ترلان کافه


+ کاپ کیک نارگیلی

این یه کیک بسیار خوشمزه س! البته من به صورت کاپ کیک درست کردم ولی میتونید با ارتفاع کم و در قالب بزرگتر هم درست کنید و مثلاً به عنوان کیک تولد استفاده کنید.

دستوراین کاپ کیک رو با الهام از وبلاگ طیبه جون و با کلی تغییر و تحول در آوردم! با تشکر از شف طیبه عزیز! لبخند


مواد لازم:

آرد سفید ............................... یک و نیم پیمانه

پودر نارگیل ............................. نصف پیمانه

شیر نارگیل ............................. نصف پیمانه

شیر (معمولی) ....................... یک چهارم پیمانه

شکر ...................................... نصف پیمانه

کره ........................................ ١٠٠ گرم

تخم مرغ درشت ....................... ٢ عدد

بکینگ پودر ..............................  ٢ ق چ

وانیل ....................................... نصف ق چ

نمک ........................................ یک چهارم ق چ

طرز تهیه:

فر رو با حرارت ١٧٠ درجه گرم کنید و کپسول های کاغذی رو تو قالب کاپ کیک بچینید. (نیازی به چرب کردن نیس)

زرده و سفیده تخم مرغ رو از هم جدا کنید. سفیده رو به تنهایی بزنید تا سفت شه. بعد کم کم شیر و وانیل رو بهش اضافه کنید و هم بزنید.

تو ظرف دیگه ای کره، زرده، شکر و شیر نارگیل رو با هم اونقدر بزنید تا رنگش روشن شه. (حدود ۵ دقیقه)

آرد، بکینگ پودر و نمک رو با هم مخلوط کنید و سه چهار بار الک کنید تا کاملاً سبک و هوادهی بشه.

پودر نارگیل رو به مایه زرده اضافه کنید. بعد به تدریج آرد رو بریزید تو مایه و با کاردک هم بزنید.

هم زدن در واقع باید به صورت فولد کردن باشه. یعنی به صورت دورانی کاردک یا قاشق رو از زیر مایه بیارید بیرون و هر چی درمیاد رو بریزید روی مایه و وسطش! این کار رو با ظرافت و سرعت باید انجام بدید.

وقتی ذرات آرد کاملاً با مایه ترکیب شدن، سفیده رو دو سه نوبت به مایه اضافه کنید و هر بار وقتی کاملاً مخلوط شد بقیه ش رو اضافه کنید.

می تونید آخر سر حدود ١ ق غ سرخالی ترافل رنگی یا کانفتی بریزید تو مایه و خیلی سریع یه هم کوچولو بزنید تا مخلوط شه. (قبل از این که رنگش تو مایه پخش شه!)

از مایه کیک بریزید تو کپسول های کاغذی ولی پر نکنید. فقط دو سوم کپسول باید پر بشه.

قالب رو بذارید تو فر و به مدت تقریباً ٢۵ دقیقه بپزید. (زمان پخت از فر تا فر فرق می کنه. ممکنه کاپ کیک شما تو ٢٠ دقیقه یا ٣٠ دقیقه آماده بشه) به محض این که پخت بیارید بیرون تا خشک نشه. (مال من یه کم بیشتر مونده بود، چون زنگ فرم به موقع صدا نداد و متاسفانه یه مقدار دیر رفتم سراغشون با این حال خوب شده بود. ولی شما نذارید زیاد بمونه و بهتره به محض پخت بیارید بیرون)

ببینید چه قشنگ پف می کنه!!

میتونید کاپ کیک ها رو به صورت ساده سرو کنید، می تونید هم روش رو با خامه فرم گرفته تزیین کنید. در هر صورت خوشمزه و پفکیه!

و اونقدر نرمه که با یه فشار کوچولوی دو سر انگشت به این شکل در میاد!!

نوش جان! قلب

نویسنده: ترلان ; ساعت ٩:۳٦ ‎ق.ظ ; ۱۳۸٩/۱۱/٢۱
دسته بندی: کیک و شیرینی
    پيام هاي ديگران()