ترلان کافه


+ مینی رولت مرغ

سلام به همه دوستان عزیزم... قلب

من دیروز بعد از ظهر برگشتم ... بهتره بگم بالاخره رسیدم! واقعاً راه خسته کننده بود و هنوزم که هنوزه احساس می کنم باید چند ساعت دیگه بخوابم تا این خستگی از تنم بیاد بیرون! ولی در کل خیـــــــــــــلی خوش گذشت! گزارش مصور این سفر رو براتون گذاشتم! از همه عزیزانی که تو مدتی که نبودم برام کامنت های محبت آمیز گذاشته بودن تشکر می کنم. قلب

خوب دیگه، بریم سراغ یه غذای خوشمزه! چند شب پیش یه ابتکار عمل به خرج دادم و این رولت ها رو درست کردم. البته با مقادیری که من میگم خیلی کم میشه. شما اگه دوس داشتین بیشتر درست کنید!


مواد لازم:

فیله مرغ ................................ ٢ عدد

کالباس .................................. به میزان لازم

پنیر ورقه ای یا پنیر پیتزا ............. به میزان لازم

فلفل سبز ............................... ١ عدد

قارچ ....................................... ٢٠٠ گرم

جعفری خرد شده ....................... ٢ ق غ

آبلیمو ..................................... ١ ق غ

ادویه دلخواه (نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، پاپریکا و ...)

طرز تهیه:

فیله ها رو از ارتفاع به دو الی سه ورقه ببرید و آبلیمو و ادویه دلخواه رو بمالید روی فیله ها...

 این هم ضخامت هر لایه...

بعد روی هر فیله اول یه عدد کالباس و بعد یه مقدار پنیر بذارید روش. (پنیر اگه زیاد باشه تو حرارت فر سریع آب میشه و از لای رولت میاد بیرون و می سوزه. همون اتفاقی که واسه رولت های من افتاد و به همین دلیل احتمالاً دفعه بعد یا پنیر نریزم یا یه کم پنیر چدار بریزم)

قارچ ها رو به صورت ورقه های نازک ببرید و تو کمی کره تفت بدین. فلفل سبز رو هم خرد کنید و بریزید تو قارچ. بعد قارچ ها رو به همراه جعفری بریزید روی پنیر و کالباس. 

حالا از سمت پهن فیله شروع کنید به رول کردن... 

رولت ها رو بذارید توی سینی فر و کمی کره آب شده برس کنید روی اونها. درجه حرارت فر باید حدود ١٩٠ درجه باشه. به مدت تقریباً ٢٠ دقیقه بذارید رولت ها توی فر بمونن. ١٠ دقیقه هم گریل رو روشن کنید تا روی رولت ها هم طلایی بشه.

رولت ها رو ببرید... 

و تو ظرف سرو بچینید. 

نوش جان! قلب

نویسنده: ترلان ; ساعت ۱٠:٥٥ ‎ق.ظ ; ۱۳۸٩/۸/٢٩
دسته بندی: منوی جانبی
    پيام هاي ديگران()