ترلان کافه


+ کیک کاکائویی با رویه شکلاتی

این کیک رو چند روز پیش با الهام از دستور کیک اسفنجی ویکتوریا که تو وبلاگ دوست خوبم ژولیت توضیح داده شده درست کردم. البته یه مقدار تغییر دادم که به این شکل در بیاد ولی ایده اولیه اش و نکاتی که لازم بود رعایت کنم همه از همین منبعی هست که گفتم. خیلی خوشمزه و ترد شده بود. عشاق شکلات دست به کار بشن!! نیشخند


مواد لازم:

کره ....................................... ٢٢۵ گرم

شکر دانه ریز .......................... ٢٢۵ گرم

تخم مرغ درشت ...................... ۴ عدد

وانیل ...................................... ۵/١ ق م

آرد .......................................... ٢٢۵ گرم

پودر کاکائو ................................ ۴ ق غ

بکینگ پودر .............................. ١ ق م

شیر .......................................... ٢ ق غ

طرز تهیه:

قبل از هر چیز باید قالب چرب و آردپاشی شده باشه، همه مواد به دمای محیط رسیده باشن و فر هم با حرارت ١٧٠ درجه روشن شده باشه.

کره و شکر رو با همزن به مدت ۵ دقیقه خوب هم بزنید. بعد تخم مرغ ها رو یکی یکی به مایه اضافه کنید و پس از هر اضافه کردن، به مدت ٢ دقیقه با همزن بزنید.

بعد وانیل رو هم اضافه کنید و هم بزنید.

آرد، بکینگ پودر و پودر کاکائو رو با هم ترکیب کنید و الک کنید تو مایه کیک و با لیسک شروع کنید در یک جهت هم زدن. هر بار یک سوم مخلوط آرد رو بریزید تو مایه کیک و تا زمانی که ذرات آرد کاملاً به خورد مایه کیک بره با لیسک هم بزنید.

در نهایت شیر رو هم اضافه کنید و هم بزنید.

مایه رو بریزید تو قالب...

... و بذارید تو فر به مدت تقریباً ٢۵ دقیقه بپزه. بعد با خلال دندون امتحان کنید. اگه چیزی از کیک به خلال دندون نچسبید یعنی کیک پخته.

یه مقدار صبر کنید تا از حرارت قالب کم بشه و بعد کیک رو از توی قالب در بیارید و روی توری خنک کنید. (اگه قالب نچسب نیس بیشتر صبر کنید تا خنک شه و با احتیاط بیشتری در بیارید)

حالا نوبت رویه شکلاتیه. برای تهیه این رویه نصف پیمانه خامه رو به همراه ١ ق غ کره بذارید روی حرارت تا به جوش بیاد.

بعد اون رو بریزید روی نصف پیمانه شکلات خرد شده (خیلی ریز) و صبر کنید.

بعد از ۵ دقیقه آروم آروم شروع کنید به هم زدن و اونقدر ادامه بدین تا یه گاناژ شکلاتی یه دست داشته باشید.

بعد گاناژ رو گرم گرم بریزید روی کیک و همه جای اون رو بپوشونید. من یه مقدار از گاناژم اضافه اومده بود. کیک رو بعد از پوشوندن با گاناژ گذاشتم تو یخچال یه کم خودش رو بگیره بعد اون مقدار گاناژی که اضافه اومده بود رو ریختم تو قیف و روی کیک رو باهاش تزیین کردم! یه مقدار هم از پودر کاکائو برای تزیین استفاده کردم.

خیلی خوشمزه شده بود... امیدوارم بپسندید! قلب

نویسنده: ترلان ; ساعت ٩:۳٧ ‎ق.ظ ; ۱۳۸٩/٥/٧
دسته بندی: کیک
    پيام هاي ديگران()