ترلان کافه


+ ژله دو رنگ

من این دسر رو با کمک کتاب آشپزی رزا منتظمی درست کردم. امیدوارم بپسندید!

 


مواد لازم:

ژله (طعم دلخواه) .......................... ٢ بسته

خامه .......................................... ٢ ق غ

میوه دلخواه .................................. به مقدار لازم

طرز تهیه:

برای تهیه این دسر به دو قالب احتیاج داریم که اندازه هاشون متفاوت باشه.

 

٢ بسته ژله رو تو ۵/١ لیوان آبجوش حل کنید و ۵/١ لیوان آب سرد بهش اضافه کنید و کم کم بریزید تو قالب بزرگتر.

با احتیاط قالب کوچیکتر رو بذارید توی ژله و بعد با یخی چیزی سنگینش کنید. (البته چون قالب کوچیک من سرامیک بود خودش سنگینی لازم رو داشت و نیازی به یخ نبود)

باید مواظب باشید ژله وارد قالب کوچیکتر نشه.

به ژله باقیمونده کاری نداشته باشید و بذارید تو مدتی که ژله تو قالب داره تو یخچال می بنده باقیموندش بیرون بمونه.

قالب ها رو بذارید تو یخچال تا ژله خودش رو بگیره. وقتی ژله کاملاً سفت شد یخها رو از تو قالب کوچیکتر در بیارید و به جاش یه مقدار آب گرم بریزید توش یه چند ثانیه صبر کنید. با احتیاط قالب کوچیکتر رو از تو قالب بزرگتر در بیارید. ژله تون یه همچین شکلی پیدا می کنه. میشه یه ژله توخالی!

 

حالا‌ ژله باقیمونده رو با خامه به خوبی مخلوط کنید.

توی حفره ژله ای که بسته شده هر میوه ای که دوس داشتید بریزید.

 بعد مخلوط ژله و خامه رو به آرومی بریزید توی حفره تا حدی که این حفره پر بشه ولی نباید بریزه بیرون.

دوباره قالب رو بذارید تو یخچال تا ژله خامه ای هم ببنده. بعد که کاملاً ژله سفت شد، قالب رو یه لحظه تو آبگرم نگه دارید و بعد تو ظرف مورد نظر برگردونید. اگر اطراف دسر رو با خامه  فرم گرفته و میوه تزیین کنید خیلی خوشگل میشه! 

نکته: هر چی میوه های این دسر کوچیکتر خرد بشه بهتره. میوه های من (توت فرنگی و کمپوت آناناس) درشت بودن و موقع بریدن دسر یه کم اذیتم کرد.

می تونید اصلاً به جای ژله خامه ای از همون ژله معمولی استفاده کنید. ولی استفاده از خامه باعث میشه تضاد رنگی ایجاد بشه و خوشگلتر میشه.

اندازه ژله بستگی به سایز قالبتون داره. من ٢ بسته ژله استفاده کردم ولی اگه قالبتون بزرگه باید مقدار ژله تون هم متناسب با سایز قالب بیشتر بشه.

نویسنده: ترلان ; ساعت ٩:٢٠ ‎ق.ظ ; ۱۳۸٩/۳/۳۱
دسته بندی: دسر
    پيام هاي ديگران()