ترلان کافه


+ کیک موز

کیک موز یکی از اون کیک هاییه که هم نرمه هم خوشمزه و از همه مهمتر اینکه بوی موز میده! فقط چیزی که هست اینه که به اندازه کیک های دیگه پف نمی کنه... یعنی تا وقتی تو فره خیلی خوبه ولی تا از فر میاد بیرون بیشتر پفش می خوابه! ولی مهم اینه که توش پخته باشه که اینطورم هست!

 

کیک موز


مواد لازم:

کره ............................................. نصف پیمانه

آرد سفید ..................................... ٢ پیمانه

جوش شیرین ................................ ١ ق چ

شکر ........................................... ١ پیمانه

وانیل ........................................... ١ ق چ

بکینگ پودر .................................... ١ ق چ

تخم مرغ ...................................... ٢ عدد

موز بزرگ ...................................... ٢ عدد

ماست معمولی ............................. سه چهارم پیمانه

 

طرز تهیه:

جوش شیرین رو به ماست اضافه کنید و بذارید بمونه تا کم کم رو سطح ماست یه سری حباب به وجود بیاد.

  

ماست و جوش شیرین

  

 تو یه ظرف دیگه کره، شکر، تخم مرغ ها و وانیل رو با هم مخلوط کنید.

 

 کره، شکر، تخم مرغ و وانیل

 

 موزها رو با پشت چنگال له کنید و کم کم به مایه تون اضافه کنید و هم بزنید.

 

 اضافه کردن موز

 

 مایه ماست و جوش شیرین رو هم اضافه کنید.

 

 اضافه کردن ماست و جوش شیرین

 

در آخر آرد و بکینگ پودر رو هم با هم ترکیب کنید و به مایه تون اضافه کنید و هم بزنید. قالب مناسبی رو چرب کنید و مایه رو تو قالب بریزید و تو فری که از قبل با حرارت ١٧٠ درجه گرم شده، به مدت ۵٠ دقیقه بپیزید. وقتی پخت، ١٠ دقیقه صبر کنید و بعد از قالب در بیارید.

 

 مایه آماده کیک قبل از رفتن تو فر

 

 کیک پخته و آماده

  

 

کیک بریده شده

 

میشه تو این کیک به جای وانیل از اسانس موز استفاده کرد.

نویسنده: ترلان ; ساعت ۱٢:۱٢ ‎ب.ظ ; ۱۳۸۸/۱/۳۱
دسته بندی: کیک
    پيام هاي ديگران()