ترلان کافه


+ نان میان پر (پنیری)

آخرین روز ماه رمضان برای افطار این نون ها رو درست کردم. دیر شده بود... اذان رو داده بودن و بقیه داشتن می خوردن ... و من یکی یکی داشتم تو آشپزخونه این نون ها رو می پختم! وقتی رسیدم وسطای افطاری بودن و من فکر کردم دیگه جایی برای خوردن این نونها نیس ولی به قدری همه خوششون اومد و با اشتها خوردن که اصلاً باورم نمیشد. امیدوارم درست کنید و همون لذتی رو ببرید که من از درست کردن، پذیرایی و خوردن این نون بردم! قلب

 


مواد لازم:

خمیر

آرد سفید ................................ ٣ لیوان

روغن زیتون ............................. ١ ق غ

نمک ....................................... ١ ق چ

بکینگ پودر .............................. ١ ق چ

شکر ....................................... نصف ق غ

خمیر مایه ................................ ١ ق چ

آب ولرم ................................... یک و یک چهارم لیوان

همه مواد رو با هم مخلوط کنید. خیلی خوب به مدت تقریباً یک ربع با دست ورز بدید تا کاملاً نرم بشه و به دست نچسبه.

 

روی خمیر رو بپوشونید و بذارید یکی دو ساعت تو دمای آشپزخونه بمونه تا کاملاً ور بیاد.

 

مواد میانی

پنیر سفید ................................ ١٢۵ گرم

پنیر چدار .................................. ١٢۵ گرم

گشنیز خرد شده ....................... ٢ ق غ

پیاز چه ..................................... ١ دسته

طرز تهیه:

مواد میانی رو هم ریز ریز کنید و با هم مخلوط کنید.

وقتی خمیر ور اومد، اون رو به ۶ قسمت مساوی تقسیم کنید. بعد هر چونه رو با دست کمی باز کنید. مقداری (یک ششم از مواد) رو بریزید وسط خمیر و اطراف خمیر رو بیارید روی هم و بپیچونید تا بسته شه و از همون سمت (محل پیچیدن خمیر) بذارید رو سطح کار و آروم آروم با دست، خمیر میان پر رو باز کنید. حتی اگه تونستین، با وردنه این کار رو ادامه بدین (البته تا حدی که خمیر پاره نشه) تا نون نازک تر بشه. اگه در حین کار دیدین یه جاهایی از خمیر داره پف می کنه، با چنگال دو سه تا سوراخ ایجاد کنید تا هوایی که توی خمیر گیر کرده بیاد بیرون. تصاویر زیر مراحلی رو که گفتم، قدم به قدم نشون میده:

ضخامت نون رو به این حد برسونید.... کمتر از ١ سانتیمتر.

 

ماهیتابه نچسبی رو بذارید روی حرارت و یه مقدار خیلی کم روغن زیتون (اگه نداشتین روغن ذرت) بریزید تو ماهیتابه. نون رو بذارید توش و بذارید یه طرفش بپزه. باز اگه دیدین داره پف می کنه با چنگال یه مقدار سوراخ ایجاد کنید. برای گرفتن نتیجه بهتر در ظرف رو هم بذارید.

 

یک طرف نون که برشته شد برگردونید اون طرف هم سرخ بشه. هر طرف تقریباً ٢ الی ٣ دقیقه زمان نیاز داره.

به همین سادگی شما می تونید این نون های خوشمزه رو درست کنید و لذت ببرید. فقط یه مقدار زمانبره..... همین!

با این مقدار مواد ۶ تا نون درست میشه.

 

این هم نمایی نزدیک از برش نون.... فوق العاده نونش نرم شده بود. تو تصویر هم پیداست!

نوش جان! قلب

منبع

نویسنده: ترلان ; ساعت ۱۱:٤٥ ‎ب.ظ ; ۱۳۸٩/٦/٢٤
    پيام هاي ديگران()