ترلان کافه


+ رولت دارچینی (Cinnamon Rolls)

با سلام به دوستان عزیزم

همونطور که میدونید رولت های دارچینی یکی از پرطرفدارترین شیرینی ها تو دنیا هستن و معروفترین جایی که از این رولت ها میفروشه CINNABON هست.

من برای تهیه این رولت ها از همون خمیر همیشگی استفاده کردم. فوق العاده شده بود!


مواد لازم:

آرد سفید .......................................... دو و نیم پیمانه

بکینگ پودر ........................................ 1 ق غ

خمیر مایه .......................................... 1 ق غ

ماست ................................................ نصف پیمانه

شیر ................................................... نصف پیمانه

روغن مایع .......................................... یک چهارم پیمانه

نمک ................................................. نصف ق چ

شکر ................................................... 3 ق غ

کره .................................................... 50 گرم

پودر دارچین .......................................... 2 ق غ

شکر قهوه ای ....................................... 2 ق غ

گردوی خرد شده ................................... نصف لیوان

شیر عسلی ......................................... نصف لیوان

پنیر خامه ای ......................................... 40 گرم

طرز تهیه:

ماست، شیر و روغن رو با هم مخلوط کنید. خمیر مایه و شکر رو بپاشید روی مخلوط ماست. بعد از 2 دقیقه آرد، بکینگ پودر و نمک رو با هم مخلوط کنید و الک کنید روی بقیه مواد. با دست به مدت تقریباً 10 دقیقه خوب ورز بدین تا خمیر یه دستی درست بشه. ممکنه یه کم چسبنده باشه ولی آرد بیشتری اضافه نکنید تا لطافتش رو از دست نده. روی خمیر رو بپوشونید و بذارید به مدت تقریباً یک ساعت یا تا وقتی که حجمش دو برابر شد استراحت کنه.

روی سطح کار رو آردپاشی کنید.

خمیر رو به آرومی به شکل مستطیل و با ضخامت یک و نیم میلیمتر باز کنید.

روی خمیر رو با کرم نرم شده چرب کنید. (کره نه باید سفت باشه و نه باید آب شده باشه... از قبل بذارید تو دمای آشپزخونه بمونه تا کاملاَ نرم بشه) شکر قهوه ای رو بپاشید روی خمیر.

آخر سر هم دارچین رو الک کنید روی خمیر و گردوی خرد شده رو هم بپاشید روش.

از یه سمت خمیر رو بگیرید و شروع کنید به رول کردن. اگه میخواهید رولت ها بزرگتر بشن از عرض خمیر رول کنید و اگه خواستین رولت های بیشتری داشته باشید ولی سایزشون کوچیکتر باشه از طول خمیر رول کنید. هیچ تاثیری تو مزه ش نداره! تو این عکس من از طول رول کردم ولی دفعه بعد که درست کردم از عرض پیچیدم و رولت ها بزرگتر شدن.

حالا خمیر استوانه ای شکل رو با یه چاقوی تیز به برش های مساوی تقسیم کنید و هر رولت رو توی سینی فر (ترجیحاَ با کاغذ روغنی پوشیده شده باشه) بچینید.

روی رولت ها رو با با سلفون یا یه پارچه نخی بپوشونید و بذارید حدود 20-25 دقیقه استراحت کنه. تو این فاصله فر رو روشن کنید تا گرم بشه (درجه حرارت 170)

رولت ها رو تو فر بپزید و وقتی حسابی پف کرد و طلایی شد خارج کنید. ممکنه حدود 20 دقیقه کافی باشه. این دیگه بستگی به فرتون داره.

برای تهیه سس هم شیر عسلی و پنیر خامه ای رو با هم مخلوط کنید و توی میکسر بریزید تا کاملاَ یه دست بشه. اگه دیدین خیلی سفت و غلیظ شده یه کم شیر عسلی بهش اضافه کنید و اگه خیلی شل بود بهش پنیر اضافه کنید.

رولت ها رو داغ داغ بچینید توی ظرف و سس رو بدید روش.

خیلی خوشمزه س.... امیدوارم درست کنید و لذت ببرید!

نوش جان! قلب

نویسنده: ترلان ; ساعت ٩:٤٠ ‎ق.ظ ; ۱۳٩٠/٤/٢٩
دسته بندی: شیرینی
    پيام هاي ديگران()