ترلان کافه


+ کیک فندق و شکلات

دیروز این کیک رو درست کردم... مزه اش خوب بود ولی بافتش و قیافه اش اونطور که می خواستم نشد. دو دل مونده بودم بذارم رو وبلاگم یا نه.... که نهایتاً تصمیم گرفتم این کار رو بکنم چون مطمئنم خیلی هاتون اونقدر هنرمندین که این کیک رو خیلی بهتر از من می تونید در بیارید. قلب 


مواد لازم:

تخم مرغ ................................. ۴ عدد

وانیل ...................................... ١ ق چ

روغن مایع .............................. یک و یک چهارم پیمانه (٢۵٠ گرم)

آرد ......................................... دو و یک سوم پیمانه (٢٩٠ گرم)

شکر ...................................... یک پیمانه (٢٠٠ گرم)

پودر فندق ................................ یک و یک سوم پیمانه

بکینگ پودر ............................... ٣ ق چ

آب آناناس ................................ یک چهارم پیمانه

پودر کاکائو ................................ ۴ ق غ

طرز تهیه:

تخم مرغ ها رو با شکر و وانیل خوب مخلوط کنید. 

بعد روغن رو اضافه کنید. آرد، بکینگ پودر و پودر کاکائو رو با هم مخلوط کنید و ٣-۴ بار الک کنید تا کاملاً هوادهی بشه. 

حالا به تناوب از ترکیب آرد و پودر فندق به مایه تخم مرغ اضافه کنید. هر بار تقریباً یک سوم از مواد خشک رو بریزید و با کاردک هم بزنید و وقتی آرد و پودر فندق تو مایه کیک خوب مخلوط شد قسمت بعدی رو اضافه کنید. 

آخر سر آب آناناس رو بریزید و خیلی آروم هم بزنید. مایه کیک رو بریزید تو قالبی که چرب و آردپاشی شده. 

فر رو از قبل با حرارت ١٨٠ درجه گرم کنید. قالب کیک رو طبقه بالایی فر قرار بدید تا کاملاً بپزه. زمان مورد نیاز تقریباً ١ ساعته. 

من کیکم رو به دو قسمت مساوی تقسیم کردم. یه نصفه رو بدون تزیین استفاده کردم:  

قسمت دوم رو با سس شکلاتی پوشوندم و یه مقدار پودر فندق ریختم روش. بعضی ها طعم شکلات رو خیلی دوس دارن و اینجوری بیشتر می پسندن! لبخند 

همون طور که اول هم گفتم این کیک خوشمزه شده بود ولی اونطور که میخواستم نتونستم اسفنجی و پفکی درش بیارم. علت اصلیش فر بود. این فر رو تازه ٣-۴ ماهه گرفتم و هنوز قلقش نیومده دستم. یه مقدار حرارتش بالاتر از حد استاندارده. متأسفانه اخیراً هر چی کیک می پزم تهش می سوزه و من هر بار بعد از در آوردن از تو قالب یه لایه از کیک رو می تراشم!!! حالا تا حرارت فر بیاد دستم و بتونم دوباره کیک های پف کرده و نرم تحویلتون بدم همینارو از من بپذیرید!!! خجالت

راستی یه چیزی رو هم الآن یادم اومد بنویسم! تو دستور اصلی پودر کاکائو نداشت و من خودم اضافه کردم. بنابراین اگه خواستین می تونید اصلاً پودر کاکائو رو حذف کنید. و دیگه این که من دفعه بعد بخوام درست کنم احتمالاً آب آناناس رو نریزیم یا اگه خواستم بریزیم همراه روغن می ریزم!!! راحت تر هم می خوره... من فقط خواستم طبق دستور اصلی انجام داده باشم!!! همین!

در ضمن برای تهیه پودر فندق، یا اون رو آماده بخرید یا اگه فندق درسته داشتین آسیابش نکنید چون روغنش در میاد و می چسبه. با ته لیوان یا گوشکوب ریز ریز خردش کنید! لبخند

نویسنده: ترلان ; ساعت ۱۱:٤۱ ‎ب.ظ ; ۱۳۸٩/٤/٢٦
دسته بندی: کیک
    پيام هاي ديگران()