ترلان کافه


+ پیراشکی فلفل

سلام دوستان عزیزم

فردا روز کریسمسه.... خیلی حال و هوای این روزا رو دوس دارم. درخت های خوشگل تزیین شده فضای اطرافشون رو سرشار از عطر صلح و آرامش می کنن. این روز قشنگ رو که سالروز ولادت حضرت مسیحه به همه عزیزان تبریک می گم. لبخند

قلب MERRY CHRISTMAS قلب

و اما... این پیراشکی های خوشگل که می بینید پیراشکی های فلفله. البته خیلی تند نیست هااااا.... ولی خیلی خوشمزه س!


خمیر

مواد لازم: (همه مواد خمیر نصف شود)

آرد سفید .......................................... یک و یک چهارم پیمانه

بکینگ پودر ........................................ نصف ق غ

خمیر مایه .......................................... نصف ق غ

ماست ................................................ یک چهارم پیمانه

شیر ................................................... یک چهارم پیمانه

روغن مایع .......................................... یک هشتم پیمانه

نمک ................................................. یک چهارم ق چ

شکر ................................................... یک و نیم ق غ

طرز تهیه:

ماست، شیر و روغن رو با هم مخلوط کنید. خمیر مایه و شکر رو بپاشید روی مخلوط ماست. بعد از ٢ دقیقه آرد، بکینگ پودر و نمک رو با هم مخلوط کنید و الک کنید روی بقیه مواد. با دست به مدت تقریباً ١٠ دقیقه خوب ورز بدین تا خمیر یه دستی درست بشه. ممکنه یه کم چسبنده باشه ولی آرد بیشتری اضافه نکنید تا لطافتش رو از دست نده. روی خمیر رو بپوشونید و بذارید به مدت تقریباً یک ساعت یا تا وقتی که حجمش دو برابر شد استراحت کنه.

مواد میانی

مواد لازم:

فلفل سبز (تند نباشد) ................ ۶ عدد

گوشت چرخ کرده ....................... ١۵٠ گرم

قارچ ....................................... ١٠٠ گرم

پیاز ........................................ ١ عدد

جعفری خرد شده ..................... ١ ق غ

گشنیز خرد شده ...................... ١ ق غ

پنیر پیتزا .................................. یک سوم پیمانه

نمک و ادویه دلخواه ................... به میزان لازم

طرز تهیه:

پیاز رو ریز خرد کنید و تو کمی روغن تفت بدید. گوشت چرخ کرده رو بهش اضافه کنید. وقتی تفت داده شد، قارچ های خرد شده رو بهش اضافه کنید. حرارت رو زیاد کنید و تند تند هم بزنید تا آبش کشیده شه.

نمک و ادویه های دلخواه رو اضافه کنید. (ادویه دلخواه میتونه زردچوبه، فلفل سیاه، پودر زنجبیل، پودر تخم گشنیز، پاپریکا، اورگانو، آویشن و ... باشه) در نهایت جعفری و گشنیز رو هم اضافه کنید و مایه رو از روی حرارت بردارید. وقت مایه کمی خنک شد پنیر رو هم به مایه اضافه کنید.

برای این کار از فلفل های سبزی که بزرگتر از فلفل های معمولی هستن و طعمشون هم تند نیست، استفاده می کنیم.

فلفل ها رو چاک بدید و هسته هاش رو خارج کنید.

از مایه گوشتی هر چقدر که جا میشه بریزید تو فلفل و به اصطلاح فلفل رو با این مایه پر کنید.

از خمیر گلوله کوچیکی بردارید و اون رو به شکل طناب دربیارید.

یه سر طناب رو به نوک فلفل پر شده بچسبونید...

... و شروع کنید به پیچوندن دور فلفل تا برسید به سرش.

اگه فلفل ساقه داره، ساقه ش رو بیرون از خمیر نگه دارید تا شکل بهتری پیدا کنه. لازم نیس خیلی محکم بپیچید. یه مقدار فلفل از لابلای خمیر هم پیدا بشه ایرادی نداره چون خمیر پف می کنه و فضای خالی رو می پوشونه. تازه حتی اگه دوس داشتین میتونید شل تر هم بپیچید، اون هم یه مدلیه! 

روی خمیر رو با کمی زرده تخم مرغ و شیر برس کنید و کمی هم کنجد بپاشید.

فر رو با حرارت ١۶٠ درجه گرم کنید. پیراشکی ها رو بذارید تو فر و به مدت تقریباً نیم ساعت بپزید.

 

نوش جان! قلب 

نویسنده: ترلان ; ساعت ٩:٤٠ ‎ب.ظ ; ۱۳۸٩/۱٠/۳
دسته بندی: منوی جانبی
    پيام هاي ديگران()