ترلان کافه


+ ساندویچ های گریل

بعضی ها فر ندارن و از من خواستن غذاهایی آموزش بدم که نیازی به فر نیس! این ساندویچ های خوشمزه یکی از این غذاهاس که البته فر نمیخواد ولی به دستگاه گریل نیاز هست... فوق العاده راحت و خوشمزه هست... لبخند


خمیر

مواد لازم:

آرد سفید .......................................... دو و نیم پیمانه

بکینگ پودر ....................................... ١ ق غ

خمیر مایه .......................................... ١ ق غ

ماست ................................................ نصف پیمانه

شیر ................................................... نصف پیمانه

روغن مایع .......................................... یک چهارم پیمانه

نمک ................................................. نصف ق چ

شکر ................................................... ٣ ق غ

طرز تهیه:

ماست، شیر و روغن رو با هم مخلوط کنید. خمیر مایه و شکر رو بپاشید روی مخلوط ماست. بعد از ٢ دقیقه آرد، بکینگ پودر و نمک رو با هم مخلوط کنید و الک کنید روی بقیه مواد. با دست به مدت تقریباً ١٠ دقیقه خوب ورز بدین تا خمیر یه دستی درست بشه. ممکنه یه کم چسبنده باشه ولی آرد بیشتری اضافه نکنید تا لطافتش رو از دست نده. روی خمیر رو بپوشونید و بذارید به مدت تقریباً یک ساعت یا تا وقتی که حجمش دو برابر شد استراحت کنه.

(این خمیر رو تازه یاد گرفتم و باهاش کلی هم چیزمیز درست کردم که به تدریج میذارم رو وبلاگ! فوق العاده خمیر خوب و لطیفیه!) لبخند

مواد میانی

مواد لازم:

فیله مرغ ..................................................... ١ عدد

هویج رنده شده ............................................ ١ عدد

خیار شور درشت ............................................ ٣ عدد (اگه ریز بود بیشتر بریزید)

پیازچه خرد شده ............................................ ٢ ق غ

سس مایونز .................................................. یک و نیم ق غ

آبلیمو .......................................................... ٢ ق غ

نمک و فلفل سیاه .......................................... به میزان لازم

پنیر چدار رنده شده (دلخواه) ............................. ٢ ق غ

تخم مرغ آب پز رنده شده (دلخواه) .................... ١ عدد

طرز تهیه:

فیله مرغ رو با یه عدد پیاز و یه حبه سیر و کمی آب بذارید بپزه. بعد ریش ریش کنید و با بقیه مواد مخلوط کنید.

درست کردن ساندویچ ها

سطح کار رو آردپاشی کنید و خمیر رو با وردنه به ضخامت تقریباً ٣ الی ۴ میلیمتر باز کنید. با استفاده از نعلبکی یا دهانه کاسه دایره هایی از خمیر جدا کنید. اندازه این دایره ها نباید خیلی کوچیک باشه چون بعداً قراره نصف بشن.

دستگاه گریل برقی رو روشن کنید و بذارید داغ شه. درجه گریل رو بذارید وسط و وقتی دستگاه آماده شد، نون ها رو بچینید توی دستگاه و در دستگاه رو ببندید. حدود یک و نیم الی ٢ دقیقه صبر کنید. بعد در دستگاه رو باز کنید و نون ها رو که باید تو این مدت پخته باشن (مواظب باشید نسوخته باشن) بردارید و نونهای جدید رو بذارید تو دستگاه و همین کار رو تا تموم شدن خمیر انجام بدین.

ترجیحاً وقتی خمیر رو تو دستگاه میذارین یه کم بکشیدش تا حالت بیضی بگیره. این جوری وقتی از وسط برش می خوره کشیده تره و راحت تر توش پر میشه. در این صورت (بیضی کردن خمیر) موقع گذاشتن خمیر تو دستگاه، به جهت خطوط دستگاه هم دقت کنید. منظور اینه که اگه خطوطی که روی نیم دایره ها (نیم بیضی ها) میفته از بالا به پایین باشه خیلی قشنگ تر میشه تا این که از چپ به راست باشه. امیدوارم منظورم رو رسونده باشم! البته این توضیحات رو موقع کار کردن بیشتر متوجه میشید!

نون ها که کمی سرد شدن، اون ها به دو قسمت مساوی ببرید.

توی اونها رو باز کنید.

بعد از مواد میانی بریزید توی این نونها و اونها رو تو ظرف سرو بچینید.

غذای بسیار خوشمزه و آسونی هست و خیلی سریع آماده میشه. البته اگه کسی گریل نداشت می تونه همین نونها رو تو فر بپزه ولی خوب ... زمان بیشتری می بره و شکلش هم به این صورت خط خطی نمیشه!

البته میتونید توی این ساندویچ ها رو با هر چی که دوس داشتین پر کنید.

امیدوارم این غذا رضایت شما رو جلب کرده باشه....

نوش جان! قلب

نویسنده: ترلان ; ساعت ٩:٤٥ ‎ق.ظ ; ۱۳۸٩/۸/۱۳
دسته بندی: منوی جانبی
    پيام هاي ديگران()