ترلان کافه


+ پیراشکی گوشت به شکل جوجه

ببینید چه جوجه های دوس داشتنی و با مزه ای هستن!! قلب

من خودم از وقتی یاد گرفتم تا حالا چند بار درست کردم و هر بار هم کلی از درست کردن و کلی هم از نگاه کردن و کلی هم از تحسین اعضای خونواده لذت بردم!

فکر می کنم یه گزینه بسیار مناسبیه برای مهمونی ها مخصوصاً جشن تولد بچه ها!


خمیر

مواد لازم:

آرد سفید..................................... ٣ لیوان

شیر خشک ................................. ٣ ق غ

خمیر مایه .................................... ١ ق غ

بکینگ پودر ................................... ١ ق م

شکر ........................................... یک و نصف ق غ

نمک ............................................ نصف ق چ

روغن زیتون یا کره آب کرده ................ ٣ الی ۴ ق غ

آب ............................................... به میزان لازم

طرز تهیه:

خمیر مایه و شکر رو روی نصف لیوان آب ولرم بپاشید و بذارید عمل بیاد.

آرد، بکینگ پودر، نمک و شیر خشک رو با هم ترکیب کنید. روغن زیتون (یا کره آب کرده) رو به مخلوط آرد اضافه کنید و هم بزنید. خمیر مایه عمل اومده رو هم بریزید و با دست شروع کنید به ورز دادن و همزمان آب رو اضافه کنید و خمیرتون رو چنگ بزنید. اونقدری آب اضافه کنید تا خمیر به دست نچسبه. (من تقریباً ١ و ۴/١ لیوان آب ریختم)

وقتی خمیر درست شد روش رو بپوشونید و بذارید به مدت تقریباً ١ ساعت استراحت کنه.

این خمیر یکی از بهترین خمیرهایی هست که تا حالا درست کردم. واقعاً نرم و لطیف و خوشمزه س!

مواد میانی

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده .............................. ۴٠٠ گرم

پیاز ................................................ ٢ عدد

جعفری خرد شده .............................. ٢ ق س

پنیر پیتزا ........................................... نصف پیمانه

نمک و ادویه دلخواه ............................ به میزان لازم

طرز تهیه:

پیاز رو خرد کنید و کمی تفت بدید. گوشت چرخ کرده رو بهش اضافه کنید. وقتی سرخ شد جعفری، نمک و ادویه رو به گوشت اضافه کنید. بذارید مایه یه مقدار از حرارتش کم بشه و بعد پنیر رو هم بریزید تو مواد و خوب مخلوط کنید.

مراحل شکل دهی جوجه ها

از خمیر گلوله ای به اندازه یه نارنگی درشت بردارید و به شکل زیر بازش کنید.

از مواد میانی با احتیاط بریزید روی این نوار و از طرفین روی اون رو بپوشونید. به طوری که یه لوله ای بشه که توش با مواد میانی پر شده.

سر و ته لوله رو بگیرید تو دو دستتون و اون رو خیلی راحت گره بزنید.

نوک یه سری از لوله که بیرون اومده رو یه مقدار فشار بدین تا به شکل نوک جوجه در بیاد. برای چشم هم از فلفل سیاه درسته استفاده کنید.  

روی جوجه رو با مخلوط شیر و زرده و زعفران برس کنید.

جوجه ها رو بذارید تو فری که از قبل گرم کردید با حرارت ١۶٠ درجه و به مدت تقریباً نیم ساعت بپزن.

توی جوجه ها رو با هر مایه دیگه ای که دوس دارین می تونید پر کنید. مثلاً زعتر و روغن زیتون یا مرغ و قارچ و ... هر چیزی که دوس داشتین! هدف من از این پست، بیشتر آموزش شکل دهی جوجه ها بود وگرنه توی این نون ها رو با هر چیز دیگه ای میشه پر کرد.

اینقدر من از درست کردن این جوجه های تپل خوشم اومده بود که احساس می کردم  صدای جیک جیکشون رو می شنوم!! زبان

ببینید چه جوجه دوست داشتنی و نازیه!!! ببینید چه جوری داره دوربینو نگاه می کنه! قلب

نوش جان! قلب

نویسنده: ترلان ; ساعت ٩:٢٦ ‎ق.ظ ; ۱۳۸٩/٤/٢٢
دسته بندی: منوی جانبی
    پيام هاي ديگران()