ترلان کافه


+ بسبوسه

سلام دوستان عزیز

با یه شیرینی عربی خوشمزه موافقید؟؟ یه شیرینی بسیار خوشمزه با عطر و طعم نارگیل و کره و بادوم!..... به اسم بسبوسه! پس با من همراه باشید!


مواد لازم:

آرد سمولینا ........................... نیم کیلو

شکر ..................................... 1 لیوان سرخالی

پودر نارگیل ............................. 1 لیوان

کره نرم شده .......................... 1 لیوان

وانیل ..................................... نصف ق چ

شیر ...................................... 1 لیوان

بکنیگ پودر .............................. 2 ق م

تخم مرغ ................................. 2 عدد

شهد (شربت) ........................... 1 لیوان

بادام پوست گرفته و پودر نارگیل برای تزیین 

 طرز تهیه:

قبل از هر چیز، سمولینا رو نشون اون عده از دوستان که ممکنه باهاش آشنایی نداشته باشن میدم! این بسته بندی سمولینا هست:

این هم دونه های سمولینا از نزدیک!

طرز تهیه:

فر رو روشن کنید و روی 180 درجه قرار بدید.

مواد خشک (سمولینا، شکر، بکنیگ پودر، وانیل و پودر نارگیل) رو با هم مخلوط کنید.

 

تخم مرغ، شیر و کره رو به مخلوط مواد خشک اضافه کنید و با همزن هم بزنید.

 خمیر نسبتاَ سفتی به دست میاد.

قالب رو چرب کنید و مواد رو تو قالب بریزید. اندازه قالب باید اونقدری باشه که ارتفاع بسبوسه 2-3 سانت بیشتر نشه. 

با یه چاقوی تیز برش بزنید و وسط هر مربع یک عدد بادام پوست گرفته قرار بدید. من تعدادی از این مربع ها رو خالی گذاشتم تا پس از پخت با پودر نارگیل تزیین کنم. 

قالب رو تو فر بذارید و تو این فاصله مشغول درست کردن شربت بشید.

برای تهیه شربت، یک لیوان شکر رو تو یک لیوان آب حل کنید و روی حرارت بذارید. وقتی جوشید و کمی قوام اومد 2-3 قطره آبلیمو بریزید و از روی حرارت بردارید و بذارید کنار تا کمی خنک بشه. 

بسبوسه تو مدت نیم ساعت الی سه ربع می پزه. هر وقت به اندازه کافی پف کرد و روی اون کمی طلایی شد از تو فر دربیارید.

اگه دیدید پخته ولی روش کاملاً سفیده، کمی گریل رو روشن کنید تا روی بسبوسه هم طلایی بشه. 

بسبوسه رو که از تو فر درآوردین، بلافاصله شربت رو به آرومی روش بریزید. دقت کنید که یکی از این دو (بسبوسه یا شربت) باید سرد باشه و اون یکی داغ!

کمی صبر کنید و وقتی از داغی افتاد از تو قالب دربیارید و از روی برش هایی که قبل از پخت داده بودید، قطعات بسبوسه رو جدا کنید و تو ظرف سرو بچینید.

بسبوسه اگه همین طور داغ داغ برش بخوره خرد مبشه و خوشگل بریده نمیشه. ولی اگه بذارید تو یخچال و مثلاً فرداش ببرید چون تو این فاصله شربت به خورد بسبوسه رفته و حسابی خودش رو گرفته به راحتی و زیبایی برش می خوره و طعمش هم بهتر میشه. پس بهتره بسبوسه رو امروز درست کنید فردا نوش جان کنید!!

من بسبوسه رو همون موقع برش زدم برای همین خیلی خوب نشد! ضمناَ بهتره برش های بسبوسه کوچیکتر از این هم باشه!

 

مقدار شربتی که تو دستور اصلی اومده بود 2 برابر بود ولی من با همین 1 لیوان هم احساس کردم یه مقدار شیرین تر از حد استاندارد منه!

به هر حال میزان شیرینیش به خودتون بستگی داره.

امیدوارم درست کنید و لذت ببرید. نوش جان! قلب

نویسنده: ترلان ; ساعت ٩:٢٤ ‎ق.ظ ; ۱۳٩۱/۳/٢٢
دسته بندی: شیرینی و غذاهای عربی
    پيام هاي ديگران()