ترلان کافه


+ کیک گلاب

دستور این کیک رو هم دوست خوبم نادیا بهم داد. چون معتقد بود کسی که این کیک رو نخوره نصف عمرش بر فناست! خنده


مواد لازم:

تخم مرغ ......................................... ٣ عدد

گلاب .............................................. نصف لیوان

بکینگ پودر ...................................... ١ ق م

آرد شماره ١ ..................................... یک و نیم لیوان

شکر ............................................... یک و نیم لیوان

روغن .............................................. نصف لیوان

هل ................................................. کمی

طرز تهیه:

زرده و سفیده رو از هم جدا کنید. سفیده رو جداگونه بزنید تا کاملاً سفت بشه.

زرده رو با شکر بزنید تا به این شکل دربیاد.

بعد روغن و گلاب و هل رو اضافه کنید و خوب هم بزنید. (البته چون مایع هست با احتیاط هم بزنید که نپاشه بیرون)

آخر سر هم آرد و بکینگ پودر رو بریزید و کمی هم بزنید.

وقتی مواد مخلوط شدن سفیده تخم مرغ رو هم اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید. 

مایه رو تو قالبی که از قبل چرب کردین و آرد پاشیدین، بریزید و با حرارت ١٧٠ درجه به مدت تقریباً ۵٠ دقیقه (تو فری که از قبل گرم کردین) بپزید. اگه بعد از این مدت هنوز نپخته بود بذارید یه خورده دیگه بمونه. نشونه پختن کیک هم اینه که یه خلال دندون فرو کنید تو کیک، اگه چیزی از کیک به خلال نچسبید یعنی کیک کاملاً پخته.

کیک من اونقدر پف کرده بود که روی کیک چسبیده بود به گریل فر!! خنده  و وقتی می خواستم از فر بیارمش بیرون یه کم روی کیک خراشیده شد!

البته من دو برابر موادی که اینجا نوشتم درست کردم.

این هم از نمای نزدیک... بافت خیلی نرم و پنبه ای داشت و کاملاً بوی گلابش حس میشد. بر خلاف کیک های دیگه که یا اسانس وانیل دارن یا اسانس میوه ای، بوی گلاب این کیک یه چیز جدید بود و برای من تازگی داشت. 

امیدوارم شما هم دوس داشته باشید.... قلب

نویسنده: ترلان ; ساعت ۳:۱٢ ‎ب.ظ ; ۱۳۸٩/٢/٢۸
دسته بندی: کیک
    پيام هاي ديگران()