ترلان کافه


+ دسر کیک کاراملی

سلام دوستان عزیزم

فرا رسیدن ماه مبارک رمضان رو به همه شما دوستان گلم تبریک میگم... امیدوارم این ماه پر خیر و برکت رو درک کنیم و از لحظه لحظه اون نهایت استفاده رو ببریم.... من رو هم از دعای خیرتون بی بهره نذارید ماچ

و همین طور دوس دارم تا آخر این ماه مبارک با هم باشیم و غذاها و دسرهای متفاوت و خوشمزه ای رو با هم درست کنیم و سر سفره افطار در کنار عزیزانمون لحظات ناب و خاطره انگیزی رو خلق کنیم قلب

برای شروع، یه دسر خیلی آسون و خوشمزه ای رو در نظر گرفتم به اسم دسر کیک کاراملی! این دسر رو از دوست بسیار خوب و گلم "ساینا جون" یاد گرفتم... مرسی ساینای عزیزم ماچ ضمناً سارینای عزیز هم که دستور کیک کاراملی (با پودر کارامل) رو ازم خواسته بود، امیدوارم این دسر تا حدی خواسته ایشون رو هم برآورده کرده باشه!


مواد لازم:

نان تست ................................. به مقدار لازم (بستگی به سایز قالب دارد)

پودر کرم کارامل ......................... 1 بسته

شیر ........................................ 2 لیوان

بیسکویت .................................. 3 بسته

پودر خامه .................................. 1 پاکت

خامه ........................................ 1 لیوان

میوه تازه یا کمپوت میوه ................ به میزان لازم

طرز تهیه:

شیر رو بجوشونید و بعد پودر کرم کارامل رو بهش اضافه کنید. بذارید حدود 5 دقیقه روی حرارت باشه و مرتب هم بزنید. اطراف نان تست رو ببرید و اونها رو کف ظرف پیرکس بچینید.

به آرومی و با ملاقه مایه کرم کارامل رو به خورد نون ها بدید.

باید یه لایه تشکیل بشه ولی بیشتر نریزید چون در اون صورت نون ها شناور میشن و شکل دسر خراب میشه.

بقیه کرم کارامل هر چی اضافه اومد بریزید تو یه کاسه جداگونه و بذارید سرد بشه. منظورم این که اصرار نداشته باشید همه کرم رو تو همین دسر استفاده کنید.

بیسکویت ها رو تو شیر فرو کنید و سریع در بیارید و روی لایه کارامل بچینید. (این مقدار شیری که گفتم غیر از اون 2 لیوانیه که برای درست کردن کرم کارامل لازم داریم)

2 لایه بیسکویت بچینید. من از این نوع بیسکویت استفاده کردم که خودش یه مقداری شیرینه.

پودر خامه رو با خامه بزنید و وقتی کمی سفت شد روی بیسکویت ها رو باهاش بپوشونید.

(می تونید کلاً برای این لایه از یک و نیم لیوان خامه فرم گرفته استفاده کنید... مقدار خامه هم به سلیقه خودتونه) من چند تا از این شیرهای Rainbow (سایز کوچیک) هم تو یخچال داشتم که 3 تاشون رو ریختم تو خامه!

(پودر خامه و خامه ای که من استفاده کردم اینا بودن... البته شما فقط یک پاکت از پودر خامه رو استفاده کنید)

لایه آخر هم میوه تازه یا کنسرو میوه است. من از کنسرو بلوبری استفاده کردم و اطرافش رو با تیکه های توت فرنگی تزیین کردم.

دسر رو تو یخچال بذارید و اجازه بدید حسابی سرد بشه. بهتره روز قبل درست کنید.

این دسر به راحتی برش می خوره و شکل خیلی قشنگی داره.

از همه مهمتر این که هیچ کس متوجه نمیشه لایه زیری نونه!! چون کاملاً مث کیک می مونه ... کیکی که با کرم کارامل آغشته شده!

خلاصه اگه به دنبال یه دسر ساده و خوشمزه و بی درد سر می گردید بهتون پیشنهاد می کنم این دسر رو حتماً درست کنید.

 

نوش جان! قلب

نویسنده: ترلان ; ساعت ٩:٥٠ ‎ق.ظ ; ۱۳٩٠/٥/۱٧
دسته بندی: دسر
    پيام هاي ديگران()