ترلان کافه


+ کیک گردویی

سلام دوستان عزیزم...

امروز (٣ آبان) تولدم بود... از بین کادوهایی که گرفتم یکی بدجوری ذوق مرگم کرد و اون چیزی نبود جز کتابی با عنوان Pastries & Bread نوشته Jane Price.... از حالا به بعد یه مرجع جدید دارم که می تونم دستوراتش رو امتحان کنم و برای شما دوستان گلم هم بذارم! قلب

ممنون ساینا جون.... غافلگیر کننده ترین هدیه ای بود که می تونستم از کسی بگیرم!ماچ

و اما ... این هم یه کیک بسیار ترد و خوشمزه که تا حد زیادی از کتاب مرحومه رزا منتظمی اقتباس شده! لبخند


مواد لازم:

تخم مرغ ............................... ۶ عدد

آرد ....................................... ۵ ق غ (١٢۵ گرم)

شکر ..................................... ١ پیمانه (٢٠٠ گرم)

بکینگ پودر ............................ ٢ ق م

گردوی خرد شده ..................... ١٢٠ گرم

کره نرم شده ......................... ١۵٠ گرم

وانیل ..................................... ١ ق چ

طرز تهیه:

زرده و سفیده تخم مرغ ها رو جدا کنید. سفیده رو جداگونه اونقدر بزنید تا از همزن نریزه و کاملاً اسفنجی بشه.

 

زرده ها، شکر و وانیل رو هم اونقدر بزنید تا به حالت کرم در بیاد. بعد کره رو به زرده اضافه کنید و هم بزنید.

 

سفیده رو بریزید تو مایه و یه مقدار هم بزنید تا همه مواد با هم ترکیب بشن.

 

بکینگ پودر و آرد رو با هم مخلوط کنید و الک کنید تو مایه کیک. آخر سر هم گردو رو اضافه کنید و فقط در حدی که مواد با هم مخلوط بشن هم بزنید.

 

فر رو از قبل با حرارت ١٧٠ درجه گرم کنید. کیک رو بذارید رو طبقه اول فر (از بالا) و به مدت حدوداً ۵٠ دقیقه الی ١ ساعت بپزیدش.

 

بعد از این مدت با یه خلال دندون یا چاقو امتحان کنید ببینید آیا کیک کاملاً پخته یا نه. اگه چیزی به خلال دندون نچسبید یعنی پخته در غیر این صورت یه مقدار دیگه هم بذارید تو فر بمونه.

 

روی این کیک رو می تونید با خاکه قند یا شکلات آب شده تزیین کنید یا مث من به صورت کاملاً ساده سرو کنید. (خونواده من اینجوری بیشتر دوس دارن!!) خنده

این کیک خیلی پف نمی کنه ولی بافت بسیار نرم و سبکی داره و خیلی خوشمزه س...

 

کیک بسیار ساده ای هست. امیدوارم درست کنید و رضایت داشته باشید.

نوش جان! قلب

نویسنده: ترلان ; ساعت ۱۱:۱۸ ‎ب.ظ ; ۱۳۸٩/۸/۳
دسته بندی: کیک
    پيام هاي ديگران()