ترلان کافه


+ چیزکیک انار

سلام به همه دوستان عزیزم مخصوصاً اونایی که تو این چند روز گذشته درخواست یه دسر کرده بودن!!

من خیلی دوس داشتم این چیزکیک خوشمزه رو تا شب یلدا به شما برسونم ولی متاسفانه از اونجا که خودم همون روز درست کردم دیگه فرصت نشد بذارمش تو وبلاگ!! ولی حالا و با تاخیر تقدیم کنم به امید این که در مناسبت های شاد و یلداهای آینده با این چیزکیک خوشمزه کامتون رو شیرین کنید. لبخند


مواد لازم:

پودر بیسکویت ........................ سه چهارم لیوان

کره آب شده ........................... یک هشتم لیوان

دانه انار ................................. سه چهارم لیوان

پودر ژلاتین ............................ یک و نیم ق غ

آب سرد .................................. یک چهارم لیوان

پنیر خامه ای ........................... ٣٠٠ گرم

شکر ..................................... یک چهارم لیوان

وانیل ..................................... نصف ق چ

خامه فرم گرفته ........................ نصف پیمانه

آب انار .................................. یک چهارم لیوان

طرز تهیه:

پودر بیسکویت و کره آب شده رو با هم مخلوط کنید و به طور کاملاً یکنواخت کف قالبتون پخش کنید. (قطر قالب من حدود ١۵ سانت بود) کمی هم با دست یا ته کاسه فشار بدین تا کاملاً منسجم بشه. برای انسجام بیشتر بهتره قالب رو حدود 8 دقیقه تو فری که از قبل با حرارت ١٨٠ درجه گرم شده قرار بدین تا لایه کراست بهتر خودش رو بگیره. بعد از تو فر دربیارید و بذارید کاملاً خنک بشه.

یک ق غ ژلاتین رو روی آب سرد بپاشید و بذارید به حالت کف در بیاد و بعد اون رو روی بخار آبجوش قرار بدید تا کاملاً شفاف بشه. بعد بذاریدش کنار تا خنک شه.

پنیر خامه ای، شکر و وانیل رو با هم مخلوط کنید.

اونقدر بزنید تا کاملاً یکنواخت شه. (حدود ٢ دقیقه)

از مخلوط ژلاتین حدود یک چهارمش رو با آب انار مخلوط کنید و سه چهارمش رو به مخلوط پنیر اضافه کنید و هم بزنید.

خامه رو به مایه چیزکیک اضافه کنید و هم بزنید و حالا اون رو منتقل کنید به قالبتون.

برای قشنگی کار، آب انار و ژلاتین رو به تدریج اضافه کنید روی مایه چیزکیک و با خلال دندون یا سیخ چوبی یا چاقو اون رو به شکل طرح مرمری پخش کنید.

البته اصلاً می تونید آب انار رو تو خود مایه چیزکیک هم بزنید تا کل چیزکیک صورتی رنگ بشه. این دیگه سلیقه ایه!

حالا قالب رو بذارید تو یخچال واسه ۶-٧ ساعت یا یه شب تا صبح تا کاملاً ببنده.

اگه دقت کرده باشید حدود نیم ق غ ژلاتین هنوز باقی مونده که باید اون رو هم بپاشید روی کمی آب سرد و پس از شفاف کردن (به روشی که گفتم) با دونه های انار مخلوط کنید. حالا میتونید قبل از گذاشتن چیزکیک تو یخچال، همون موقع دونه های انار رو بریزید روش و بذارید ببنده و بعد از تو قالب در بیارید و یا این که نیم ساعت قبل از سرو، دونه های انار رو بریزید روی چیزکیک و قبل از این که کاملاً بسته بشه از تو قالب بیارید بیرون و سرو کنید. این کار باعث میشه موقع سرو لایه رویی یه مقدار شل باشه و موقع برش به اطراف سرازیر بشه و شکل جذابتری به چیزکیکتون بده!! البته من مثلاً میخواستم همین کار رو بکنم ولی یه مقدار زیادی موند تو یخچال و ژله ش کاملاً بسته شده بود!

طعم بسیار خوبی داشت... امیدوارم شما هم بپسندید.

این چیزکیک رو میتونید با میوه های دیگه هم امتحان کنید.

نوش جان! قلب

نویسنده: ترلان ; ساعت ٦:٢۳ ‎ب.ظ ; ۱۳۸٩/۱۱/٧
دسته بندی: کیک و دسر
    پيام هاي ديگران()