ترلان کافه


+ کاپ کیک شکلاتی

سلام دوستان عزیزم

این کاپ کیک های شکلاتی فوق العاده خوشمزه و خیـــــــــلی نرمن!! مطمئنم هر کسی که طعم شکلات رو دوس داشته باشه عاشق این کاپ کیک های خوشگل میشه! تقدیم می کنم به همه دوستداران شکلات مخصوصاً الناز جون که درخواست مافین شکلاتی کرده بود! لبخند


مواد لازم:

کره نرم شده .......................... ١٢۵ گرم

شکر ..................................... ٣٠٠ گرم

تخم مرغ درشت ...................... ٣ عدد

وانیل مایع .............................. ٢ ق چ

آرد سفید ............................... ٢۵٠ گرم

کرم تارتار ............................... ٢ ق چ

جوش شیرین .......................... ١ ق چ

نمک ...................................... نصف ق چ

پودر کاکائو .............................. ۴٠ گرم

آب جوش ............................... نیم پیمانه

شیر ...................................... نیم پیمانه

طرز تهیه:

فر رو با حرارت ١٩٠ درجه گرم کنید و کپسول های کاغذی رو تو قالب کاپ کیک قرار بدید. 

آرد، نمک، جوش شیرین، کرم تارتار رو با هم مخلوط و ٣-۴ بار الک کنید. (کرم تارتار یه نوع پودره که تو لوازم قنادی فروشی ها پیدا میشه... این پودر باعث پفکی شدن کیک میشه)

کره و شکر رو حدود ۵ دقیقه با همزن بزنید تا کاملاً نرم و پفکی بشه. برای این مرحله حتماً وقت بذارید وگرنه کیکتون پف نمی کنه.

تخم مرغ ها رو یکی یکی به کره اضافه کنید و هم بزنید. وقتی آخرین تخم مرغ کاملاً مخلوط شد، وانیل رو اضافه کنید و هم بزنید. (البته من وانیل نداشتم، به جاش رنده پوست پرتقال ریختم!)

 

پودر کاکائو رو تو آب جوش حل کنید و بعد شیر رو بهش اضافه کنید.

حالا یه مقدار از مخلوط آرد رو به مایه کیک اضافه کنید و هم بزنید و بعد یه مقدار از مخلوط کاکائو...

به همین ترتیب ادامه بدید تا همه آرد و مخلوط کاکائو با مایه کیک مخلوط شه.

از مایه سه چهارم قالب ها رو پر کنید.

قالب رو بذارید تو فر به مدت تقریباً ٢۵ دقیقه بپزه. بعد از این مدت با خلال دندون امتحانش کنید. اگه چیزی از کیک به خلال دندون نچسبید یعنی کیک پخته در غیر این صورت ۵-١٠ دقیقه دیگه بذارید بمونه.

با این مقدار مواد ٢۴ تا کاپ کیک و ٩ تا هم مافین درست کردم.

مافین ها بزرگ تر از کاپ کیک هستن و من اونها رو تو قالب های آلومینیومی یک نفره درست کردم.

آخر سر هم کاپ کیک ها رو یه لحظه فرو کردم تو شکلات سفید آب شده و کمی فندق خرد شده ریختم روش..... برای روی بعضی از اونا هم از ترافل های رنگی استفاده کردم!

پیشنهاد می کنم حتماً امتحان کنید چون جزء معدود رسیپی های شکلاتی هست که خیلی خوب در میاد!

نوش جان! قلب

نویسنده: ترلان ; ساعت ۱٠:۱٠ ‎ق.ظ ; ۱۳٩٠/۳/۱٥
دسته بندی: کیک و شیرینی
    پيام هاي ديگران()