ترلان کافه


+ متبل (MUTABBAL)

لبنانی ها یه پیش غذای بسیار خوشمزه دارن به اسم متبل! من که خیلی دوس دارم... مطمئنم شما هم خواهید پسندید!

 


مواد لازم:

بادمجان ....................................... ٣ الی ۴ عدد

ارده ............................................ نصف لیوان

ماست ........................................ ٢ ق غ

آبلیمو .......................................... یک سوم لیوان

سیر ............................................ ٣ حبه

نمک و فلفل سیاه ......................... به میزان لازم

طرز تهیه:

بادمجون ها رو یا توی فر یا روی آتیش کبابی کنید. نذارید زیاد له بشه چون در اون صورت متبل آبکی میشه. بذارید یه کم (خیلی کم ها!!) توش سفت بمونه.

پوست بادمجون ها رو بگیرید.

اونها رو تو غذاساز بریزید تا کاملاً له بشه. اگه غذاساز نداشتید با گوشکوب این کار رو بکنید.

سیر رو رنده کنید و به همراه آبلیمو، نمک، فلفل سیاه، ارده و ماست به بادمجون اضافه کنید.

همه مواد رو با هم ترکیب کنید و خوب هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شن.

روی متبل رو با روغن زیتون، دونه انار و چند برگ جعفری و نعناع تزیین کنید.

مبنای اندازه گیری من از این لیوان های دسته دار معمولی بود که تقریباً گنجایشش معادل ٢٠٠ میلی لیتره.

ضمناً قابل توجه اون دسته از عزیزانی که نمی دونن ارده چیه، ارده مایه ای هست کرم رنگ که از کنجد گرفته میشه و در فروشگاه ها فروخته میشه!

نوش جان! قلب

نویسنده: ترلان ; ساعت ٥:٠٠ ‎ب.ظ ; ۱۳۸٩/۸/۱٧
    پيام هاي ديگران()