ترلان کافه


+ بوش دو نوئل (Buche De Noel)

سلام به همه دوستان عزیزم

بوش دنوئل در واقع مث رولت خامه است. یعنی یه کیک اسفنجی یا ژنوآ که با فیلینگ های مختلفی از جمله خامه یا باترکریم یا هر ترکیب دیگه ای که دوس داشته باشید پر و بعد رول میشه. همین! من کیک ژنوآ درست کردم و توش رو هم با خامه پر کردم.

میشه گفت معروف ترین خوراکی کریسمسه و به شکل تنه درختی که آماده رفتن به شومینه س تزیین میشه.


مواد لازم:

آرد شیرینی پزی .................. یک سوم پیمانه

آرد ذرت .............................. یک سوم پیمانه

پودر کاکائو ........................... یک چهارم پیمانه

جوش شیرین ...................... یک هشتم ق چ

تخم مرغ (کامل) .................. ٣ عدد

زرده تخم مرغ ..................... ٣ عدد

شکر ................................. یک چهارم پیمانه

نمک ................................. نوک ق چ

خامه فرم گرفته .................... به میزان لازم

شکلات آب شده .................. به میزان لازم

طرز تهیه:

قبل از هر چیز به تعداد تخم مرغ ها دقت کنید: ٣ تا تخم مرغ کامل + ٣ تا زرده تخم مرغ!‌ (با این حساب ٣ تا سفیده اضافه میاد که همون اول بریزید تو ظرف دردار و بذارید تو یخچال برای استفاده های دیگه!)

آرد شیرینی پزی، آرد ذرت و جوش شیرین رو با هم ترکیب کنید و دو سه بار الک کنید.

تخم مرغ های کامل، زرده ها و نمک رو با هم مخلوط کنید و با همزن برقی بزنید.

به تدریج شکر رو اضافه کنید و به هم زدن ادامه بدین.

باید کاملاً شکر و تخم مرغ با هم مخلوط بشن.

وقتی مایه تون یه کم کشدار شد، ظرفتون رو روی بخار آب جوش بذارید و هم بزنید. اونقدر این کار رو ادامه بدید تا مایه تخم مرغ نسبتاً گرم بشه. (تقریباً ۴ دقیقه) وقتی مایه تخم مرغ و شکر روی حرارت غیر مستقیمه با همزن برقی هم بزنید و هر چند وقت یه بار با لیسک یا قاشق چوبی دیواره ظرفتون رو تمیز کنید تا همه مایه هم بخوره. (اگه زورتون زیاده میتونید با همزن دستی هم بزنید!) هر چی که هست باید مواظب باشید تخم مرغ ته نگیره و سفت نشه.

بعد از روی بخار آبجوش بردارید و دوباره با همزن برقی بزنید تا تخم مرغ از حرارت بیفته و رنگش هم روشن بشه.

تو کیک ژنوآ بکینگ پودر نمی ریزیم و پف کیک فقط توسط تخم مرغ تأمین میشه. پس تو این مراحل دقت لازم رو به عمل بیارید!

به تدریج و در چند نوبت مخلوط آرد رو اضافه کنید و با لیسک هم بزنید.

دقت کنید تمام ذرات آرد مخلوط بشن.

قالب مستطیلی به ابعاد تقریباً ٣۵×۴٠ سانت رو با کاغذ قنادی بپوشونید و مایه رو بریزید روش و با لیسک شروع کنید به پخش کردن مایه در قالب به طوری که ضخامت مایه در همه جای قالب یکسان باشه.

فر باید از قبل با حرارت ٢٢٠ درجه گرم شده باشه. سینی رو بذارید تو فر و حدود ٨ الی ١٠ دقیقه صبر کنید. به هیچ وجه نباید برشته بشه چون خشک میشه و دیگه نمی تونید رول کنید.

حالا کیک رو با کاغذ از توی سینی در بیارید و بذارید روی توری تا خنک شه. (تو فیلم آموزشی که من دیدم بر خلاف رولت های دیگه این یکی رو اصلاً‌ تو این مرحله رول نکرد! من هم نکردم!)

وقتی خنک شد کاغذ رو ازش جدا کنید و اطراف کیک رو یه کوچولو ببرید تا کاملاً صاف و یه دست بشه و خامه فرم گرفته (یا باتر کریم یا هر چیز دیگه ای که دوس دارید) رو به آرومی بمالید روش. اطرافش رو هم حدود یک و نیم سانت خالی بذارید.

حالا از ضلع بلندتر شروع کنید به رول کردن. (همونطور که تو عکس پیداس با کمک کاغذی که زیر کیک بود رول می کنیم)

اگه ترک خورد خیلی مهم نیس چون قراره روش رو کلی خامه و فراستینگ بپوشونه.

حالا محکم دور رولت رو با کاغذ بپوشونید و دو سرش رو بپیچونید و بذارید ۴-۵ ساعت تو یخچال بمونه.

پس از استراحت رولت تو یخچال، حالا نوبت تزیین اونه. یه سر رولت رو به صورت اریب ببرید.

یه مقدار شکلات رو با خامه فرم گرفته مخلوط کنید تا خامه تون تیره رنگ بشه. حالا با خامه شکلاتی رو و اطراف رولت رو بپوشونید و این قسمتی که بریده شده رو به کمک خامه روی کیک نگه دارید. اگه دیدید نمی مونه، با ٣-۴ تا خلال دندون تثبیتش کنید روی بدنه و اطرافش رو هم حسابی خامه بزنید.

حالا با چنگال خطوطی روی بدنه ترسیم کنید. با این کارا (شاخه بریده و خطوط) می خواهیم رولتمون هر چی بیشتر شبیه تنه درخت بشه.

رولت رو به ظرف سرو منتقل کنید و روش رو با هر چی خواستید تزیین کنید. کمی هم خاکه قند الک کنید روش که مثلاً برفه!! چشمک

اون نوشته رو هم من با شکلات نوشتم. به این ترتیب که کمی شکلات سفید رو آب کردم و صاف کردم رو کاغذ روغنی و گذاشتم سفت شه. (البته قبل از کاملاً سفت شدن اون رو بریدم که صاف در بیاد) بعد با شکلات قهوه ای آب شده روش نوشتم.

همون طور که می بینید من لای رولت خیلی کم خامه ریختم (مثلاً رژیمیه!) شما هر چقدر دوس داشتید بریزید!

اون میوه های خوشگل هم که می بینید Red Currant هستن. شبیه بلوبری ولی به رنگ اناری و طعمی مث ......... یادم نیس ذغال اخته بود این طعم رو میداد یا زالزالک!!  (آخه طعمیه که مربوط به گذشته های خیلی دور میشه!!!زبان) هر چی که هست یه مقدار ترشه. البته بیشتر از Holly Berry استفاده میشه ولی من نداشتم!

در ضمن با اون سفیده هایی که اضافه اومد میتونید باتر کریم درست کنید و به جای خامه ازش استفاده کنید ولی من چون طعم باترکریم رو خیلی دوس ندارم فعلاً سفیده هام تو یخچالن!! چشمک

سال نوی همگی مبارک! قلب

منبع

نویسنده: ترلان ; ساعت ۱٢:٥٤ ‎ق.ظ ; ۱۳۸٩/۱٠/۸
دسته بندی: کیک و شیرینی
    پيام هاي ديگران()