ترلان کافه


+ کنافه پنیر (Konafah with cheese)

سلام دوستان عزیزم

قلبحلول ماه مبارک رمضان را به همه دوستان عزیز تبریک و تهنیت عرض می کنم! قلب

امروز با یه شیرینی عربی به اسم "کنافه" (Konafah) در خدمت شما هستم... کنافه از رشته هایی درست میشه که به صورت آماده تو فروشگاه می فروشن. چند مدل مختلف کنافه هست که یکیش همینه که با پنیر درست می کنن. انواع دیگه کنافه هم هست مثلاً با خامه و ... که شاید در آینده اونها رو هم آموزش دادم!

شیوای عزیز چند وقت پیش این شیرینی رو از من درخواست کرده بود که امیدوارم الآن این پست رو ببینه و رضایت داشته باشه! قلب احسانه خانوم هم که طرفدار پر و پا قرص شیرینی های عربی! چشمک ماچ


مواد لازم:

رشته کنافه .................................... ٢۵٠ گرم

کره آب شده .................................. ١٢٠ گرم

زعفران ........................................... چند قطره

پنیر بی نمک .................................... ٢٠٠ گرم 

خامه .............................................. ٧٠ گرم 

شکر ............................................... ١ لیوان

آب جوش .......................................... نصف لیوان

گلاب ................................................ ٢ ق غ

آبلیمو ............................................... چند قطره

پسته خرد شده .................................. به مقدار لازم (برای تزیین)

طرز تهیه:

رشته کنافه به این صورت فروخته میشه.

یه سری رشته های به هم چسبیده و توهم.

رشته های کنافه رو با دست باز کنید و اون ها رو از هم جدا کنید. بعد کره آب شده رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا همه رشته ها به کره آغشته بشن. 

زعفران رو هم اضافه کنید و سعی کنید به طور یکنواخت همه جای رشته ها رو رنگی کنه.

این مرحله زمانبرترین مرحله کاره چون رشته ها به هم می چسبن و در عین حال راحت نمیشه همه جا رو به طور یکنواخت چرب و زعفرانی کرد. از این جا به بعد دیگه کاری نداره!

پنیر رو رنده کنید و با خامه مخلوط کنید. (می تونید به جای ترکیب این دو تا از ٢٧٠ گرم پنیر خامه ای استفاده کنید.)

قالب احتیاجی به چرب کردن نداره. نیمی از رشته ها رو کف قالب بریزید و محکم فشار بدید تا رشته ها به طور یکنواخت و فشرده، کف قالب رو بپوشونه. ضخامت این لایه باید چیزی حدود یک و نیم سانت بشه.

مایه پنیر و خامه رو بریزید روی رشته ها به طوری که از اطراف حدود یک سانتیمتر با دیواره ظرف فاصله داشته باشه. 

با بقیه رشته ها روی پنیر رو بپوشونید و باز فشار بدید تا رشته ها محکم به هم بچسبن. 

فر رو از قبل با حرارت ١۶٠ درجه روشن کنید. وقتی گرم شد، قالب رو بذارید تو فر به مدت تقریباً ٢۵ الی ٣٠ دقیقه بمونه. ۵ دقیقه آخر گریل رو روشن کنید تا روی کنافه هم طلایی بشه. 

در فاصله پختن کنافه، آب جوش و شکر و گلاب رو بذارید بجوشه تا به قوام لازم برسه. آخر سر چند قطره آبلیمو اضافه کنید بهش.

وقتی کنافه یه مقدار از حرارتش کم شد شربت رو به صورت داغ بریزید روی کنافه به طوری که همه جای اون به آغشته به شربت بشه. 

بعد کنافه رو به شکل دلخواه برش بزنید و وسط هر برش رو با پسته خرد شده تزیین کنید. 

شیرینی خیلی خوشمزه ای هست و شما می تونید بسته به ذائقه خودتون شیرینی اون رو کم و زیاد کنید.

اگه رشته کنافه رو می تونید به راحتی تو ایران گیر بیارید لطفاً به من خبر بدید چون یه مدل شیرینی دیگه هم هست که با همین رشته ها درست میشه.

این شیرینی هم برای سفره افطار خیلی مناسبه.

منبع: دستور این شیرینی رو با کمک وبلاگ "آشپزخانه عربی" و البته با کمی تغییرات نوشتم!

نوش جان! قلب

نویسنده: ترلان ; ساعت ٩:٤٩ ‎ق.ظ ; ۱۳۸٩/٥/٢٠
دسته بندی: شیرینی و غذاهای عربی
    پيام هاي ديگران()