ترلان کافه


+ کروسان گوشت

سلام دوستان عزیزم... قبل از هر چیز عید غدیر خم رو به همه معتقدان به امامت تبریک می گم. قلب

چند نفر از من خواسته بودن کروسان رو آموزش بدم... من هم با استفاده از همین خمیر آخری، یه مدل کروسان درست کردم و توش رو با مایه گوشتی پر کردم. سعی می کنم در آینده خمیرهای دیگه کروسان رو هم آموزش بدم لبخند

 


خمیر

مواد لازم:

آرد سفید .......................................... دو و نیم پیمانه

بکینگ پودر ....................................... ١ ق غ

خمیر مایه .......................................... ١ ق غ

ماست ................................................ نصف پیمانه

شیر ................................................... نصف پیمانه

روغن مایع .......................................... یک چهارم پیمانه

نمک ................................................. نصف ق چ

شکر ................................................... ٣ ق غ

طرز تهیه:

ماست، شیر و روغن رو با هم مخلوط کنید. خمیر مایه و شکر رو بپاشید روی مخلوط ماست. بعد از ٢ دقیقه آرد، بکینگ پودر و نمک رو با هم مخلوط کنید و الک کنید روی بقیه مواد. با دست به مدت تقریباً ١٠ دقیقه خوب ورز بدین تا خمیر یه دستی درست بشه. ممکنه یه کم چسبنده باشه ولی آرد بیشتری اضافه نکنید تا لطافتش رو از دست نده. روی خمیر رو بپوشونید و بذارید به مدت تقریباً یک ساعت یا تا وقتی که حجمش دو برابر شد استراحت کنه.

مواد میانی

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده ............................... ٣٠٠ گرم

پیاز خرد شده ..................................... ١ عدد

فلفل سبز .......................................... ١ عدد

قارچ ورقه شده ................................... ٢۵٠ گرم

فلفل دلمه ای .................................... نصف یک عدد

هویج رنده شده ................................... ١ عدد (کوچیک)

پنیر پیتزا ............................................ نصف لیوان

نمک و فلفل ....................................... به میزان لازم

طرز تهیه:

پیاز رو تو کمی روغن تفت بدید و گوشت رو بهش اضافه کنید. بعد قارچ رو بریزید توش و حرارت رو زیاد کنید و هم بزنید تا قارچ هم همراه گوشت تفت بخوره. نمک و فلفل و بقیه مواد رو هم بریزید توش و خوب مخلوط کنید. اگه دوس داشتین می تونید از ادویه های دیگه که دلخواهتون هست یا سبزیجات معطر مث آویشن و اورگانو و ریحون هم استفاده کنید.

وقتی مواد خوب با هم مخلوط شدن اونها رو از روی حرارت بردارید و بعد از کمی سرد شدن، پنیر پیتزا رو بهش اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

 

سطح کار رو آردپاشی کنید.

خمیر رو با وردنه به شکل دایره و به ضخامت ١ الی ٢ میلیمتر باز کنید و با یه چاقوی تیز یا وسیله مخصوص برش خمیر، اون رو به صورت قطری به ٨ الی ١٢ قسمت مساوی ببرید. (بستگی داره دوس داشته باشید کروسان هاتون چه سایزی داشته باشه)

از مواد میانی متناسب با سایز خمیر، بریزید یه سر خمیر و از همون سمت شروع کنید به پیچیدن.

کروسان ها رو بچینید تو سینی فر چرب شده و روشون رو با مخلوط زده تخم مرغ و شیر برس کنید و کمی کنجد بپاشید روش.

فر رو با حرارت ١۶٠ درجه گرم کنید و سینی فر رو بذارید طبقه اول از بالا به مدت تقریباً یک ربع. باید کروسان ها پف کنن و طلایی بشن. اگه روی کروسان ها هنوز طلایی نشده بود سینی فر رو بذارید طبقه پایین و کمی هم گریل رو روشن کنید تا روی کروسان ها هم طلایی شه.

 

بسیار خوشمزه هست... امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.

در واقع برای کروسان بیشتر از خمیر هزارلا استفاده میشه ولی من خواستم با این خمیر امتحان کنم و خوشبختانه شد! در ضمن خیلی شبیه شاخ (وبلاگ تنبل خونه شاه عباسی)‌ شده! این دو تا تقریباً یکی هستند.

نوش جان! قلب

نویسنده: ترلان ; ساعت ٦:٠٥ ‎ب.ظ ; ۱۳۸٩/٩/٤
دسته بندی: منوی جانبی
    پيام هاي ديگران()