ترلان کافه


+ تارتلت بلوبری (Blueberry Tartlet)

سلام دوستان عزیزم

با یه شیرینی خوشمزه و آسون و خوشگل موافقید؟؟! شیرینی که به راحتی میشه تهیه ش کرد و خیلی راحت بهش تنوع داد!!! پس دست به کار شید و این تارتلت های خوشگل و خوشمزه رو خودتون تو خونه درست کنید!


مواد لازم:

آرد سفید ................................. ١۵٠ گرم (یک و یک چهارم پیمانه)

خاکه قند .................................. ٢ ق غ

کره خرد شده سرد ...................... ٩٠ گرم

زرده تخم مرغ ............................ ١ عدد

آب بسیار سرد ........................... ١ ق غ

بلوبری ...................................... به مقدار لازم

پودر کاسترد ............................... ٢ ق غ

شکر .......................................... ٢ ق غ

شیر ........................................... ۴۵٠ میلی لیتر

طرز تهیه:

آرد رو الک کنید و خاکه قند رو بهش اضافه کنید.

کم کم کره رو به مخلوط آرد اضافه کنید... دقت کنید کره نباید نرم شده باشه. بلکه با همون دمای سرد، به قطعات کوچیک تبدیل کنید. ضمناً برای تهیه این خمیر با نوک انگشتاتون کار کنید تا گرمای کمتری به خمیر برس.

... و با نوک انگشت اینها رو با هم مخلوط کنید تا به این شکل دربیاد.

 

وسط مخلوط رو گود کنید و زرده تخم مرغ و آب سرد رو بریزید تو این گودال.

 

با استفاده از چاقو و به حالت برشی، مواد رو با هم مخلوط کنید.

بعد این خمیر رو به سطح آردپاشی شده منتقل کنید و با دست به شکل توپ در بیارید.

 

به آرومی فشارش بدید و لای ٢ کاغذ روغنی بازش کنید. ضخامت خمیر در همه جا باید به یه اندازه و حدوداً ٢ میلیمتر باشه.

تو این مرحله میتونید کل خمیر رو یه جا تو قالب مخصوص تارت باز کنید یا مث من به شکل گل قالب بزنید و هر گل رو تو قالب کاپ کیک قرار بدید.

هر سری اضافات خمیر رو دوباره روی هم بیارید و باز کنید و قالب بزنید. اونقدر این کار رو تکرار کنید تا همه خمیر استفاده شه. با این مقدار خمیر حدود ٢٠ تارتلت به دست میاد.

جاسازی خمیرها که تموم شد، روی اونها رو با سلفون بپوشونید و حدود نیم ساعت بذارید تو یخچال.

فر رو با حرارت ١٨٠ درجه روشن کنید. تو تارتلت ها رو با برنج یا حبوبات خام و خشک پر کنید تا سنگین شه و خمیر موقع پخت بالا نیاد. اگه تارت (بزرگ) درست می کنید روی خمیر رو یه لایه کاغذ قرار بدید و با حبوبات پر کنید ولی این کار (استفاده از کاغذ) برای وقتی که تارتلت هاتون مث مال من کوچیکن خیلی سخت میشه. پس میتونید مث من هیچی نذارید فقط دقت کنید حبوباتتون تمیز باشن!

قالب رو بذارید تو فر حدود ١۵ دقیقه بمونه. بعد از تو فر دربیارید و حبوبات رو ازش جدا کنید. من با استفاده از قاشق این کار رو کردم و به آرومی لوبیاها رو از خمیر جدا کردم.

بعد تارتلت ها رو دوباره بذارید تو فر تا همه جاش بپزه... این بار هم حدود ١۵ دقیقه یا تا وقتی که اطراف تارتلت ها کاملاً طلایی بشه.

 

تو فاصله ای که تارتلت ها تو فر هستن، مشغول درست کردن کرم کاسترد بشید.

برای این کار یه مقدار کمی از شیر رو بذارید کنار و با پودر کاسترد مخلوط کنید. بقیه شیر رو با شکر مخلوط کنید و بذارید روی حرارت تا جوش بیاد. وقتی جوش اومد مخلوط شیر و پودر کاسترد رو بهش اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا کاملاً غلیظ بشه. بعد از روی حرارت بردارید و هر چند وقت یه بار هم بزنید تا موقع سرد شدن، نبنده.

 

وقتی تارتلت ها پختن، کمی صبر کنید بعد اونها رو از تو قالب خارج کنید و بذارید روی توری کاملاً خنک بشه.

وقتی هم تارتلت ها و هم کرم کاسترد کاملاً به دمای محیط رسیدن، داخل تارتلت ها رو با کرم کاسترد پر کنید...

و تعدادی بلوبری یا هر میوه دلخواه دیگه بذارید روی کرم کاسترد. میتونید برای قشنگ تر شدن جلوه اون، ١ ق م پودر ژلاتین رو تو یک سوم استکان آب سرد حل کنید و بعد روی بخار کتری شفافش کنید و با برس بمالید روی میوه ها تا براق شن.

من بلوبری تازه نداشتم و از کنسروش استفاده کردم.

طبیعیه که دیگه به ژلاتین هم نیاز نداشتم. با قاشق کم کم از کنسرو برداشتم و روی کرم کاسترد رو باهاش پوشوندم.

خیـــــــــــلی خوشمزه س... امیدوارم درست کنید و لذت ببرید!

نوش جان! قلب

* به تارت کوچولو میگن تارتلت!

منبع: کتاب Pastries and Breads با کمی تغییر!

نویسنده: ترلان ; ساعت ٩:۱٠ ‎ق.ظ ; ۱۳٩٠/٢/۱٩
دسته بندی: شیرینی
    پيام هاي ديگران()