ترلان کافه


+ پیراشکی سبزیجات

سلام دوستان عزیز

به تدریج متوجه شدم غذاهای گیاهی خیلی طرفدار دارن... هر چند وقت یه بار هم یه تقاضای جدید دارم برای آموزش همچین غذاهایی. بنده هم اطاعت امر کردم و این پیراشکی خوشمزه رو درست کردم. مسلمه که توی این پیراشکی رو با هر چی که دوس دارید (حتی مرغ و گوشت) میتونید پر کنید. خمیرش هم یه مقدار شبیه خمیر پیراشکی جوجه هست که قبلاً آموزش داده بودم ولی یه تفاوتهای کوچیک داره و کلاً برای بار اول بود که درست می کردم. خیلی خیلی خوب بود!


خمیر

مواد لازم:

آرد سفید ................................. دو و نیم لیوان

بکینگ پودر ............................... ١ ق م

خمیر مایه فوری ........................ ١ ق غ

شکر ....................................... ١ ق غ

نمک ........................................ یک و یک چهارم ق چ

شیر خشک ............................... ٣ ق غ

آب گرم ...................................... ١ لیوان

روغن مایع .................................. یک چهارم لیوان

طرز تهیه:

اول فقط با ٢ لیوان آرد کار کنید. نصف لیوان رو بذارید کنار و در صورتی که دیدید نیاز دارید ازش استفاده کنید.

٢ لیوان آرد، بکینگ پودر، خمیر مایه، شیر خشک، شکر و نمک رو با هم مخلوط کنید. آب و روغن رو هم اضافه کنید و شروع کید به ورز دادن. اگه دیدید خمیرتون خیلی چسبنده س به تدریج اون نصف لیوان آرد رو بهش اضافه کنید.

نهایتاً باید خمیرتون یه خمیر یکنواخت و بدون چسبندگی باشه.

 

روی خمیر رو بپوشونید و بذارید ور بیاد.

مواد میانی

مواد لازم:

روغن زیتون .................................... ٢ ق غ

پیاز ............................................... ١ عدد

سیر .............................................. ٢ حبه

زنجبیل رنده شده ............................. ١ ق غ

کدو ............................................... ١ عدد

بادمجون ........................................ نصف ١ عدد

فلفل دلمه ای ................................. نصف ١ عدد

فلفل سبز تند ................................. نصف ١ عدد

هویج ............................................. ١ عدد

گوجه فرنگی .................................... ١ عدد

پیازچه خرد شده ............................... ٣ ق غ

جعفری خرد شده .............................. ٣ ق غ

نمک، فلفل و ادویه دلخواه ................... به میزان لازم

طرز تهیه:

همه سبزیجات رو مکعبی خرد کنید.

روغن رو بریزید تو ماهتیابه. خیلی بهتره از ماهیتابه نچسب استفاده کنید چون روغن زیادی تو این غذا به کار نمیره.

پیاز رو بریزید تو روغن، یه مقدار که سبک شد سیر و زنجبیل رو بهش اضافه کنید. بعد بادمجون رو بریزید توش و هم بزنید.

برای تفت دادن سبزیجات بهتره به این روش عمل کنید به این ترتیب که هر سبزی جدید رو بریزید وسط ماهیتابه و کم کم با سبزیجات اطرافش مخلوط کنید و هم بزنید. یه دقیقه این کار رو ادامه بدین و بعد سبزی بعدی رو به همون شیوه اضافه کنید. این کار باعث میشه سبزیجات به اندازه کافی تفت داده بشن بدون این که له بشن و یا آب بندازن.

اینجوری کدو، بادمجون، هویج، فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی رو تفت بدین. پیازچه و جعفری رو هم اضافه کنید.

آخر سر نمک و فلفل سیاه و ادویه دلخواهتون رو اضافه کنید. من کمی هم زعتر و گرد لیمو ریختم.

روی سطح کار رو آردپاشی کنید و خمیر رو با وردنه به ضخامت یکنواخت ٢ میلیمتر باز کنید. با قالب دایره هایی از خمیر جدا کنید.

از مایه به اندازه مورد نیاز بریزید وسط خمیر و اون رو تا کنید تا به شکل نیم دایره در بیاد. من برای خوشمزه تر شدن این پیراشکی کمی هم پنیر مایع مالیدم به خمیر و بعد با مایه میانی پرش کردم.

پیراشکی های پیچیده شده رو بچینید تو سینی فر و روی اونها رو با مخلوط تخم مرغ و شیر و زعفرون برس کنید. کمی هم سیاه دونه بپاشید روش.

سینی رو بذارید تو فری که از قبل با حرارت ١٧٠ درجه گرم شده به مدت تقریباً یه ربع بپزه. اگه دیدین زیرش برشته شده ولی روش هنوز سفیده کمی هم گریل رو روشن کنید.

پیراشکی های گیاهی ما حاضره...... امیدوارم دوس داشته باشید... مخصوصاً شما مهشید خانوم! چشمک

با سس کچاب هم خیلی خوشمزه میشه!

نوش جان! قلب

نویسنده: ترلان ; ساعت ٢:٤٦ ‎ب.ظ ; ۱۳۸٩/۱٠/۳٠
دسته بندی: منوی جانبی
    پيام هاي ديگران()