ترلان کافه


+ خوراک مرغ و سبزیجات

سلام دوستان عزیزم

بالاخره پس از چند روز غیبت اومدم! خیلی دلم برای اینجا و دوستای گلم تنگ شده بود. مرسی از همه عزیزانی که تو این مدت جویای احوالم بودن! ماچ دو تا مهمون بسیار عزیز از ایران داشتیم و حسابی سرمون شلوغ بود!! قلب

اجازه بدین پس از برگشتنم، با یه غذای ساده شروع کنم! چند شب پیش می خواستم شام درست کنم، یه مقدار مرغ چرخ کرده داشتم تو فریزر مونده بودم چیکارش کنم... یهو به ذهنم رسید باهاش این غذا رو درست کنم!!! غذای ساده و خوشمزه و فوری! لبخند


مواد لازم:

مرغ چرخ کرده ............................. نیم کیلو

پیاز درشت ................................. ١ عدد

نمک و فلفل سیاه ........................ به مقدار لازم

فلفل سبز تند ............................... یک عدد

پودر سیر، پودر زنجبیل، پاپریکا، گرد لیمو، ریحان خشک ............ به مقدار لازم

روغن کنجد (یا آفتابگردون) ............. حدود ٢ ق غ

گل کلم کوچک ............................ نصف یک عدد

هویج ......................................... ٢ عدد

کدو سبز ...................................... ٣-٢ عدد

فلفل دلمه ای .............................. ١ عدد

کنسرو قارچ ریز ............................ ١ قوطی

طرز تهیه:

پیاز رو ریز رنده کنید، نصف فلفل سبز رو خیلی ریز خرد کنید و با مرغ چرخ کرده و همه ادویه هایی که نوشتم (پودر سیر و ....) خوب ورز بدین. اگه ادویه دیگه ای دوس داشتین بهش اضافه کنید.

روش رو سلفون بپوشونید و بذارید نیم ساعتی تو یخچال بمونه. تو این فاصله، هویج، کدو سبز و فلفل دلمه ای رو حلقه حلقه ببرید.

پس از استراحتی که به مرغ دادین، کوفته های یه اندازه (به اندازه گردو و یا کوچکتر) از توش در بیارید و بچینید تو سینی.

وقتی کارتون تموم شد، روغن کنجد رو بریزید تو ماهیتابه و بذارید داغ شه. بعد کوفته ها رو تو روغن سرخ کنید.

وقتی کوفته ها سرخ شدن، از تو روغن در بیارید و به جای اونها قارچ ها رو درسته بندازید تو ماهیتابه. مرتب هم بزنید تا همه قارچ ها طلایی شن. بعد کدو و هویج رو اضافه کنید.

من از قارچ کنسروی دکمه ای استفاده کردم تا خوشگلتر باشه و شکلش هم با کوفته ها همخونی داشته باشه. شما اگه خواستین میتونید از قارچ تازه ورقه شده استفاده کنید.

یه مقدار که تفت داده شدن، حدود نصف لیوان آب به مواد اضافه کنید و درش رو ببندید. قبل از این که کدو و هویج کاملاً بپزن، گل کلم و فلفل دلمه ای رو هم اضافه کنید. کوفته ریزه ها رو هم بریزید توش.

اگه دیدین آبش کاملاً تبخیر شده دوباره یه مقدار آب (حدود یک سوم لیوان) بریزید توش و یه کم هم نمک و فلفل و ادویه های دلخواه اضافه کنید. می تونید کمی پاپریکا، آویشن و اورگانو به غذا اضافه کنید و هم بزنید. نصف فلفل که اضافه اومده بود رو ریز خرد کنید و به مواد اضافه کنید. در ظرف رو ببندید و بذارید همه مواد بپزن ولی مواظب باشید له نشن.

صبر کنید تا آبش کشیده شه. (طبق معمول من شام رو زود آماده کرده بودم و منتظر بابا بودم که بیاد خونه و سرو کنم... متاسفانه با دیر اومدن ایشون غذا یه مقدار زیادی گرم موند و یه کم همچین بگی نگی له شده بود!!)

موقع سرو، غذا رو به ظرف مورد نظر منتقل کنید و کمی جعفری خرد شده بپاشید روش.

من چند تا دونه  snow peas (از این نخود فرنگی هایی که تو غلافه) داشتم و ریختم تو غذا. ادویه هم هر چی که دوس داشتین بریزید توش.

غذای ساده و خوشمزه ایه و با هر مواد اولیه ای که تو یخچال موجود باشه میشه درستش کرد.

نوش جان! قلب 

نویسنده: ترلان ; ساعت ٩:٠٢ ‎ق.ظ ; ۱۳۸٩/۱٢/٥
دسته بندی: منوی جانبی
    پيام هاي ديگران()