ترلان کافه


+ پیتزا هاوایی (Hawaiian Pizza)

سلام دوستان عزیزم

این بار با یه پیتزای متفاوت اومدم! پیتزا هاوایی... پیتزایی که اولین بار بر خلاف اسمش توسط یه آشپز آلمانی ابداع شد!

مهمترین ویژگی این پیتزا استفاده از آناناسه (تازه یا کمپوت)! من خودم بار اول که شنیدم گارد گرفتم و قیافه ام رفت تو هم! اصلاً تصور این که آناناس تو پیتزا باشه و طعم شیرین به اون بده برام قابل قبول نبود!! ولی بار اول که خوردم به کلی نظرم عوض شد!!

میشه گفت طعم آناناس تو این پیتزا اصلاً حس نمیشه بنابراین از ترس این که یه طعم ناشناخته اذیتتون نکنه، از این پیتزا نترسید!! خنده  پیتزای جدید، متنوع و خوشمزه ایه... امیدوارم درست کنید و لذت ببرید!


خمیر

مواد لازم:

آب ولرم ........................................ نیم لیتر (٢ لیوان پر)

شکر ........................................... ١ ق م

نمک ............................................ نصف ق چ

خمیر مایه فوری ............................. ١ ق غ سرخالی

آرد سفید ....................................... ۵٨٠ گرم

روغن زیتون .................................... ٢ ق غ

طرز تهیه:

شکر رو تو آب ولرم حل کنید. آرد، خمیر مایه و نمک رو با هم ترکیب کنید و به تدریج به آب اضافه کنید و اول با قاشق هم بزنید... بعد با دست ورز بدید. خمیر کاملاً چسبنده ایه. حالا روغن رو اضافه کنید و باز ورز بدید. اونقدر این کار رو ادامه بدین تا از چسبندگی بیفته. توی کاسه دیگه ای رو کمی چرب کنید و خمیر رو منتقل کنید به اون کاسه. روش رو بپوشونید و بذارید استراحت کنه و ور بیاد. حجمش باید ٢ برابر بشه.

نکته: این خمیر یه مقدار چسبنده س... موقع باز کردنش باید سطح کار رو حسابی آرد پاشی کنید! 

تو این فاصله برید سراغ درست کردن سس.

سس مخصوص پیتزا

مواد لازم:

گوجه فرنگی ................................. ۴ عدد

پیاز .............................................. ١ عدد

سیر ............................................ ٢-٣ حبه

نمک، پودر ریحان، اورگانو، آویشن، فلفل سیاه، فلفل سبز خرد شده ............. به مقدار لازم

طرز تهیه:

برای سس ۴ تا گوجه فرنگی رو پوست بکنید و خرد کنید (برای راحت تر پوست کندن، ٢ تا چاک سطحی بدید روی گوجه و اونها رو بندازید تو آبجوش. بعد از ۵ دقیقه به راحتی پوستش بلند میشه) پیاز رو ریز خرد کنید و تو کمی روغن زیتون تفت بدید. ٢-٣ حبه سیر رو رنده کنید و به پیاز اضافه کنید.

حالا گوجه فرنگی رو بریزید تو تابه...

و کمی فلفل سبز تند، فلفل سیاه، پودر آویشن، اورگانو، پودر ریحان و نمک بریزید توش تا مزه دار بشه. البته من به جای نمک از قرص سوپ استفاده کردم که خوشمزه ترش کرده بود. وقتی سس جوشید و به اندازه کافی غلیظ شد، زیرش رو خاموش کنید.

سس رو بریزید تو غذاساز و حسابی له کنید.

سس آماده است!

پیتزا

مواد لازم:

کالباس ....................................... ١٠-١٢ ورق

پپرونی ........................................ ١٨ ورق

دانه ذرت ..................................... نصف استکان

آناناس ....................................... ۶ حلقه

پنیر پیتزا .................................... حدود ١۵٠ گرم

طعم دهنده های دلخواه

طرز تهیه:

وقتی خمیر ور اومد اون رو به ٣ قسمت مساوی تقسیم کنید. هر قسمت رو به ضخامت نیم سانت باز کنید.

خمیر رو بندازید توی سینی فر و روش رو با مقداری سس بپوشونید و کمی پنیر بپاشید.

روی خمیر یه مقدار کالباس و آناناس و پپرونی بچینید روش.

دوباره کمی پنیر بپاشید و با تعدادی دانه ذرت و طعم دهنده های دلخواه کار رو تموم کنید. من کمی اورگانو، پودر ریحون، پودر سیر، آویشن و پنیر پارمزان استفاده کردم.

فر رو با حرارت ١٧٠ درجه گرم کنید و پیتزا رو تو فر به مدت تقریباً ٢۵ دقیقه بپزید. احتمال نیاز باشه حدود ۵ دقیقه هم گریل رو روشن کنید تا روی پیتزا کاملاً طلایی بشه.

نکته: من معمولاً پنیر مصرفی پیتزا رو به این صورت روی پیتزا می ریزم که سه چهارمش روی خمیر باشه و یک چهارمش رو مواد! به این ترتیب هم مواد به هم می چسبن هم پیتزا زیباتر و شکیل تر دیده میشه! معلوم میشه که توش چه چیزایی هست.... ولی اگه کل پنیر رو بریزیم روی پیتزا، دیگه چیزی از پیتزا دیده نمیشه جز یه سطح سفید و طلایی برشته شده!!

من با این پست ٣ تا هدف رو با هم زدم:

١- آموزش نوع جدیدی از خمیر پیتزا که فوق العاده س!!!

٢- آموزش نوع جدیدی از سس پیتزا که بی نظیره!!!

٣- آموزش نوع جدیدی از پیتزا که واقعاً‌ عالیه!!

امیدوارم درست کنید و لذت ببرید....

نوش جان!! قلب

نویسنده: ترلان ; ساعت ۱۱:۳٥ ‎ق.ظ ; ۱۳٩٠/٢/۱٢
دسته بندی: منوی جانبی
    پيام هاي ديگران()