ترلان کافه


+ پیراشکی پنیر و زیتون

سلام دوستان عزیزم

روز زن رو به تمام زنان و مادران دنیا و به خصوص به مامان گلم تبریک میگم... دوس داشتم برای امروز یه کیک میذاشتم ولی نرسیدم و انشالله تو اولین فرصت جبران می کنم! فعلاً با یه پیراشکی اومدم..... برای شام، تا منو ولم کنن سریع میرم سراغ درست کردن خمیر و انواع پیراشکی!!! این پیراشکی هم که اینجا می بینید فوق العاده سالم،‌راحت و خوشمزه س... امیدوارم شما هم دوس داشته باشید!


خمیر

مواد لازم:

آرد سفید ........................................... دو و نیم پیمانه

بکینگ پودر ......................................... ١ ق غ

خمیر مایه ........................................... ١ ق غ

ماست ................................................ نصف پیمانه

شیر ................................................... نصف پیمانه

روغن مایع .......................................... یک چهارم پیمانه

نمک ................................................. نصف ق چ

شکر ................................................... ١ ق غ

طرز تهیه:

ماست، شیر و روغن رو با هم مخلوط کنید. خمیر مایه و شکر رو بپاشید روی مخلوط ماست. بعد از ٢ دقیقه آرد، بکینگ پودر و نمک رو با هم مخلوط کنید و الک کنید روی بقیه مواد. با دست به مدت تقریباً ١٠ دقیقه خوب ورز بدین تا خمیر یه دستی درست بشه. ممکنه یه کم چسبنده باشه ولی آرد بیشتری اضافه نکنید تا لطافتش رو از دست نده. روی خمیر رو بپوشونید و بذارید به مدت تقریباً یک ساعت یا تا وقتی که حجمش دو برابر شد استراحت کنه.

مواد میانی

مواد لازم:

پنیر سفید بی نمک رنده شده ..................... ٢۵٠ گرم

پنیر چدار رنده شده .................................... ٢ ق غ

زیتون سیاه خرد شده ................................. ٢ ق غ

زیتون سبز خرد شده .................................. ٢ ق غ

طرز تهیه:

همه مواد رو با هم ترکیب کنید.

خمیر رو به ضخامت ٢ میلیمتر باز کنید و با کاتر دایره شکل قالب بزنید.

از مواد به اندازه ١ ق غ بریزید وسط خمیر.

٢ سمت خمیر رو به طرف مرکز روی هم بیارید.

سمت دیگه خمیر رو هم به طرف مرکز بیارید و پیراشکی رو به شکل سه گوش قفل کنید.

میتونید همه خمیر رو به همین شکل درست کنید یا این که اگه مث من وقتتون کم بود، یه مقدار خمیر رو به شکل یه دایره بزرگ باز کنید و اون رو به ٨ قسمت تقسیم کنید. روی هر قسمت حدود ١-۵/١ ق غ از مایه میانی بریزید. 

از سمت مواد به طرف مرکز شروع به پیچیدن کنید.... 

فر رو با حرارت ١۶٠ درجه گرم کنید.

پیراشکی ها رو از محل درز بخوابونید توی سینی فر.

روی پیراشکی ها رو با مخلوط زرده تخم مرغ و شیر برس کنید و کمی سیاه دونه بپاشید.

پیراشکی ها رو بذارید تو فر و به مدت تقریباً ٢٠ دقیقه بپزید.

پیراشکی ها رو از تو سینی فر به ظرف سرو منتقل کنید.

پیراشکی پنیر و زیتون آماده است!! نوش جان! قلب

نویسنده: ترلان ; ساعت ٩:٠٥ ‎ق.ظ ; ۱۳٩٠/۳/٢
دسته بندی: منوی جانبی
    پيام هاي ديگران()