ترلان کافه


+ کیک بلوط

سلام دوستان عزیز

این یک کیک بسیار خوشمزه و نرمه که لازم هم نیس که فقط با بلوط تهیه شه. شما میتونید به جای بلوط از گردو یا فندق با هر مغز دیگه که دارید استفاده کنید و همین نتیجه خوشمزه رو بگیرید! لبخند


مواد لازم:

آرد سفید ....................................... ٢ پیمانه

بکینگ پودر ..................................... ٢ ق چ

نمک ............................................. سه چهارم ق چ

وانیل ............................................. ١ ق چ

شکر ............................................. یک و نیم لیوان

کره نرم شده ................................... ١۶ ق غ

تخم مرغ درشت ............................... ۴ عدد

پودر بلوط ......................................... ١ پیمانه

شیر پر چرب ..................................... یک چهارم پیمانه

طرز تهیه:

فر رو با حرارت ١٧٠ درجه گرم کنید.

زرده و سفیده تخم مرغ رو از هم جدا کنید. سفیده رو اونقدر با همزن بزنید تا سفت بشه و از همزن نریزه.

آرد، نمک و بکنیگ پودر رو با هم مخلوط کنید و سه بار الک کنید تا کاملاً هوادهی بشه.

در یه ظرف دیگه یک لیوان شکر، وانیل و کره رو با هم خوب مخلوط کنید و به مدت ٢ دقیقه با سرعت متوسط هم بزنید. بعد زرده های تخم مرغ رو اضافه کنید و با سرعت متوسط به مدت ٧ دقیقه هم بزنید تا کاملاً مایه کشدار بشه و به رنگ روشن در بیاد.

یک سوم از آرد رو به مایه اضافه کنید و با قاشق چوبی یا لیسک آرد رو با بقیه مواد قاطی کنید.

پودر بلوط رو بریزید تو مایه کیک و این رو هم سریع با قاشق هم بزنید.

حالا یک سوم دیگه از آرد رو بریزید و پس از این که کاملاً ذرات آرد با مایه کیک مخلوط شدن، شیر رو اضافه کنید و هم بزنید.

 

آخرین قسمت آرد رو هم بریزید و هم بزنید.

در نهایت شکر باقیمونده رو به تدریج و خیلی آروم به سفیده تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید و اون رو به مایه کیک اضافه کنید و با کاردک اونقدر هم بزنید (با احتیاط مخلوط کنید) تا کاملاً همه مواد با هم مخلوط بشن.

قالب رو چرب و آردپاشی کنید. (این مقدار مواد برای قالبی به سایز ٢۴ سانتیمتره)

مایه رو بریزید تو قالب و بذاریدش تو فر.

به مدت تقریباً یک ساعت بمونه تا کاملاً پف کنه و توش هم بپزه. برای اطمینان از پخت، یه سیخ چوبی یا خلال دندون رو فرو کنید تو کیک، اگه تمیز بیرون اومد یعنی کیک پخته در غیر این صورت بذارید یه خورده دیگه هم بمونه.

وقتی کیک سرد شد از تو قالب برگردونیدش.

می تونید روی کیک رو کمی خاکه قند الک کنید یا شکلات بمالید و روش هم چند عدد بلوط درسته بچینید. تو خونه ما شکلات خیلی طرفدار نداره برای همین کم پیش میاد کیک رو با آیسینگ شکلات بپوشونم و معمولاً ساده سرو میشه. حالا شما هر طور دوس دارین نوش جان کنید!

برای تهیه پودر بلوط هم، حدود ١۵٠ گرم بلوط رو به مدت تقریباً ۵ دقیقه روی حرارت تفت بدید. البته قبلش یه شکاف رو پوست بلوط ایجاد کنید تا یه وقت تو حرارت نترکه!

مواظب باشید نسوزه. به این ترتیب بلوط هامون بو داده میشن.

وقتی سرد شد، پوستش رو بگیرید، تو آسیاب بریزید و پودرش کنید. خیلی چرخش نکنید چون به علت روغنی بودن، چسبنده میشه.

بافت این کیک بسیار نرم و لطیفه.  البته من یه اشتباه محاسباتی انجام دادم و مقدار بلوطم نصف شد!!! خجالت برای همین تو کیک من خیلی بلوط مشهود نبود!!

کیک بسیار خوشمزه و آسونیه..... نوش جان! قلب

نویسنده: ترلان ; ساعت ٩:۱٥ ‎ق.ظ ; ۱۳۸٩/۱۱/۱٥
دسته بندی: کیک
    پيام هاي ديگران()