ترلان کافه


+ سوسیس رول (به شکل جزیره گرمسیری)

سلام دوستان عزیزم

این جزیره گرمسیری که اینجا می بیند، همه جاش خوردنیه! باور نمی کنید؟؟ به طرز تهیه برید تا متوجه شید جریان چیه!!


مواد لازم:

آرد سفید ................................. ٣ لیوان

خمیر مایه فوری ........................ ١ ق غ سرخالی

روغن مایع ............................... نصف لیوان

ماست ..................................... ٢ لیوان

آب ......................................... نصف لیوان

نمک ..................................... نصف ق چ

سوسیس .................................. ١٠ عدد

پیاز ......................................... ١ عدد

جعفری خرد شده ....................... ١ ق غ

* پنیر مایع (لیوانی) ................... به میزان لازم

 طرز تهیه:

ماست، روغن و آب رو با هم مخلوط کنید. نمک و خمیر مایه رو بهش اضافه کنید و خوب هم بزنید. (چون از خمیر مایه فوری استفاده می کنیم نیازی نیس از قبل بذاریم عمل بیاد. اگه خمیر مایه تون فوری نیس تو نصف لیوان آب گرم و 1 ق م شکر حل کنید و هر وقت به عمل اومد به مایه اضافه کنید. در این صورت از نصف لیوان آبی که با ماست و روغن مخلوط می کنیم فاکتور بگیرید.)

آرد رو به تدریج به مایه اضافه کنید و کم کم ورز بدین تا خمیرتون شکل بگیره و به دست نچسبه. روی خمیر رو بپوشونید و بذارید حدود ١ ساعت تو دمای آشپزخونه بمونه تا ور بیاد.

 

 من برای اندازه گیری از این لیوان استفاده کردم.

۴-۵ تا از سوسیس ها رو جدا کنید و بقیه رو به صورت ریز خرد کنید.

پیازها رو خرد کنید و کمی تفت بدید و بعد سوسیس های خرد شده رو بهش اضافه کنید.

وقتی سوسیس هم سرخ شد کمی جعفری خرد شده بهش اضافه کنید و هم بزنید و زیرش رو خاموش کنید.

اگه دوس داشتید پنیر هم اضافه کنید بذارید یه کم از حرارت بیفته و بعد حدود ٣ ق غ پنیر رنده شده بریزید توش. 

از خمیر گلوله هایی به اندازه نارنگی بردارید و اون رو به ضخامت ٢ میلیمتر باز کنید. پهنای این خمیر باید به اندازه طول سوسیس (درسته) باشه.

یه سر خمیر، یه کم پنیر لیوانی بمالید و سوسیس رو قرار بدید روش و یه سر دیگه رو به شکل زیر شیارهایی ایجاد کنید.

حالا از سری که سوسیس داره شروع کنید به رول کردن تا آخرش. این میشه تنه نخل!

بقیه خمیر رو به ۴ قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت رو به ضخامت ١ میلیمتر باز کنید. پهنای خمیر حدود ١۵ سانت باشه و درازاش هم هر چه بیشتر بهتر.

یه مقدار از پنیر لیوانی بریزید یه سر خمیر و یک چهارم از مخلوط سوسیس و جعفری رو بریزید روش.

دو لبه خمیر رو به هم بچسبونید. 

 و از یه سر شروع کنید به رول کردن.

حالا همین کار رو با سه تیکه باقیمونده از خمیر انجام بدید و سر هم رول رو وصل کنید به انتهای رول قبلی. 

(علت تقسیم کردن خمیر، راحتی کار بود چون در غیر این صورت هم باز کردن اون مقدار خمیر کار مشکلیه و هم طول خمیر خیلی زیاد میشه و کار رو سخت می کنه)

من در پایان کار، کل رول رو با یه کفگیر بزرگ برگردوندم تا درز کار بیفته زیر و قشنگتر در بیاد. بهتره اصلاً قبل از رول کردن درز رو بندازید زیر تا درد سرتون کمتر بشه!

یه کمی هم از مخلوط زرده تخم مرغ و شیر برس کنید روش. این هم میشه کف جزیره!

اون تنه ها رو هم بذارید کنار این (با حفظ فاصله) و سینی رو بذارید تو فر و اجازه بدید به مدت تقریباً  ٢٠ دقیقه تو فر ١٧٠ درجه بپزه. (فر رو باید از ١٠ دقیقه قبل روشن کرده باشید)

وقتی پخت، تنه های نخل رو با کمک خلال دندون یا سیخ چوبی به زمین جزیره بچسبونید.

برای شاخ و برگ نخل هم از برگ های تازه نعناع استفاده کنید! 

* منظور از پنیر لیوانی اینه: بهش Cheese Spread  هم میگن. نمیدونم تو ایران به چه اسمی شناخته میشه!

برای تهیه این غذا از هر خمیری که بلدید میتونید استفاده کنید.

گزینه بسیار مناسبیه برای مهمونی بچه های دلبندتون!

نوش جان! قلب

نویسنده: ترلان ; ساعت ۸:٤٥ ‎ق.ظ ; ۱۳٩٠/۱/۳٠
دسته بندی: منوی جانبی
    پيام هاي ديگران()