ترلان کافه


+ بابا غنوج

سلام دوستای گلم!

بابا غنوج یه پیش غذای خوشمزه و سالم لبنانیه که طرز تهیه اش فوق العاده ساده س... خیلی شبیه متبل هست ولی یه تفاوتای کوچولو باهاش داره. من خودم که خیلی دوس دارم!


مواد لازم:

بادمجان درشت ............................ 2 عدد

گوجه فرنگی متوسط ..................... 1 عدد

یک چهارم فلفل دلمه ای قرمز

یک چهارم فلفل دلمه ای سبز

سیر رنده شده ............................ 1-2 حبه

ارده .......................................... 2 ق غ

آبلیمو ........................................ یک سوم استکان

روغن زیتون ............................... 2 ق غ

نمک و فلفل سیاه ......................... به میزان لازم

طرز تهیه:

بادمجون ها رو با پوست توی فر کباب کنید. وقتی پخت پوستش رو بکنید و بذارید کنار. البته من نمیخواستم فر رو روشن کنم برای همین از اول پوست بادمجون ها رو کندم و اونها رو لایه لایه بریدم و کمی روغن زیتون مالیدم بهشون و گذاشتم روی حرارت ملایم با در بسته پختم.

 

گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای قرمز و سبز رو خیلی ریز خرد کنید.

بادمجون رو تو دستگاه غذاساز بریزید ...

...و وقتی له شد به گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای مخلوط کنید.

سیر، ارده، آبلیمو، روغن زیتون و نمک و فلفل سیاه رو با هم مخلوط کنید و به مواد اضافه کنید.

همه مواد که با هم خوب مخلوط شدن توی ظرف بکشید و روش رو با کمی گوجه فرنگی یا جعفری خرد شده تزیین کنید. با این مقدار مواد، این 2 تا کاسه در اومد.

راستی یه توضیحی هم در مورد اسم این سالاد بدم و اون این که بابا غنوج اسم یه پدر روحانی بوده... یه روز یکی از شاگرداش براش یه سالاد درست می کنه که توش بادمجون داشته و با ادویه و ارده و سبزیجات دیگه مخلوط کرده بود. بابا غنوج دلش نمیاد به تنهایی بخوره و اون رو با تمام اهالی روستا تقسیم می کنه. مردم که از این بخشش و کرم بابا غنوج خیلی خوششون اومده بود اسم این سالاد رو میذارن "بابا غنوج"!

نوش جان! قلب

نویسنده: ترلان ; ساعت ۱٠:۳٦ ‎ق.ظ ; ۱۳٩٠/٤/۱۱
دسته بندی: غذاهای عربی و سالاد
    پيام هاي ديگران()