ترلان کافه


+ شیرینی با کرم کاسترد

 سلام دوستان عزیز...

این بار با یه شیرینی ساده و فوری در خدمت شمام! لبخند


مواد لازم:

خمیر فیلو ............................... یه مقدار لازم

پودر کاسترد ............................. ٢ ق غ سرپر

شکر ...................................... ٢ ق غ

شیر ...................................... ٢ لیوان

عسل ................................... به مقدار لازم

پسته خرد شده ..................... کمی برای تزیین

کره نرم شده ........................... به مقدار لازم

طرز تهیه:

پودر کاسترد رو تو نصف لیوان شیر حل کنید و بقیه شیر رو به همراه شکر بذارید رو حرارت تا بجوشه. بعد مخلوط شیر و کاسترد رو به شیر در حال جوش اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا سفت بشه. حالا از روی حرارت بردارید و بذارید کنار تا یه مقدار خنک شه.

کره نرم شده رو با برس بمالید روی هر لایه خمیر فیلو. 

و خمیرها رو به مربع هایی به ابعاد ١٠×١٠ ببرید.

٣ تا خمیر مربع رو بذارید روی هم و یه مقدار از کرم کاسترد رو بریزید وسطش. 

و خمیر تا بزنید تا به شکل سه گوش در بیاد.  اطرافش رو یه مقدار با آب نمدار کنید تا بهتر بچسبه.

فر رو با حرارت ١٧٠ درجه گرم کنید. روی تک تک شیرینی ها رو مجدداً کمی کره بمالید.

شیرینی ها رو به مدت تقریباً ٢٠ دقیقه یا تا وقتی که به رنگ طلایی در اومدن تو فر نگه دارید.

وقتی پخت داغ داغ روش عسل بریزید و با کمی پسته خرد شده تزیین کنید.

می تونید توی این شیرینی به جای کرم کاسترد از پنیر خامه ای استفاده کنید. در کل شیرینی خوبیه هر چند تو خونه ما خیلی استقبال نشد چون براشون تازگی داشت و اونا مزه پنیر خامه ای رو به کاسترد ترجیح میدن ولی خوب شاید بعضی ها اینو دوس داشته باشن! امیدوارم مورد پسندتون واقع بشه!  

اگه هم خمیر فیلو ندارین میتونید از خمیر هزارلا شیرینی مشابهی رو درست کنید.

یا هر خمیر نرم دیگه ای که بلدین برای تهیه شیرینی ها... خیلی نازک باز کنید و توش رو با کاسترد یا پنیر خامه ای پر کنید و بذارید تو فر بپزه.

نوش جان! قلب

نویسنده: ترلان ; ساعت ٩:۱٠ ‎ق.ظ ; ۱۳۸٩/٦/٢٩
دسته بندی: شیرینی
    پيام هاي ديگران()