ترلان کافه


+ سالاد کرفس و میگو

سلام دوستان عزیز

این بار با یه سالاد مقوی اومدم! هر دو ماده تشکیل دهنده این سالاد (کرفس و میگو) سرشار از ویتامین و مواد غذایی هستن و اتفاقاً هر دوشون هم میشه گفت مهجور باقی موندن! خیلی ها رو میشناسم که اصلاً سراغ میگو نمیرن و خیلی های دیگه که از طعم کرفس خوششون نمیاد... این افراد قطعاً از این سالاد هم خوششون نخواهد اومد ولی من درست کردم و خوردم و بدنم رو از فواید بیشمارش بهره مند کردم! حالا اگه شما هم به دنبال رسیپی های جدید برای استفاده از میگو و کرفس هستید، بفرمایید!! لبخند


مواد لازم:

ساقه کرفس ................................ ۶ عدد

میگوی پاک کرده  ....................... ٢٠٠ گرم

فلفل دلمه ای قرمز ...................... ربع یک عدد

سیب زمینی ................................. یک عدد

فلفل سبز تند ................................ نصف یک عدد

سس مایونز ................................. دو و نیم الی ٣ ق غ

آبلیمو .......................................... یک سوم استکان

نمک و فلفل ............................... به میزان لازم

طرز تهیه:

سیب زمینی رو بذارید بپزه و وقتی پخت، پوستش رو بکنید و رنده کنید.

میگوها رو هم تو کمی آب و نمک و آبلیمو بذارید یه جوش مختصری بزنه. اینجا من خودم یه نصف لیمو رو پس از آبگیری، درسته انداختم تو آب تا بلکه بوی میگو رو بگیره (ولی ........... بو رو باید تحمل کنید!!!)

از انتهای ساقه کرفس، به اندازه ٨ سانت ببرید و بقیه ش رو ریز خرد کنید (می تونید هم رنده کنید)

فلفل دلمه ای قرمز و فلفل سبز تند رو هم ریز ریز خرد کنید.

بعد با سیب زمینی، میگو و کرفس رنده شده، مخلوط کنید.

سس مایونز، آبلیمو، نمک و فلفل رو با هم خوب بزنید و به سالادتون اضافه کنید.

حالا اون تیکه هایی که از ساقه کرفس بریده بودید به عنوان ظرف سالاد استفاده کنید. به این صورت که بچینیدشون کنار هم و از سالاد بریزید روش. (البته من خودم دوس دارم ساقه کرفس رو به صورت خام و سفت بخورم ولی ممکنه خیلی ها دوس نداشته باشن... مخصوصاً برای مهمونی های رسمی شاید خیلی جالب نباشه. برای این جور مواقع سالاد رو تو ظرف بریزید و بی خیال استفاده از ساقه کرفس بشید!)

نهایتاً هم روی سالاد رو با حلقه هایی از بیبی کورن یا گوجه فرنگی تزیین کنید.

نوش جان! قلب

نویسنده: ترلان ; ساعت ۸:٤٤ ‎ق.ظ ; ۱۳٩٠/۱/٢٤
دسته بندی: سالاد
    پيام هاي ديگران()