ترلان کافه


+ لازانیای مرغ با سس سفید

سلام دوستان عزیزم

این بار میخوام لازانیای مرغ با سس سفید رو بذارم... البته باز هم به شیوه خودم! چشمک


مواد لازم:

خمیر لازانیا ................................. به مقدار لازم

فیله مرغ ..................................... نیم کیلو

پیاز ............................................. 2 عدد

هویج .......................................... 1 عدد

ساقه کرفس ................................ به اندازه 10 سانت

فلفل سبز ..................................... نصف یک عدد

قارچ تازه ...................................... 250 گرم

آرد سفید ...................................... دو و نیم ق غ

قرص سوپ .................................. 2 عدد

شیر .............................................. 3 لیوان

پنیر پیتزا ........................................ به میزان لارم

پنیر پارمزان .................................... 1 ق غ

آویشن و اورگانو ............................... به میزان لازم

طرز تهیه:

فیله مرغ رو بپزید. من برای پخت مرغ، اون رو به همراه هویج و یه ساقه کرفس و پیاز و برگ بو و مقداری ادویه و آب پختم. از تو این مواد، به جز هویج بقیه شون رو تو مواد لازم ننوشتم. اینها فقط برای پخت مرغ استفاده شدن.

وقتی مرغ پخت، اون رو ریش ریش کنید. پیازها رو نگینی خرد کنید و تو کمی روغن تفت بدید. بعد مرغ رو اضافه کنید و هم بزنید.

هویجی رو که همراه مرغ پخته بودید رنده کنید و با فلفل خرد شده و کرفس نگینی شده به مایه مرغ اضافه کنید. میزان فلفل به ذائقه تون بستگی داره. می تونید اصلاً استفاده نکنید ولی به نظر من تندش خوشمزه تر میشه.

قارچ ها رو ورقه ورقه کنید و تو کمی روغن (کره) تفت بدید.  

بعد آرد رو به قارچ اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا بوی آرد از بین بره. (مواظب باشید آرد نسوزه) 

قرص سوپ رو خرد کنید و تو شیر حل کنید. حالا شیر رو به قارچ اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا کم کم سس روی حرارت یه مقدار غلیظ بشه.

آخر سر یه مقدار آویشن و اورگانو بریزید توش تا بوی خوبی بگیره. میتونید تو این مرحله وقتی سس یه کم از حرارت افتاد، حدود 3-4 ق غ خامه به سس اضافه کنید تا خوشمزه تر شه ولی خیلی چرب میشه اونوقت!

حالا مایه مرغ رو با سس قاطی کنید و همه مواد رو خوب هم بزنید.

نهایتاً غلظت مایه لازانیا باید در این حد باشه. نه خیلی سفت نه خیلی آبکی! (ممکنه مجبور شید یه مقدار دیگه شیر اضافه کنید... همون کاری که من کردم!)

ورقه های لازانیا رو تو آب جوش و کمی روغن بجوشونید تا یه مقدار نرم شه. بعد بریزید تو آبکش و آب سرد بریزید روش. کف ظرف پیرکس رو چرب کنید و اگه دوس داشتید کمی پودر سوخاری بپاشید.  

ورقه های لازانیا رو کف قالب بچینید و یک سوم از مایه لازانیا رو روی اون قرار بدید.  

کمی پنیر بپاشید. لایه اول تکمیل شد... لایه دوم و سوم رو هم دقیقاً مث لایه اول عمل کنید. هم میشه آخرین لایه رو ورقه لازانیا گذاشت هم مایه، من هر دو روش رو دیدم که انجام میدن. فرقی نمی کنه!

نهایتاً روی مواد رو با لایه نسبتاً کلفتی از پنیر پیتزا بپوشونید و پنیر پارمزان رو هم بپاشید روش.

فر رو با حرارت 170 درجه گرم کنید و لازانیا رو به مدت تقریباً 50 دقیقه توی فر بپزید. اگه دیدید زیرش میخواد بسوزه ولی روش هنوز طلایی نشده کمی گریل رو روشن کنید تا روش هم خوشرنگ بشه. 

لازانیا غذای سنگینیه، هیچ وقت زیاد درست نکنید. این مقدار مواد که گفتم برای تقریباً 6 نفر معمولی کافیه!

به همراه سالاد خیلی عالی میشه... 

نوش جان! قلب

نویسنده: ترلان ; ساعت ٢:٤٥ ‎ب.ظ ; ۱۳٩٠/٦/۱٥
دسته بندی: منوی جانبی
    پيام هاي ديگران()