ترلان کافه


+ کِسادیا (Quesadilla)

این غذا در اصل ریشه لاتین و به خصوص مکزیکی داره ولی من یه مقدار متفاوت درست کردم که با ذائقه خونوادم جور دربیاد. دوستانی که از غذاهای بومی مکزیک اطلاعات دقیق دارن نیان ایراد بگیرن که چرا دستوری که اینجاس ١٠٠% مث کسادیاهای اوریجینال نیس! ابرو

من این غذا رو یه بار واسه افطار درست کردم و مورد پسند همه واقع شد! امیدوارم شما هم دوس داشته باشید! لبخند


مواد لازم:

آرد شماره ٢ ............................. ٢ پیمانه

آب .......................................... ١ و یک چهارم پیمانه

نمک ....................................... نصف ق چ

روغن مایع ................................ ٢ ق س

سینه مرغ ................................. ١ عدد

پیاز ........................................... ١ عدد

پنیر خامه ای .............................. ٢ ق غ

سس مایونز ................................ ١ ق غ

فلفل تند .................................... نصف یک عدد

فلفل دلمه ای ............................. یک عدد

گوجه فرنگی ............................... ١ عدد (بزرگ)

پیازچه خرد شده ........................... ١ ق غ

پنیر پیتزا یا چدار رنده شده ............... ٢٠٠ گرم

نمک و فلفل سیاه .......................... به میزان لازم

قرص سوپ ................................... ١ عدد

طرز تهیه:

آرد و نمک رو با هم ترکیب کنید. روغن رو روی آرد بپاشید و سعی کنید تا جایی که میتونید آرد رو به روغن آغشته کنید. (اگه بتونید روغن رو اسپری کنید خیلی بهتره) این کار برای کریسپی شدن نونتون هست. بعد آب رو هم اضافه کنید و ورز بدین تا خمیر یه دستی درست بشه.

روی خمیر رو بپوشونید و یه نیم ساعتی به خمیرتون استراحت بدید. 

پیاز رو خرد کنید و تو کمی روغن تفت بدید. بعد سینه مرغ رو به شکل زیر ببرید.

و به پیاز اضافه کنید و هم بزنید تا مرغ بپزه. کمی فلفل سیاه بپاشید و قرص سوپ رو هم توی مایه یه مقدار حرارت بدید تا آب شه و با مایه مخلوط شه. نهایتاً فلفل سبز تند رو خرد کنید و به مایه اضافه کنید.

سس مایونز و پنیر خامه ای رو با این مایه مخلوط کنید و کنار بذارید.

 فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی رو هم خرد کنید و در ظرف های جداگانه نگه دارید.

 خمیر رو به ۶ قسمت مساوی تقسیم کنید. سطح کار رو آردپاشی کنید و گلوله های خمیر رو یکی یکی با وردنه باز کنید.

کف یک ماهیتابه نچسب رو به مقدار خیلی خیلی کم چرب کنید و خمیر رو بندازید تو تابه.

حرارت باید متوسط باشه. یه طرف نون که پخت، برگردونید تا اون طرفش هم بپزه.

هر کدوم از نونها رو که پختید، توی ظرف درداری بذارید تا خشک نشن.

پخت نونها که تموم شد، نوبت می رسه به درست کردن کسادیا.

یه طرف نون رو با مایه بپوشونید و روش گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای بریزید. خیلی پرش نکنید چون موقع خوردن، میریزه و کارتون سخت میشه! (البته همونطور که می بینید من فقط ۵ تا نون دارم ... چون یکی از نون ها وسط کار توسط بچه خواهر گرامی به سرقت رفت!!! نیشخندو برای همین مجبور شدم مواد میانی رو هم ۵ قسمت کنم که یه مقدار زیاد بود برای هر نون!)

 

 بعد هم با پنیر پیتزا بپوشونیدش و یه مقدار هم پیازچه بپاشید روش.

 

بعد نون رو تا کنید و یکی یکی کسادیاها رو تو سینی فر بچینید.

فر رو با حرارت ١٨٠ درجه گرم کنید و کسادیاها رو برای تقریباً ٢٠ دقیقه تو فر بذارید تا پنیر کاملاً آب بشه.

بعد اونها رو به دو نیم ببرید و تو ظرف سرو بچینید و گرم گرم نوش جان کنید! لبخند

بذارید این آخر سری یه سس خوشمزه هم بهتون معرفی کنم که با این غذا خیــــلی می چسبه! (البته من به دلیل ضیق وقت و این که همه پای سفره افطار منتظر نشسته بودن، فرصت نشد عکس بگیرم ولی نگران نباشید... چون خیلی آسونه و نیازی به تصویر نداره!)

نصف لیوان ماست، ١ ق غ مایونز، ٢ ق غ پنیر خامه ای، نصف ق چ پودر سیر، نمک و فلفل سیاه رو با هم مخلوط کنید و اونقدر هم بزنید تا به یه سس یه دست برسید. همین! قلب (موادی که برای سس هست رو بالا ننوشتم... یعنی اینا جداست!)

نکته: من دیدم بعضی ها به این غذا میگن کسادیلا در صورتی که تلفظ صحیحش کسادیا هست چون LL در زبان اسپانیایی Y تلفظ میشه! به همین ترتیب به نونی که باهاش کسادیا درست می کنن تورتیا میگن نه تورتیلا!! لبخند

در ضمن توی کسادیا با خیلی چیزای دیگه میتونه پر بشه. مثلاً پنیر خالی یا آوکادو و پنیر و گوشت و ... خیـــــــــــلی چیزای متنوع! دستتون بازه، هر جور که دوس دارین درست کنید ولی من خودم مرغ رو بیشتر دوس دارم! لبخند

نوش جان! قلب

نویسنده: ترلان ; ساعت ٩:۱۸ ‎ب.ظ ; ۱۳۸٩/٦/۳
دسته بندی: منوی جانبی
    پيام هاي ديگران()