ترلان کافه


+ چیزکیک توت فرنگی

دوستان گلم سلام! عید مبعث رو به تک تک شما عزیزان تبریک می گم! قلب

این چیزکیک یکی از رایجترین و خوشمزه ترین چیزکیک هاست. البته چربی بالایی داره... برای همینم توصیه نمی کنم زیاد درست کنید. به هر نفر یه برش کوچیک هم که برسه کافیه! چشمک


مواد لازم:

کره آب کرده ........................................ ٧۵ گرم

بیسکویت ساقه طلایی (پودر شده) .......... ١٣٠ گرم

پنیر خامه ای ........................................ ٣٠٠ گرم

خامه .................................................. ١٣۵ گرم

خاکه قند ............................................. ۵٠ گرم

پودر ژلاتین ............................................ ١ ق غ

توت فرنگی تازه ...................................... ٢۵٠ گرم

وانیل ................................................... ١ ق م

طرز تهیه:

بیسکویت ها رو با کره آب شده به خوبی مخلوط کنید.

دقت کنید همه ذرات بیسکویت به کره آغشته بشه در غیر این صورت انسجام لازم برای کف چیزکیک پیدا نمی کنه.

بعد بیسکویت های کره ای رو کف قالب پهن کنید. سعی کنید همه جای لایه بیسکویتی ضخامت یکسان داشته باشه. (من قالب کمربندیم چند وقت پیش قفلش شکست و برای درست کردن این چیز کیک، جداره داخلی و کف یه قالب استیل رو با فویل پوشوندم تا موقع برگردوندن، راحت این کار انجام بشه. اونایی که قالب کمربندی ندارن هم می تونن همین کار رو بکنن)

 

قالب رو برای ١ ساعت بذارید تو یخچال. 

توت فرنگی ها به این صورت خرد کنید.

 

پودر ژلاتین رو روی یک سوم لیوان آب سرد بپاشید و صبر کنید تا به حالت اسفنجی دربیاد. بعد اون رو روی بخار آب جوش قرار بدید تا شفاف شه.

پنیر خامه ای، وانیل و خاکه قند رو با همزن برقی اونقدر بزنید تا کاملاً مخلوط بشن. (تقریباً ٢ دقیقه)

بعد خامه رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید. آخر سر هم مخلوط ژلاتین رو بریزید تو مایه چیزکیک و هم بزنید.

نیمی از توت فرنگی ها رو به آرومی بریزید تو مایه کیک و به آرومی با لیسک هم بزنید.

حالا این مایه رو به تدریج بریزید روی لایه بیسکویتی و قالب رو برای ۶-٧ ساعت بذارید تو یخچال تا کاملاً سفت شه. 

 

بعد از این مدت، چیزکیک رو توی یه بشقاب برگردونید. به این ترتیب لایه بیسکویتی میاد رو.

 

بعد دوباره چیزکیک رو توی ظرف سرو برگردونید تا لایه پنیری رو قرار بگیره.

 

(این چین خوردگی ها به خاطر فویلی هست که توی قالب انداخته بودم... اگه قالب بود صاف تر در میومد)

برای روی چیزکیک، یه بسته ژله توت فرنگی رو با یه لیوان آب جوش مخلوط کنید و ١ لیوان آب سرد بهش اضافه کنید و هم بزنید. البته همه این مقدار ژله لازم نیست ولی می تونید هر چقدر که لازم داشتین (فقط در حد ۵-۴ ق از ژله) بردارید و بقیه اش رو جداگونه به صورت ژله توت فرنگی استفاده کنید.

(اگه خودتون می دونید برای درست کردن ۵-۴ ق ژله، به چقدر ژله توت فرنگی و آب نیاز دارید همین مقدار رو فقط درست کنید ولی اگه مث من حوصله محاسبه نداشتین، یک بسته رو کامل درست کنید و به میزان مورد نیاز ازش برای چیزکیک بردارید و بقیه اش رو جداگانه بذارید ببنده و استفاده کنید.)

توت فرنگی ها رو تو همون ۵-۴ ق ژله به آرومی هم بزنید.

 بعد با قاشق بریزید روی چیزکیک تا همه جای سطح اون رو بپوشونه.

 و اون وقت بذاریدش تو یخچال تا ژله ببنده. مواظب باشید ژله به بیسکویت نخوره چون در اون صورت مث مال من بیسکویت هاتون خیس میخوره و موقع بریدن خرد میشه)

وقتی ژله بست چیزکیک آماده است!

حتی به نظر من بهتره توت فرنگی هایی که برای روی چیزکیک در نظر می گیرید کوچیک تر خرد کنید تا موقع بریدن چیزکیک راحت تر باشه.

 امیدوارم دوست داشته باشید.... نوش جان! قلب

نویسنده: ترلان ; ساعت ۱٢:۱٠ ‎ق.ظ ; ۱۳۸٩/٤/٢٠
دسته بندی: کیک و دسر
    پيام هاي ديگران()