکت 

نویسنده: ترلان ; ساعت ۳:٠۳ ‎ب.ظ ; ۱۳۸٩/۳/٢۳
دسته بندی: کیک
    پيام هاي ديگران()