ترلان کافه


+ کیک پرتقال

من همیشه از کیک پرتقال خوشم میومد... به خاطر مزه اش... به خاطر عطرش...

ولی هر وقت درست می کردم بد از آب در میومد (البته اون موقع ها کلاً کیک پختنم خوب نبود و در مرحله آزمون و خطا بودم! زبان) تا اینکه یه بار یه دستورو از برنامه "خانه ما" گرفتم. یادم رفت بنویسم و بعدش هر چی که تو ذهن فرٌارم بود به کار بستمو اتفاقاً خیییییییلی خوب شد! خنده ولی متأسفانه بعدش یادم رفت چیکار کردم!!! ولی از اونجایی که عاشق کیک پرتقالم و درست نیست به این راحتیا میدونو خالی کنم، این بار اومدم یک کم ابتکار به خرج دادم و یه مدل از کیک هایی که امتحان پس داده بود و خیلی خوب از آب در اومده بود با کمی دستکاری تو مواد اولیه، اونو کاملاً پرتقالیش کردم!! نیشخند همین دستور من درآوردی رو اینجام می نویسم تا شما هم درست کنید و لذت ببرید! چشمک


مواد لازم:

آرد شماره ١ ............................. یک و نیم پیمانه

آب پرتقال ................................ یک سوم پیمانه

بکینگ پودر .............................. ٢ ق چ

تخم مرغ .................................. ٣ عدد

کره یا مارگارین........................... ١٨۵ گرم

شکر ....................................... ١ پیمانه سرخالی

پودر نارگیل ............................... نصف پیمانه

رنده یک عدد پوست پرتقال

طرز تهیه:

پودر نارگیل رو بریزید تو آب پرتقال و کنار بذارید.

پودر نارگیل و آب پرتقال

بعد کره رو با شکر و تخم مرغ ها و رنده پوست پرتقال به مدت ۵ دقیقه بزنید تا کاملاً به حالت کرم دربیاد.

تخم مرغ + کره + شکر + رنده پوست پرتقال

بعد از این مرحله پودر نارگیل و آب پرتقال رو که با هم مخلوط کرده بودید به این مایه اضافه کنید و در آخر هم آرد و بکینگ پودر رو با هم ترکیب کنید و ٢-٣ بار از الک رد کنید و به مایه کیک اضافه کنید. حالا مایه آماده است که بره تو قالب چرب شده و آرد پاشی شده و پختن تو فر ١٨٠ درجه به مدت تقریباً ۵٠ دقیقه! 

قبل از پخت

پس از پخت

محصول نهایی

از نزدیک ببینید چه قدر پرتقالیه!! مژه

 

نویسنده: ترلان ; ساعت ۱۱:٤٥ ‎ب.ظ ; ۱۳۸۸/٢/٢٢
دسته بندی: کیک
    پيام هاي ديگران()