ترلان کافه


+ لازانیای گوشت با سس قرمز

سلام دوستان عزیزم

لازانیا یکی از غذاهای پرطرفدار و خوشمزه س که اتفاقاَ تا حالا چند تا از خواننده های خوب اینجا هم ازم درخواست کردن آموزش بدم.... امیدوارم دوس داشته باشید! 


قبل از هر چیز یه توضیح بدم و اون این که برای درست کردن لازانیا من روش خودم رو دارم... سس جداگونه ای درست نمی کنم ... به جاش اونقدر مایه گوشتی رو آبکی درست می کنم که یه جا کار مایه و سس رو با هم می کنه! این رو گفتم که یه وقت در حین خوندن دستور تعجب نکنید!!! چشمک

مواد لازم:

خمیر لازانیا ................................. به مقدار لازم

گوشت چرخ کرده .......................... 700 گرم

پیاز ............................................. 2 عدد

ساقه کرفس ................................. به اندازه 10 سانت

فلفل سبز ..................................... نصف یک عدد

فلفل دلمه ای ............................... یک عدد

گوجه فرنگی درشت ........................ 5 عدد

رب گوجه فرنگی ............................ 2 ق غ

قارچ تازه ...................................... 250 گرم

قرص سوپ .................................. 2 عدد

پنیر پیتزا ........................................ به میزان لارم

پنیر پارمزان .................................... 1 ق غ

آویشن و اورگانو ............................... به میزان لازم

نمک و فلفل سیاه ............................ به میزان لازم (با توجه به این که قرص سوپ خودش شوره، مراقب اندازه نمک باشید)

طرز تهیه:

پیازها رو نگینی خرد کنید و تو کمی روغن تفت بدید. بعد گوشت رو اضافه کنید و هم بزنید.

وقتی گوشت تفت داده شد، قارچ های ورقه شده رو اضافه کنید و روی حرارت بالا مرتب هم بزنید تا آبش کشیده شه.

فلفل دلمه ای، فلفل سبز و کرفس رو خرد کنید و به مایه گوشت اضافه کنید. 

گوجه ها رو پوست بکنید و خرد کنید و بریزید تو مایه گوشت و درش رو بذارید.

رب گوجه رو با قرص سوپ و ادویه مورد نظر تو 1 لیوان آب جوش مخلوط کنید و بریزید تو مایه گوشت. مایه باید بجوشه تا به رنگ و غلظت لازم برسه. باید کمی آبکی باشه چون همونطور که گفتم من سس جداگونه ای درست نمی کنم بنابراین باید آب لازم تو همین سس باشه.

آخر سر یه مقدار آویشن و اورگانو بریزید توش تا بوی خوبی بگیره.!

 ورقه های لازانیا رو تو آب جوش و کمی روغن بجوشونید تا یه مقدار نرم شه. بعد بریزید تو آبکش و آب سرد بریزید روش. کف ظرف پیرکس رو چرب کنید و اگه دوس داشتید کمی پودر سوخاری بپاشید.

ورقه های لازانیا رو کف قالب بچینید.

و یک سوم از مایه لازانیا رو روی اون قرار بدید...

کمی پنیر بپاشید. لایه اول تکمیل شد...

لایه دوم و سوم رو هم دقیقاً مث لایه اول عمل کنید.

نهایتاً روی مواد رو با لایه نسبتاً کلفتی از پنیر پیتزا بپوشونید و پنیر پارمزان رو هم بپاشید روش. (من بوی پنیر پارمزان رو دوس ندارم... برای همین خیلی کم استفاده کردم!)

فر رو با حرارت 170 درجه گرم کنید و لازانیا رو به مدت تقریباً 50 دقیقه توی فر بپزید. اگه دیدید زیرش میخواد بسوزه ولی روش هنوز طلایی نشده کمی گریل رو روشن کنید تا روش هم خوشرنگ بشه. 

لازانیا غذای سنگینیه، هیچ وقت زیاد درست نکنید.

این مقدار مواد که گفتم برای تقریباً 6 نفر معمولی کافیه! 

نوش جان! قلب

نویسنده: ترلان ; ساعت ۱٠:۱٢ ‎ق.ظ ; ۱۳٩٠/٥/٦
دسته بندی: منوی جانبی
    پيام هاي ديگران()