ترلان کافه


+ نودل با مرغ و سبزیجات

سلام دوستان عزیزم، امیدوارم حالتون خوب باشه!

سحر جون از من درخواست یه غذای چینی کرده بود. من هم بلافاصله تصمیم گرفتم نودل با مرغ و سبزیجات درست کنم. البته من این غذا رو با مرور چند تا رسیپی مختلف درست کردم و کمی هم با سلیقه خودم تغییراتی درش ایجاد کردم. خودم که خیلی دوس دارم، امیدوارم شما هم بپسندید! لبخند


مواد لازم:

نودل چینی ......................................... ٢۵٠ گرم

پیاز ................................................... ١ عدد

فیله مرغ ............................................ ١ عدد

قارچ .................................................. ٣٠٠ گرم

زیره .................................................. ١ ق غ

روغن زیتون ........................................ ٣ ق غ

ذرت کوچیک (بیبی کورن) ..................... ۵ عدد

نخود سبز تازه (در غلاف) ...................... ١۵ عدد

ساقه کرفس ....................................... ٣ عدد

هویج ................................................. ١ عدد

گل کلم و کلم بروکلی ........................... از هر کدوم چند تا گل کوچیک

فلفل دلمه ای ...................................... نصف یک عدد

فلفل سبز تند ...................................... نصف یک عدد

سس سویا .......................................... ٣ ق غ

کنجد ................................................... ١ ق غ

رب گوجه فرنگی .................................... ١ ق م

قرص سوپ ........................................... ١ عدد

فلفل سیاه ............................................ ١ ق چ

پاپریکا ................................................... ١ ق چ

طرز تهیه:

نودلی که من استفاده کردم از اینا بود، معروف به Chinese Canton:

روغن زیتون رو بریزید تو ماهیتابه. (اگه وُک دارین که چه بهتر وگرنه میتونید مث من از همین ماهیتابه های معمولی استفاده کنید)

روغن که کمی داغ شد زیره رو بریزید توش. کمی بعد پیازها رو خرد کنید و تو روغن کمی تفت بدین. فیله مرغ رو هم به نوارهای باریکی ببرید و به پیاز اضافه کنید.

 

٣ دقیقه بعد قارچ ها رو که باید به صورت ورقه های نازک بریده باشید به مرغ اضافه کنید. کمی حرارت رو زیاد کنید و مرتب هم بزنید تا قارچ ها هم بپزن.

هویج و فلفل دلمه ای رو به صورت نواری ببرید. نخود سبز تازه (یا لوبیا)، ساقه کرفس، فلفل سبز و ذرت رو خرد کنید و همه سبزیجات رو با هم مخلوط کنید. (فقط قبل از پختن، از ترکیب رنگی فوق العاده سبزیجات لذت ببرید! قلب)

 

قابلمه کوچیکی رو از آب جوش پر کنید و بذارید روی حرارت. یه ق غ سرکه هم بریزید توش و بعد گل کلم و کلم بروکلی رو توی این آب به مدت تقریباً ٣ دقیقه بجوشونید. این کار برای از بین بردن بوی کلمه. بعد کلم ها رو توی صافی بریزید تا آب اضافیش بره.  

گل کلم و سبزیجات رو به مرغ و قارچ اضافه کنید و مرتب هم بزنید. (کلم بروکلی رو فعلاً بذارید بیرون بمونه. چون اگه تو این مرحله با بقیه سبزیجات مخلوط کنید رنگش خیلی تیره میشه) 

٢ دقیقه بعد ١ عدد قرص سوپ رو با رب گوجه فرنگی و فلفل سیاه تو یه لیوان آب جوش حل کنید و به غذا اضافه کنید. پودر سیر و پاپریکا رو هم اضافه کنید و همه مواد رو خوب با هم مخلوط کنید و در ماهیتابه رو ببندید و بذارید حدود نیم ساعت بمونه تا هویج ها بپزن. وقتی همه سبزیجات آماده شدن، کلم بروکلی و کنجد رو هم اضافه کنید و یه بار دیگه یه هم کلی بزنید.

از اون طرف توی قابلمه ای که گنجایش نودل ها رو داشته باشه آب بریزید و بذارید بجوشه. یه ق غ روغن زیتون هم بهش اضافه کنید و نودل ها رو بریزید توش.

نودل نباید زیاد بجوشه چون خیلی زود خمیر میشه. نودل من از نوعی هست که تو کمتر از ٢ دقیقه آماده میشه و اگه بذارم بیشتر بجوشه خراب میشه.

نودل رو آبکش کنید و با سبزیجات مخلوط کنید. سس سویا رو هم بریزید روش و خوب همه رو با هم مخلوط کنید. غذای شما آماده س! غذایی سالم و خوشمزه و سرشار از انواع ویتامین! لبخند

نودل من کم بود برای همینم در انتهای کار، فقط یک سوم سبزیجات رو با نودل مخلوط کردم و بقیه سبزیجات رو ریختم تو بشقاب و بردم سر سفره تا با نون خورده شه!

تو این غذا شما میتونید از هر نوع سبزیجاتی که دوس دارین استفاده کنید. هیچ محدودتی ندارید. من اینها رو داشتم و ریختم، اگه کلم برگ هم داشتم به صورت نوارهای باریک می بریدم و می ریختم ولی نداشتم! شما هر چی داشتین بریزید. این نخود فرنگی تازه که نوشتم منظورم Snow Peas هست که در واقع نخود فرنگی ریزیه که تو غلافشه. میشه جاش از لوبیا سبز تازه استفاده کرد.

راستی همین جا یه نکته در مورد رنگ کلم بروکلی بگم: همونطور که میدونید کلم بروکلی خیلی زود بر اثر حرارت رنگش تیره میشه. برای حفظ رنگ روشن بروکلی، اون رو قبل از پخت، بندازید تو آب و یخ یه نیم ساعتی بمونه. بعد از آب و یخ در بیارید و بپزید. اینجوری رنگش خیلی بهتر میمونه. البته من یادم رفت این کار رو بکنم ولی شما امتحان کنید.

در ضمن همونطور که می بینید من نمک نریختم. علتش سس سویا و قرص سوپه. چون هر دوتاشون شورن! البته اگه قرص سوپ نداشتین میشه نمک بریزید ولی اندازه ش رو کنترل کنید. در ضمن با دیدن لیست بلند بالای مواد لازم وحشت نکنید، همونطور که می بینید چیز خاصی نداره و تازه دستتون هم بازه، هر چی دوس داشتین بریزید توش!

نوش جان! قلب

نویسنده: ترلان ; ساعت ۱٠:۱٦ ‎ق.ظ ; ۱۳۸٩/٩/٩
دسته بندی: منوی جانبی
    پيام هاي ديگران()