ترلان کافه


+ کیک پرتقال و چیپس شکلاتی

سلام دوستان عزیزم... قبلاً گفتم به کیک پرتقال علاقه زیادی دارم. حتی یه پست رو هم به یه مدل کیک پرتقالی که خیـــــــلی خوشمزه س اختصاص دادم. حالا یه مدل دیگه رو میخوام آموزش بدم که علیرغم سادگی خیلی هم خوشمزه س! توصیه می کنم اگه مث من عاشق عطر پرتقال هستین و اگه شکلات رو هم دوس دارین، حتماً این کیک خوشمزه رو درست کنید. لبخند


مواد لازم:

تخم مرغ ................................ ٢ عدد

آرد سفید ............................... یک و نیم پیمانه (٢١٠ گرم)

بکینگ پودر ............................. ١ ق چ

کره ذوب شده .......................... نصف پیمانه (١۵٠ گرم)

شیر عسلی ............................ ۴٠٠ گرم

شکر ...................................... یک سوم پیمانه 

چیپس شکلاتی ....................... ٧٠ الی ١٠٠ گرم (به دلخواه)

آب یک عدد پرتقال

رنده پوست یک عدد پرتقال

طرز تهیه:

آرد و بکینگ پودر رو با هم مخلوط کنید.

بقیه مواد به جزء چیپس شکلاتی رو با هم مخلوط کنید و با همزن برقی به مدت ٢ دقیقه خوب هم بزنید.

مخلوط آرد رو در ٣ نوبت به مایه اضافه کنید و هر بار با قاشق یا لیسک به آرومی هم بزنید. به طوری که قاشق رو بزنید زیر مایه و بیارید رو. همین کار رو تا جایی ادامه بدید که آرد کاملاً حل بشه. وقتی هیچ آردی ندیدید قسمت بعدی رو اضافه کنید. (به این روش هم زدن میگن فولد کردن! این کار باعث میشه حبابهای مایه در حین هم زدن از بین نره. همیشه مایه کیک رو به این طریق هم بزنید)

چیپس شکلاتی رو تو کمی آرد بغلتونید. (این کار باعث میشه چیپس ها ته نشین نشن)

قالب کیک رو چرب و آرد پاشی کنید و مایه کیک رو بریزید توش. این بار بر خلاف دفعات قبل من از پیرکس استفاده کردم. ظرفم رو چرب و آردپاشی کردم و یه کاغذ روغنی هم انداختم توش. 

شکلات رو از آرد اضافی پاک کنید و بپاشید روی کیک.

قالب رو بذارید تو فر ١۶٠ درجه و به مدت تقریباً ۵٠ دقیقه بپزید. هر وقت خلال دندونی که تو کیک فرو کردید تمیز بیرون اومد یعنی کیک کاملاً پخته در غیر این صورت یه مقدار دیگه کیک رو بذارید تو فر بمونه. یه مقدار حرارت فر من زیاده برای همین پیرکس رو روی یه سینی اضافه گذاشتم تو فر تا زیرش کلفت شه و نسوزه. شما هم اگه از سوختن کیک می ترسید همیشه همین کار رو بکنید. چون خیلی وقتها کیک هنوز نپخته و خلالی که توش فرو می کنیم، از مایه کیک بهش می چسبه ولی زیر کیک کاملاً طلایی شده و در آستانه سوختنه!!

وقتی کیک پخت، اون رو از قالب بیرون بیارید و روی توری بذارید تا خنک شه.

بعد برش بزنید و تو ظرف دلخواهتون بچینید.

این کیک علیرغم سادگی، کیک خوشمزه و خوش بافتیه. امیدوارم دوس داشته باشید.

چیپس شکلاتی یه مقدار طعم تلخ و غلیظ شکلات رو به کیک میده. من خودم خیلی دوس ندارم و ترجیح میدم کیک رو بدون شکلات و یا فوقش با شکلات شیرین بخورم!!! خنده ولی اگه شما دوس دارید این یه گزینه بسیار خوبیه! ضمناً تو دستور اصلی به جای چیپس شکلاتی، از Kit Kat خرد شده استفاده کرده بود ولی من میخواستم این یه ذره چیپسی که داشتم تموم شه!!

حالا شما به دلخواه خودتون نوع شکلاتی که دوس دارید رو انتخاب کنید.

نوش جان! قلب

نویسنده: ترلان ; ساعت ٦:۳٥ ‎ب.ظ ; ۱۳۸٩/۱٢/۱٠
دسته بندی: کیک
    پيام هاي ديگران()